|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Ciuchów w rozm 44,46,UNI; karbownicy i lokowki, bucików - nie umiem was znalezc
NIEAKTUALNE!!!
- ciuszków w rozmiarze 44, badz nawet 46,oraz w rozmiarze uniwersalnym, interesuje mnie wszystko co wpadnie mi w oko ale szczególnie:
- lokowki, falownicy/karbownicy - kosmetyki gl perfumy, ale tez inne do ciala - ksiazki kucharskie, marze o ksiazce autorstwa nigelli lawson - nowa kosztuje 70 zl w empiku... - ksiazki o dietach -srebro, srebro i srebro w zamian oferuje to co mam w obu watkach, w tym nieaktualnym czesc nadal na wyminke. Edytowane przez Gomra Czas edycji: 2010-02-09 o 16:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciuchów w rozm 44,46,UNI; karbownicy i lokowki, bucików - nie umiem was znalezc
Ja mam głównie ten rozmiar.
Przepraszam. Coś mi wizaż szwankuje i wszędzie mam podwójne posty, a nie wiem czy to można jakoś usunąć.
wymiana Edytowane przez Funieczka Czas edycji: 2010-02-06 o 06:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Dot.: Ciuchów w rozm 44,46,UNI; karbownicy i lokowki, bucików - nie umiem was znalezc
Może u mnie coś znajdziesz?
___________________ Edit : Sorki , my już po wymiance ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=666196 ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=673728 książki Edytowane przez Purcia Czas edycji: 2010-02-06 o 09:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
mam lokowkę poza wątkiem
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:39.