|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Problem z jedzeniem
Witajcie kochane.
Mam pewien kłopot dotyczący jedzenia. Mianowicie jakieś 2 miesiące temu zdecydowałam że zacznę się odchudzać. Ważyłam jakieś 86 przy 172 cm. w niecałe 2 miesiące udało mi się zrzucić 18 kg. Przeprowadziłam to odchudzanie bardzo restrykcyjnie. Kilkodniowe głodówki,mnóstwo ćwiczeń a jak zamierzałam coś zjeść to limit. najpierw do 800 potem 500 a teraz mam do 300. Mam też takie dni że się rzucę na jedzenie ale z tego co widzę to nie wychodzi więcej niż 1600 kcal potem przez panikę i poczucie winy ide to no wiadomo... wymioty i przeczyszczacze. Zauważyłam że mam problem bo ja nawet się boję pić cokolwiek. Też nie jem nie tylko z powodu tego że czuje się coraz grubsza ale jakoś podczas głodówki mniej się przejmuje sytuacją w domu. na psychoterapie uczęszczam ale sie zastanawiam czy to ma sens skoro ona jest raz na miesiąc ze względu na to że ona ma dużo pacjentów. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:45.