|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
8 KG ;) Ktoś ze mną?? RADY I PORADY ;)
Hej dziewczyny
![]() mam 20 lat, ważę 57 kg, mam 164 cm wzrostu. Moim głównym problemem jest brzuch i boczki ![]() Chciałabym schudnąć 8 kg. Chodzę raz w tygodniu na siłownię, od dziś zaczełam robić brzuszki (zrobiłam ponad 200) rano i wieczorem. Te 8 kg chciałabym schudnąć jak najszybciej, patrzałam na różnego rodzaju diety, ale są dla mnie nie za bardzo,bo nie mam czasu,żeby gotować sobie posiłki. Rano jem w domu śniadanie, idę na uczelnie, a póżniej do pracy. Do domu wracam po 21. Co polecacie? Może ktoś chce się przyłączyć? Razem raźniej ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: 8 KG ;) Ktoś ze mną?? RADY I PORADY ;)
Świetnie, z chęcia sie do Ciebie przyłączę
![]() ![]() Od przyszłego tygodnia wracam do aerobiku- 3 razy w tygodniu, bo przez 2 miesiące nic nie robienia przytyłam straszliwie. Dzisiaj wchodząc na wagę się przestraszyłam. Zważę się jeszcze jutro rano, bo dzisiaj miałam na sobie 2 bluzy, piżamkę i trepki ![]() ![]()
"To smutne, że głupcy są tak pewni siebie, a ludzie mądrzy tak pełni wątpliwości." "Jedna kulturalna osoba to zbyt mało, aby podnieść poziom imprezy chamów, natomiast jeden cham zepsuje każdą kulturalną imprezę." Bertrand Russell |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
a6w nie spala tłuszczu
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja nigdzie nie napisałam, że ma spalać
![]()
"To smutne, że głupcy są tak pewni siebie, a ludzie mądrzy tak pełni wątpliwości." "Jedna kulturalna osoba to zbyt mało, aby podnieść poziom imprezy chamów, natomiast jeden cham zepsuje każdą kulturalną imprezę." Bertrand Russell |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
No to próbójemy
![]() A jak się odżywiasz? ja staram się jeść w miarę normalnie,bo nie mogę sobie pozwolić na diety, rzadko jestem w domu, staram się nie jeść fast foodów na mieście chociaż kuszą ![]() Odchudzania czas zacząć ! ![]() na wakacje będziemy opalać nasze śliczne brzuszki ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Po 1- A6W i brzuszki nie spalają tłuszczu (to nic,że napisane jest to na Fitnessie tyle razy,że za przeproszeniem tylko ślepy by tego nie zauważył),także ćwicząc to nie bedziecie spalać brzucha i boczków,a na tym wam przecież zależy.Na początek polecam wam więc przeczytanie paru wątków na Fitnessie.
Po 2 - waga 49 kg przy 164 cm wzrostu to niedowaga..Tego chyba nie trzeba komentować. Pozdrawiam.
![]() ![]() ...i oczywiście TRENING! ![]() Edytowane przez Hei_di Czas edycji: 2010-04-14 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Po 2. - Nie musisz sie wymadrzać, bo każdy wie w jaki sposób obliczyć swój wskaźnik wagi BMI. Złośliwe uwagi na ten temat również zachowaj dla siebie. Temat nie bez powod został założony w dziale krzywe zwierciadło. Umoralnianie, pouczanie i sprowadzanie na własciwą drogę zacznij od siebie. PS. Aż mi się odechciało tutaj pisać. Zapomniałam, że wizaż jest pełen nastoletnich złośliwców nie umiejących jeszcze dokładnie czytać, ale za to wymądrzających się na każdy temat.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do brzuszków...W takim razie nie rozumiem jaki mają one wpływ na Twoje próby odchudzenia brzucha i boczków,ale jeśli wiesz,że nie spalają tłuszczu to okeej.Całkiem nie rozumiem natomiast co takiego strasznego jest w innych wątkach na Fitnessie,że nie można o nich mówić ![]() No ale cóż. Jeśli chodzi o BMI to...Dążysz do niedowagi,dlatego mnie to zaniepokoiło.Ot cała historia. Pozdrawiam.
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Dobrze każdy wie swoje. Ja nie zamierzam się tutaj kłócić tylko schudnąć,jem tak jak jadłam, robię brzuszki no i hmmmm?? Schudłam 2 kg
![]() Zadałam dużo pytań na początku wątku i jakoś na nie nie potrafisz odpowiedzieć więc po co się udzielasz? Chyba po to,żeby sobie i innym popsuć humor. A moje BMI nie powinno interesować nikogo poza mną ![]() Dobra ok,odchudzam się pierwszy raz w życiu nie mam o tym bladego pojęcia,przyznaje się. Dlatego zadałam kilka pytań. Ehh... btw. ostatnio widzę,że na wiażu ludzie próbują podnieść swoją niską samoocenę czepiając się innych ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Natomiast jeśli chodzi o BMI:masz rację-jest ono niedokładne,nie pokazuje ilości tłuszczu w ciele,każdy inaczej wygląda przy innej wadze itd.Ale jeśli ktoś dąży do niedowagi to jednak coś to znaczy. ![]() Jeśli chodzi o odpowiedzi na pytanie...Jeden z wątków na górze forum Dietetyki-cała historia.Układasz chociaż częściowy plan diety i gotowe. Dodajesz do tego oczywiście też trening.
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Dobrze,ale ja nie mam czasu na gotowanie,mogę sobie ugotować w niedzielę
![]() A w tygodniu wychodzę o 7 rano z domu i wracam o 21 więc cały dzień na bananach nie przeżyję, chce się czegoś ciepłego, więc? Jak będę miała więcej czasu to przejrzę wątki o których mówisz, ale ogólnie mówiąc nie chodzi mi o same ćwiczenia, ale zaczęłam mniej słodzić,nie jem po nocach jak to zawsze robiłam ![]() Nie chodzi mi tylko o ćwiczenia ![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Co do ćwiczeń..W każdym razie jak coś to zapytaj na Fitnessie,na pewno odpowiedzą. ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
ok dzięki za rady
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez Integral Czas edycji: 2013-11-01 o 15:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() cieszę się,że nie jestem sama ![]() a w jakim czasie chciałabyś schudnąć? w sumie wydaje mi się,że prowadzisz zdrowy tryb życia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny!
Rowniez chcialabym sie przylaczyc ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam i do uslyszenia ![]()
Edytowane przez Ines131 Czas edycji: 2010-04-18 o 22:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niejedzenie po 17 to megabzdura o ile nie chodzisz spać najpóźniej o 20 a nie chodzisz patrząc na czas twojego postu. Akurat sobie utrudniasz chudnięcie takim postępowaniem. A od ćwiczeń na brzuch się tłuszczu na brzuchu nie spala...Nie istnieje żadne ćwiczenie, które by miejscowo tłuszcz spalało.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.