|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Shiseido,kosmetyki meskie Clarins,Biotherm,Lab Series
Witam
Z powodu alergii na substancje zapachowe i inne blizej nie ustalone mam do zaoferowania: Shiseido Benefiance Cream Cleansing Foam- uzyty raz Shiseido Men - Hydrating Lotion - uzyty 3x odrobine Clinique -pore minimizer serum-uzyty raz Lab Series - Invigorating Face Scrub - uzyty raz Lab Series - Puryfing Clay Mask - uzyty raz Biotherm Homme - Force Supreme Gel - uzyty raz Biotherm Homme - High Recharge Masque - nowe,sztuk 4 ![]() Clarins Homme - Gel Revitalizant - uzyty raz Clarins Homme - Anti Rides Fermete - uzyty raz Clarins Homme- Face Wash - uzyty raz Lancome Men - Energizer Total- uzyty raz Boss Men - Face Scrub- uzyty raz Darphin - Dermabrasion Anti Age - nowy Guerlain - Secret de Purete - Cleansing Foam -troche uzywana Shiseido - Future Solution Creme - 5mln - new ewentualnie ![]() Shiseido Future Solution Eyes & Lips- ale nie wiem za co wiec moze zmecze ![]() Dior - Capture Totale One Essential - j/w Clinique - True Bronze 02 - jeden ruch pedzlem Clinique - pedzel do pudru - jeden ruch w pudrze Wszystkie kosmetyki zakupione w przeciagu ostatnich 2-4 tygodni... cdn... ![]() Szukam kosmetykow np Clinique( Comfort on Call,Youth Sourge Dry/Combination etc bo chyba tylko tego moge uzywac),silnych nawilzaczy z wyzszej polki..,super czegos pod oczy,meskich perfum..(Comme des Garcons np ![]() Mieszkam w Londynie! Pozdrawiam Luis ![]() Edytowane przez Luis75 Czas edycji: 2010-02-14 o 00:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Shiseido,kosmetyki meskie Clarins,Biotherm,Lab Series
cos za:
Clinique -pore minimizer serum.uzyty raz i Biotherm Homme - Force Supreme Gel - uzyty raz lub Clarins Homme - Gel Revitalizant - uzyty raz
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dot.: Shiseido,kosmetyki meskie Clarins,Biotherm,Lab Series
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;17174427]Mam w watku meskie perfumy. Interesuja Cie?[/QUOTE]
niestety.. ---------- Dopisano o 01:21 ---------- Poprzedni post napisano o 01:19 ---------- niestety nic mnie nie zainteresowalo ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:49.