|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Wymienię Kerastase Oleo Relax
mieaktualne
Witajcie mam do wymiany 650/1000ml. szamponu Kerastase Oleo Relax oraz(zastanawiam się) Maskę Kerastase Oleo Relax 350/500ml. Pilnie potrzebuję Kerastase-różnosci dobrego kremu pod oczy- Clarena, Dior itp krem do rąk Nuxe, Sally Hansen itp Micele Biocell oraz witaminy, kwasy omega3 a także puderniczka na wymienne wkłady w bdb stanie http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt-26213-opis-Shiseido-The-Makeup-Perfect-Smoothing-Compact-Foundation.htm
Edytowane przez ANGEL-A8 Czas edycji: 2010-03-18 o 17:43 |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię Kerastase Oleo Relax
znajdziesz cos u mnie za maske do wlosow?
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Witaj, może coś u mnie za szampon i/lub maskę?
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie moze za kerastase?
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie maska.Może coś ode mnie z wątku lub poza wątkiem mam nowośc pomadkę Clarinsa odcień 06 Russet,z ubytkiem testowym
http://tagomago.pl/produkt/3303/Clar...6-Russet-3,5g/ i cienie IsaDora Triple Eye Shadow potrójne w odcieniach brązu też tylko testowane lub nowość apteczna krem pod oczy Roc Complete Lift mały ubytek z 15 ml plus chyba 7 sztuk próbek w saszetkach,każda po 1,5 ml http://www.e-farm.pl/p/1766/RoC-Comp...od-oczami.html oraz krem do twarzy cera sucha też nowość Roc 14 sztuk saszetek po 1,5 ml każda. Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2010-03-13 o 17:47 |
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
cos za:
600/1000ml. szamponu Kerastase Oleo Relax oraz Maskę Kerastase Oleo Relax 350/500ml. ?
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
|
|
|
|
#12 |
|
Konto usunięte
|
może coś u mnie?
|
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nic dla siebie nie znalazłam
---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- niestety nic ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;17845924]Cos u mnie za specyfiki do wlosow?[/QUOTE] u Ciebie podoba mi się shimmer Diora ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- nic ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- u Ciebie interesuje mnie pianka Loreal, szminka Versace-cielista, meteorki a także podoba mi się puder Lancome i Givenchy ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Vil, niestety nic tym razem
|
#15 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Fannusia- nic Kissek - podoba mi się Addict 2
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę że mogę rozważyć oddanie za te dwie rzeczy, mogę dorzucić balsam addict 2 50ml z chyba mniej niż 20% zużyciem
Edytowane przez kisssek Czas edycji: 2010-03-14 o 20:17 |
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
za ktorys produkt z kerastase moge oddac Ci te 2 rzeczy:
pianka Loreal, szminka Versace-cielista wolalabym chyba maske. |
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
To taki brązowo różowo czerwony z drobinkami rozświetlającymi.Fotkę mogę jutro rano zrobić,a kolor tak mniej więcej jest taki jak w tym linku co podałam,tylko,ze dochodzą jeszcze drobinki,bo nie jest matowy.Tu jest trochę lepiej widać,06
http://merlin.pl/Clarins-Lipstick-Ro...19,672213.html Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2010-03-14 o 20:37 |
|
|
|
#20 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
pisałabyś się na to ? addict ok 25/50 +balsam ok 40ml ? jak tak to wkleję fotki
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
no nie wiem, raczej sie nie bawie w odlewki, odsypki itp. z wyjatkiem meteorytow
![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- moze szampon bys oddala za pianke? |
|
|
|
#24 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Za perfumy też ?
poza wątkiem mam korektor Estee Lauder Double Wear 03, róż diorshow catwalk 003, cienie gosh poczwórne, żel cat deluxe at night, mini produkty kanebo
Edytowane przez kisssek Czas edycji: 2010-03-14 o 21:59 |
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
a mi jakos pianki nie sluza, moge Ci jeszcze jedna dorzucic z poza watku, loreal w zielonej butelce seria volume, pianke uzylam kilka razy.
wolalabym jednak tak jak pisalam calosc szamponu i calosc maski. moge dorzucic szminke.... a za szmpon i maske to moge oddac puder lancome. |
|
|
|
#27 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kremu pod oczy najlepiej Clarena, Dior itp dobrych kosmetyków do włosów typu volume witaminy najlepiej Matruele, omega 3,6,9, Biocell,Cellasene dobrego kremu do rąk miceli talika do rzęs pasta wybielająca Blanx lorel nutribronze do ciemnej karnacji maseczki do twarzy oraz ew. meteorki, shimmer Dior, dobre podklady Może coś znajdziesz?
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
-mam - sensai cellular performance hydrachange mask 8ml w słoiczku
- 40ml wyszczyplająco antycellulitowego serum biothermu (raż wypróbowane) - mogę Ci załatwić ten Twój nutribronze ![]() chyba że wymienimy się addict na maskę czy tam jest te 350ml?
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
A ten mój krem pod oczy Roc co proponowałam wcześniej?
|
|
|
|
#30 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- no myslałam o nim ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Cytat:
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.

Witajcie mam do wymiany 650/1000ml. szamponu Kerastase Oleo Relax oraz(zastanawiam się) Maskę Kerastase Oleo Relax 350/500ml.