|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
klasyczne spodnie Mohito
Kupiałam wczoraj granatowe/grafitowe spodnie w Mohito. tak pod wpływem chwili, pomyslalam ze przydadza mi sie bardziej eleganckie spodnie. Ale teraz zastanawiam się z czym je łaczyć.. Prosze o Waszą pomoc
![]() A moze je poprostu oddac, dodam ze zostały przecenione z 99zł na 39zł..
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: klasyczne spodnie Mohito
bardzo ładne spodnie
i widze hitowe buciki z wizażu zakupione na allegro ?? ![]() w sumie z tymi butami pasuje - do tego jeszcze tak - biała bokserka w luźniejszej wersji bądź biała koszula z żabotem w poważniejszej a na wierzch krutka dopasowana marynarka, pasek w talii ( marynarka szara) a w ręke granatowa torebka
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: klasyczne spodnie Mohito
Klasyczne spodnie bazowe- pasują do wszystkiego wg mnie. Jeżeli do tych butów to właśnie na górę biała/pudrowa bluzeczka do tego krótka marynarka/ramoneska dzinsowa/szary kardigan. Z czerwienią- np czerwona bluzeczka z bufkami i czarne szpilki. Ja granatowe spodnie traktuje jak czarne i noszę do wszystkiego- fiolety, brazy, beze, czern, czerwien itp itd
Jedyne do czego te spodnie nie pasują to sportowe buty typu "adidas"
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.