|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
krótkie włosy na śłub?
witam
chciałam sie zapytać czy sa tu jakies panny młode, lub mężatki ktore biorą slub lub brał w krótkich włosach ? jelsi możecie powklejacie fotki
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: krótkie włosy na śłub?
moja siostra brała, bo jej ślicznie w krótkich...
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ja
![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Mocno dołączam do watku i prośby jego Założycielki. Ze średnim skutkiem poszukuję w bezkresach sieci propozycji fryzur ślubnych z krótkich włosów. W moim przypadku, szczególnie pożądane są przykłady kwiatowych stroików, z welonu chyba zrezygnuję. Będę bardzo wdzieczna za każdą sugestię i ustrzelone w internecie inspirujące zdjęcie, bo naprawde jest ich jak na lekarstwo.
Moja fryzurka jest bardzo podobna do prezentowanej przez EG na poniższej fotografi. Z pozdrowieniami ![]() Edytowane przez Edda Czas edycji: 2010-02-07 o 08:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Melduje się kolejna krótkowłosa
![]() Ślub w lipcu przyszłego roku, i mam zamiar zapuścić tylko tyle, żeby nie było problemu z przypięciem welonu lub kwiatu, jeszcze nie wiem co wybiorę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Bezskutecznie przeszukiwałam internet w poszukiwaniu fryzur ślubnych dla krótkich włosów. W końcu wymyśliłam coś innego, a że nie mam bardzo krótkich włosów to kupiłam na allegro dopinkę na klamrze, dobra fryzjerka nie będzie miała problemów z dopięciem takich włosów, a ja będę pięknie wyglądać, zwłaszcza że zdecydowanie lepiej wyglądam w dłuższych. Myślę że to dobre rozwiązanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
witam as, ja mam wlosy tak gdzies na 6 cm - slub w listopadzie, po malej awari przez wakacje dopiero ostatnio juz prawie pozbylam sie resztki moich popalonych wlosow, natomiast trafilam na rewelacyjna fryzjerke, co prwda zostawiam tam za kazdym razem spora sumke ale warto bo uratowaly mnie po przedawkowaniu rozjasniacza
![]() ![]() ![]() Wiec proponuje po prostu znajdzcie dobra fryzjerke, bo nawet z foty na necie ktora sie wam podoba fryzura po prosyu moze do was nie pasowac! Edytowane przez karadka Czas edycji: 2010-02-09 o 12:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Witam
dziekuje za liczna odpowiedz ja sie zastanawiam nad ścięciem włosów na krotko ;] Slub biore cywilny tylko ! ale mam suknie czerwona -podobna do zwykłych sukni białych i teraz nie wiem co zrobić korci mnie sciąc włosy względu na to ze nie lubie miec długich cały czas nosze boba a mam ochotę na sciecie sie cos ala Gardias, p!nk czy rihana
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
no, ale ty chyba nie wychodzisz za mąc cio ? mozesz wstawic lub przeslac fotki przed i po ?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Znalezione przeze mnie
![]()
www.insimia.pl Edytowane przez Mortycja84 Czas edycji: 2010-02-10 o 21:52 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
no wlasnie wychodze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:23.