|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
co założyć na wesele w kwietniu
wczoraj z wizytą wpadła kuzynka i wręczyła zaproszenie na ślub, który ma odbyć się w połowie kwietnia. i tu jest problem, bo nie mam pojęcia jak się ubrać, bo nie będzie chyba aż tak ciepło, żeby wyskoczyć w sandałkach i kiecce? tzn wiadomo, założę sukienkę, ale jaką? jakie buty? macie jakieś pomysły? pozdrawiam
![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: co założyć na wesele w kwietniu
W kwietniu różnie bywa
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hehehe ciekawe czy mamy te sama kuzynke.moja kuzynka wychodzi za maz 17kwietnia.moja garderoba juz jest gotowa!: zakupilam sukienke bez ramiaczek z dosc zwiewnego(letniego)materi alu do tego w sobote wybieram sie po szpilki paseczko -sandalki-takie z odkrytymi palcami i pieta.na sukienke ubiore kremowy plaszcz i sadze ze popatrze za jakims 'bolerkiem'.w razie ostrego ataku zimy albo obiadu na moich kolanach mam 'mala czarna' z krotkim sweterkiem i pelne szpilki.sama sie zastanawialam nad ubraniem,ale z kim bym nie rozmawiala to mowia,ze na zewnatrz bedziemy tylko kilka minut,miedzy samochodem a kosciolem a potem znowu samochod i sala weselna.no a potem to wiadomo tance i hulanki wiec napewno bede sie cieszyla z letniej sukienki.poza tym panna mloda tez ma szpileczki i sukienke bez szelek i moze jakies 'futerko na ramiona'. mam nadzieje ze pomoglam ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
moja też 17
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem po prostu jakaś sukienka - nie ma znaczenia czy na ramiaczkach czy bez, na to sweterek i plaszcz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Czułenka,moga byc z odkryciem na palec
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Komplikatorka
|
Ja w tamtym roku w kwietniu ( 12.04) miałam krótką sukienkę i sandałki, do kościoła miałam dodatkowo płaszczyk cieniutki i pełne czółenka. Była piękna pogoda i większość dziewczyn miała sandałki itp.
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
ja byłam trzy lata temu na weselu w kwietniu i bylo super ciepło miałam suknię gorset + spodnica , odkryte ramiona i tylko bolereczko narzucone do koscioła
moze bedzie znow tak ciepło ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
No ja słyszałam że zima ma być do kwietnia, ale jakie to ma znaczenie? Przecież wesele będzie na pewno w lokalu, tyle co do kościoła płaszcz n sukienkę, może jakiś sweter lub żakiet
![]() ![]()
![]() Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO http://carlacosmetics.blogspot.com/ 22.08.2015 - Nasza Jagodzianka ![]() Wspólnie zamawiamy buty ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031 Edytowane przez bianeczkaa Czas edycji: 2010-02-09 o 23:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.monsoon.co.uk/invt/652250...desmaiddresses ja mam wlasnie ta tylko skracam ja troche i bede tez miala cieniutkie szeleczki. pierwszy pomysl to byla czarna waska,ale stwierdzilam ze musze miec wiecej swobody bo mam zamiar przetanczyc cala noc,wiec mam zapasowa w razie W. ![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Jest zwiewna i nie jest szyta specjalnie na moje zamowienie,wiec napewno ktos gdzies bedzie mial taka sama.ale nie sadze ze jest tandetna.
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
ja myślałam o jakiejś fajnej bez ramiączek, o coś takiego:
wie ktoś, gdzie mogę coś podobnego znaleźć? będzie mi pasowała, jeśli jestem wysoka i mam szerokie ramiona? mam zamiar poszukać o podobnym fasonie,ale innym kolorze, chce się trochę opalić, a żeby cuś ładniej wyglądać ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
kifli ładna sukienka, choć ja bym takiej nie założyła. Moim zdaniem, też nie jest tandetna
![]()
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
poczekaj jeszcze do końca marca.. będziesz widzieć co i jak.
Na razie naie ma się co przejmować. A jeśli już to ja też bym polecała czółenka, sukienka i płaszczyk;p
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
jak dla mnie fajna ale ja na wesele jej bym nie założyła ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie szukam takiej samej,ale podobnej, na pewno w innym kolorze ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
ja tez szukam właśnie czegos o podobnym kroju
![]() chciałabym właśnie jednokolorową
Laura ![]() Edytowane przez mafda Czas edycji: 2010-02-11 o 22:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.