|
|||||||
| Notka |
|
| Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Wesele pod Olsztynem???
Cześć dziewczyny, wątki dotyczące Olsztyna są dość nieaktualne więc postanowiłam założyć nowy
W przyszłym roku organizuję wesele i poszukuję m.in. fajnego lokalu pod Olsztynem do jego zorganizowania. Mam już wstępnie zarezerwowane "Między Deskami" (Tomaszkowo) i "Stella" - Copernicus (Tomaszkowo). Chciałabym zapytać o Wasze opinie na temat tych lokali i jakości jedzenia na weselu. W szczególności interesuje mnie Stella bo ku tej propozycji się skłaniam Z góry dziękuję za odpowiedzi !!! |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wesele pod Olsztynem???
Stella jest super! Z mojej strony mogę Ci polecić Agroturystykę u
Jakuba, też mają fajny klimat.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ceremonia i tradycja ślubna, weselna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:00.

W przyszłym roku organizuję wesele i poszukuję m.in. fajnego lokalu pod Olsztynem do jego zorganizowania. Mam już wstępnie zarezerwowane "Między Deskami" (Tomaszkowo) i "Stella" - Copernicus (Tomaszkowo). Chciałabym zapytać o Wasze opinie na temat tych lokali i jakości jedzenia na weselu. W szczególności interesuje mnie Stella bo ku tej propozycji się skłaniam