|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Wzdęty brzuch...
Kochane wizażanki
![]() ![]()
Blog kulinarny Co mi zostało w życiu prócz czterech ścian Nigdy nie chciałam wiele, co dzisiaj mam Dobry sen znikł wchłonięty w czerń Nie został nikt co kochał mnie Nie mam już nic Nie ma już nic Nie ma już mnie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wzdęty brzuch...
wiesz.. moim zdaniem to logiczne ze jezeli z 400 kcal przechodzisz na przykladowo 1500 to brzuch bedzie wzdety bo TAKA ilosc jedzenia to dla twojego brzuszka SZOK. odczekaj kilka dni, pij koper wloski, miete zeby brzuch nie bolal
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Tylko problem jest w tym, że jem już tak od około miesiąca i problem nie znika...
![]()
Blog kulinarny Co mi zostało w życiu prócz czterech ścian Nigdy nie chciałam wiele, co dzisiaj mam Dobry sen znikł wchłonięty w czerń Nie został nikt co kochał mnie Nie mam już nic Nie ma już nic Nie ma już mnie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
a moze masz to co ja-zapalenie calego przewodu pokarmowego czesciowo spowodowane przez ed, przez to mam wzdecia i zaparcia. moze warto bylo by zrobic sobie gastroskopie? przemysl to
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja sama gdy chorowałam na ED miałam prawie ciągle brzuch wzdęty gdy już zaczęłam jeść normalnie. Jednakże, jeśli twój żołądek nie przyzwyczaił się do takiej ilości jedzenia to możliwe, że po prostu nie daje rady tego wszystkiego strawić i musisz mieć dużo gazów zalegających w jelitach. U mnie z czasem wszystko sie uregulowalo i teraz odkad minely jakies 3-4 lata kiedy chorowalam na a.n. to znow mam wzdecia i jak sie okazalo zapalenie trzustki. Wiec idz do lekarza, opisz objawy. Niech zrobi ci nawet podstawowa morfologie (jesli bedziesz miala podwyzszona amylaze tzn ze masz cos z trzustka) a jak nie to probuj dalej np USG, gastroskopia (ostatecznosc, bo to niezbyt przyjemne badanie). Poza tym lekarz moze ci przepisac leki np tribux albo contix ktore troche niweluja ten problem brzuszka balonika.
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Hej ja też zaczynam walke z sama sobą i zaczynam normalnie wprowadzać posiłki do swojego brzusia..od 2 lat towarzyszyła mi bulimiia;/ ale teraz musi być koniec!obecna moja waga to 41 kg na 163cm,dowiedziałam sie ze odrazu sie nie tyje ponieważ organizm bierze wszytsko na budulec?jak to u Was było?staram sie jesc zbilansowane pełno wartosciowe posiłki,lecz nie wszytsko przyjmuje
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Nie jestem oczywiście lekarzem, ale znam parę dziewczyn które chorowały na bulimię przez dłuzszy okres czasu (3-4 lata) i część z nich choruje na refluks.
Idź do lekarza, bo jak opisujesz objawy to prawdopodobnie to, a nawet jeśli nie to badania nie zaszkodzą.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Heroni ile masz wzrostu?? waga do ktorej dazysz jest mega niska.
Dziewczyny, dlaczego majac niepokojace i uprzykrzajace zycie objawy, nie idziecie do lekarza?
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
1.60 ale spokojnie, jestem z natury drobnokoścista i zawsze ważyłam ok 44-45 kg i to jest dla mnie naturalna waga. Mam mało mięśni może to dlatego.
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
fakt, wygląd przy określonej wadze to kwestia indywidualna, ale...
to i tak malutko, 44 kg ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Byłam u lekarza, powiedział ze tak bedzie bo organizm poprostu jest zasuszony bo zaczeło zanikac funkcjonowanie układu pokarmowego itp dlatego to musi potrfac zanim sie rozkreci wszytsko na nowo i nauczy sie spowrotem swoich funkcji, i dlatego sie czuje dyskonfort w brzuchu...to tez tak podejrzewałam ale nie wiem ile tak jeszcze bedzie?
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Heey dziewczyny i kobiety
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.