![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() MAC, Chanel, Burberry, Dior, Fragonard, Innocent - zapraszam :)NIEAKTUALNIE!!!! Nowy watek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=17193479 #post17193479 Zakladam nowy watek, poniewaz w poprzednim wiekszosc juz wybyla ![]() Dokladki tez zawitaly ![]() Zapraszam ![]() Ubytki staram sie opisywac, ale w razie watpliwosci prosze pytac. DOKLADKA: - MAC liner Girl Groove z kolekcji Hello Kitty, ubytek jakies 10%. - MAC wklad cienia kol. Noctrunelle, ubytek minimalny. - najchetniej na inny, chlodny kolor, ktorego nie mam ![]() - Helena Rubinstein podwojne cienie Silver Tips (sliczny braz i bialy, ktory opalizuje na blekitny ale w bardzo delikatny sposob), ubytek jakies 20%. Na zyczenie zrobie dokladna fotke. ZAPACHY: - GUCCI II edp 45/50ml z wymianki z Sofcikiem, niestety chyba sie nie polubimy w 100% ale jeszcze sie zastanawiam nad nimi... - Fragonard, miniaturki w ozdobnym pudeleczku, 10 x 2ml. Wszystkie przetestowane i moga leciec dalej ![]() - Gwen Stefani L.A.M.B., edp 100ml z malusim ubytkiem. Jest kartonik. - Calvin Klein Eternity Purple Orchid ok. polowa z 15ml KOLORÓWKA: - GUERLAIN Meteorites Perle - baza rozswietlajaca pod makijaz, uzyta 2 razy ale bede uzywac pewnie w miedzyczasie (tylko za cos wow ![]() - MAC Full Coverage NW20, kremowy kompakt, minimalny ubytek. Z wymianki z Ranka. http://www.macpro.com/templates/prod...CT_ID=PROD1541 - Dior Gloss Show 755 rebecca red, spectacular sparkling lip gloss, blyszczyk w sloiczku. Ubytek ok. 20%. - MAC Brushed Metal - X Cream Shadow, kolor Glided Ash, mazniety 2 razy. Nie jestem pewna, czy chce sie rozstac. Daje super, metaliczny efekt. - Chanel 4 Fleurs De Chanel, kolor Feeries, limitowane czworki (na fotce z netu, pastelowe). Ubytek minimalny. Rozowy kwiatuszek troche ukruszony. Nie ma weluru. - Dior 5 Color Eyeshadow 270 Myriad - zuzycie na zdjeciu. Dwa gorne cienie praktycznie bez ubytku, srodkowy mininalny, dolne ubytek ok. 15% - rezerwacja dla Anarsi ![]() - Dior 1 Coleur, 065 Silver Dust, znikomy ubytek, jest welur i kartonik, z wymianki z Chloestic WŁOSY: - Kerastase szampon do wlosow kreconych. Zostala ok 1/3 z 200ml. - Wella Professionel Lifetex Balanced Revitalising Shampoo, mam 1szt. http://fryzjerskisklep.home.pl/Wella...losow-242.html PIELEGNACJA: - GUERLAIN Issima Substantific, nowa probka w tubce, zapakowana w kartonik. - VICHY chusteczki samoopalajcce 3szt. - Mavala, preparat naprawczy do paznokci. (na zyczenie dokladnie sprawdze nazwe, bo schowalam juz go do szafki i nie chce mi sie wyciagac ![]() - Bioderma Photoderm SPF 20. Spray. pojemnosc poczatkowa 400ml, ubytek niewielki, uzyty kilka razy. Mysle, ze zostalo spokojnie 90%. Waznosc 03/11. Otwarty pod koniec wrzesnia. Przechowany w chlodnej, ciemnej szufladzie. - La Roche Posay Anthelios Xl 50+ Tinted Cream, waznosc 1/11. Nie pamietam dokladnie kiedy otworzylam ale jakos na poczatku roku, wiec jego waznosc dobiega konca. Pojemnosc 3/4 z 50ml. INNE: - Linea - wspomagacz odchudzania, 60tabl. Nowka. Waznosc do 05.2011. - FreshLook, ColorBlends, soczewki zmieniajace kolor oczu (nawet ciemnych). Kolor True Sapphir moc -1,5. Nowe, w zapieczetowanym pudelku. 2szt. Waznosc do 2013r. - OASIS kolorowy wisior, zalozony raz. - NEXT drewniana bransoletka, bezowa. - ROXY bransoletka szara - zalozona raz. - ROXY fioletowe korale, drewniane. Nigdy nie uzywane. - MEXX czarny naszyjnik z serduszkiem i innymi gadzetami. Zalozony 2 razy. - Brelok z karabinczykiem lancuszek z perelkami. Nowy. - ESPRIT pasek skorzany, skora postarzana. Brazowy. Zalozoly kilka razy. POSZUKIWANE: - She Wood Dsquared - podklad Guerlain Parure Aqua 02 lub ten na rynek azjatycki w tym tez kolorze - podklad Chanel Mat Lumiere jasne beze (moga byc zoltkowate ![]() - pielegnacja Clarins, Kanebo(zele do mycia twarzy, emulsje, kremy, pod oczy) - rozne pieknosci MACa ![]() - kredki MAC lub Bobbie Brown chlodne z drobinkami, opalizujace, dajace polysk itd ![]() - mozna mnie skusic brazerami fajnymi ![]() - EDM nowy pedzel LHK oraz cos co mi wpadnie w oko - Mugler Alien (wszystkie odmiany) - Aqua Allegoria Mandarine Basilic - kosmetyki (stylizacja) do wlosow kreconych Moller Wymienione: - COLLISTAR rozo-rozswietlacz All Over cos tam (zaraz dopisze ![]() - 1 MILLION Paco Rabanne, edt, 50ml z ubytkiem kilku psikow. Zakupione w sephorze- Irsin. - Burberry, Weekend edp 50ml w kartoniku, kilka testowych psikow- Viki79 - CHANEL Mat Lumiere kompakt Aurore, zostalo mysle jakies 2/3. Welur, wyprana gabeczka.- SOft - MAC roz w kol. Youth of Blush z limitowanki Rose Romance, ubytek malutki - oddam tylko za cos, co mnie powali, bo jesczez nie wiem, czy sie chce z nim rozstac ![]() - Clinique szachownica In the pink, ubytek pewnie 5 - 10%, zupelnie niewidoczny.- rezerwacja dla KNK - BOBBI BROWN Shimmer Brick Platinum Pink. Zuzycie niewidoczne. Uzyty kilka razy- Kroliczek ![]() - Kenzo, Flower miniatura EDP 4ml + kremowe mleczko do ciala 75ml + firmowa sakiewka NOWE- Kroliczek ![]() - JPG, Classique edt, ok. polowy ze 100ml. - Oddam tylko za jakiegos wisha.- Kroliczek - Halle by Halle Berry miniatura 5ml w kartoniku nowa. I probki fabryczne z atomizerami 7szt po 1,5ml.- Kroliczek - Thierry Mugler Innocent EDP, polowa z 25ml - z wymianki z Siek - Tomama - MAC Sculpt & Shape Warm Light / Definitive, NOWY w kartoniku.- Magsch - CHANEL Levres Scintillantes 107, ze zlotymi i wilokolorowymi drobinkami, kolor sam w sobie delikatnie barwiacy brudna czerwien (? ![]() - OPI - OPI Ink. Suede - lakier z kolekcji wygladajacej jak aksamit. Piekny kolor. Uzyty kilka razy.- Uzunia - Burberry, Weekend edp 50ml w kartoniku, kilka testowych psikow- Viki79 Edytowane przez m-habibi Czas edycji: 2010-02-14 o 21:43 Powód: dokladka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MAC, Chanel, Burberry, Dior, Fragonard, Innocent - zapraszam :)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja sie bede slinic do lakieru
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos za mac shape and sculp-oddam duzooooo!!!!!!!ewentualni e cos za 1 milion????poza watkiem mam meteoryty beige chic-uzywane,moge zrobic foto
![]() ![]() Edytowane przez magsch Czas edycji: 2009-12-29 o 16:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ty bys leniuszku fotki zrobila
![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Czy coś u mnie za Dior 1 Coleur, 065 Silver Dust ?
Za dużo myślę, za mocno czuję, za szybko się denerwuję i za lekko stąpam po ziemi ;] I wanna jam with you We're jamming, jamming And I hope you like jamming too Poszukuję kosmetyków Nouba!! ![]() WYMIENIĘ: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post16017228 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Hej, interesuje mnie:
- Givenchy, Ange ou Demon - balsam perfumowany, zostalo ok. 30ml - OPI - OPI Ink. Suede - lakier z kolekcji wygladajacej jak aksamit. - Linea Pozdrawiam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
witaj
![]() ja w sprawie błyszczyka, Aqualumiere nad, którym mialas sie zastanowić. Czy podjełas juz jakąs decyzje ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=43332094 #post43332094 Edytowane przez Soft Czas edycji: 2009-12-29 o 18:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co Cie Mala interesuje? ![]() a foteczki chyba zaraz cykne ![]() ![]() Widze, ze Anarsia capnela sunset a ja chcialabym wlasnie jego ![]() ![]() chetnie przygarnelabym Brit ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
indi to leniuch gorszy od ciebie bo ja juz dawno oddalam sunset mari a sobie wzielam cherubinka a ta aktualizacji nie dala
![]() p.s cos tam skrobalas o tbs ale nie mam kurde ''scruba'' z witaminka cchyba ze chcesz tego co ja mam plus cos tam jeszcze ![]()
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sofciku, ja te moje nowe blyszczydla bede miala dopiero za kilka dni (pewnie za jakies tydzien, bo ida z UK), wiec jezeli nie mozesz czekac i masz interesujaca wymianke, to dzialaj smialo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
idz idz :P
tylko wroc bos mi jeszcze lakieru pieknego nie oddala i blyszczola ( a co sobie bede zalowac! tylu sie pozbylam!)
![]() |
#17 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a tak btw Twoja paczke tak pancernie zakowalam, ze nei wiem jak sie do niej dostaniesz ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
spoko... cos sie wymysli zebami ta koperte pogryze a sie dorwe do zawartosci
![]() ja ci za to wszystko w babelki wsadzilam i zakleilam tasma ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- aa i kurczaczki gdzie zdjecia sa?? ja chce zdjecia ![]() ![]()
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
- MAC Sculpt & Shape Warm Light / Definitive, NOWY w kartoniku. - MAC Brushed Metal - X Cream Shadow, kolor Glided Ash, mazniety 2 razy. Nie jestem pewna, czy chce sie rozstac. Daje super, metaliczny efekt. - OPI - OPI Ink. Suede - lakier z kolekcji wygladajacej jak aksamit. Piekny kolor. Uzyty kilka razy. ![]() - TBS Body Butter Black Velvet Apricot, pierwotnie 50ml. Uzylam kilka razy na rece. Zostalo ok. 80/90%. Opakowanie nie bylo napelnione do konca.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
habibku .. powiedz czy ten lakier choc w polowie tak bosko wyglada w rzeczywistosci
![]() a ja mam jakas dobra jakosciowo apaszke :Pchociaz nie wiem jaka to firma:P ale niebieskiego nie lubisz a to niebieska przetykana nicmi
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Jetesmy zalatwione
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Eeeee tam! niektore niebieskie lubie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
sklad to jakas pashmina ( 55%) nawet nie wiem co to :P
i 45% silk kurde finie byla ( nowa jest) wymiary ( ale moge powiedziec ze duza jest bardziej nawet szal niz apaszka) i zdj . podam jak ci sie sklad spodoba:P
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
nie to swiatlo bylo do zdjec:P ale kolor dosyc przyblizony wyszedl..
acha ona jest naprawde duuuza. kurcze jesli ten lakier tak cudnie wyglada to ja go chce ![]()
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Takie wzory zupelnie nie dla mnie ![]() Ale spoko, myslimy nad reszta ![]() ![]() Niestety nic dla mnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.