|
Notka |
|
Sporty letnie, zimowe i wydarzenia sportowe Forum dla miłośników sportów letnich i zimowych. Tu dowiesz się wszystkiego o tym jak przygotować się do sezonu. Poczytasz o nowinkach sportowych. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Noka kolekcja nart Rossignol dla kobiet
Na tegorocznych targach ispo w Monachium Rossignol zaprezentował kolekcje nart dla kobiet na zimę 2010/2011.
Tutaj możecie zobaczyć film pokazujący nową kolekcję: http://www.skionline.tv/skionlinetv/...¶m=sprzet| Ciekawy jestem Waszych opinii? Zdjęcia całej kolekcji Rossignol przeglądniecie tutaj: http://www.skionline.pl/galerie/?co=...&g_numer_zdj=1 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Noka kolekcja nart Rossignol dla kobiet
Wszystkich zdjęć nie przeglądałam
![]() Bardzo, ale to bardzo nie podoba mi się to wielkie logo R w kółku - masakra. Nie chciałabym mieć takich nart. Jeżeli już, to podobają mi się czarne narty ze zdj. 6 - ale to chyba męskie, i ze zdj 12 - takie czarne z asymetryczną grafiką. Ale te kobiece z ptaszkami, kwiatkami, laleczkami - średnio mi pasują. |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
nie bardzo " siedzą" mi te kwadratowe " dzioby" . Rossignol jest marką która baaaardzo lubi gadżety ( choćby słynne już " wąsy " w modelu radical mutix
![]() ale przecież to nie warstwa wizualna jeździ... chętnie potestowałabym te nowości ![]() ![]() ----------------- zapomniałabym - z moich kilkusezonowych obserwacji wynika że R przykłada największą wagę spośród znanych mi marek do designu - i tyczy się to całej oferty produktowej - od skarpetek aż po deski ![]() ---------------- a jeśli chodzi o desing mnie osobiście najbardziej siedzi kneissl choć sama dosiadam fuse 70 fischera ![]()
Bo kozdo rzec mo dwie stróny: dobróm i złóm. (..) Dysc leje - to dobre dlo tych, co im buroki wysychajóm. Słónko świeci - to dobre dlo tych, co akurat siano susóm. Ale, co powiy o słónku tyn, co mu buroki wysychajóm, a o dyscu tyn, co siano susy? Syćko jest względne.
Edytowane przez 28nana Czas edycji: 2010-02-23 o 07:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Co do dyskusji o logo to ja osobiscie strasznei tesknie za kogutem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:59.