|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Kosmetyki Doo gro
Witam
Czy znacie moze kosmetyki do włosów marki Doo gro i Lustres? Mam krecone, a co za tym idzie suche i dosc zniszczone włosy. Słyszałąm ze kometyki tych firm sa w duzej mierze przeznavzone własnie do włosów mocno kręconych, afro. \ Czy ktoras zwas zna moze te kosmetyki, uzywa ich? Baska |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki Doo gro
Hey
Ja osobiście ich nie używałam więc niestety się nie wypowiem, ale słyszałam że są bardzo dobre również do suchych/zniszczonych włosów właśnie, choć z przeznaczenia są do afro skrętu chyba. I wiesz może gdzie można je dostać ? bo ja nigdzie nie widziałam, nawet na necie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Mozna je nabyc napewno na e-bay'u . Zastanawiam sie czy nie zamowic, ale koszty przesylki sa spore...Ja mam wlasnie mocno krecone wosy, w dodatku po przejsciach- nieudany balejage, potem farba, poza tym co drugi dzien prostownica wiec mozna sie domyslic w jakim sa stanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
A w googlach nie ma żadnych info na temat tych produktów? Ja niestety mam proste włosy, więc nie pomogę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Mod-Śnieżynka
|
Rybiorek chyba używa tych kosmetyków. Wiem, że coś jest w wątku analizowym na zakręconym forum.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:20.