|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Głodówka od 8.02.10r.
Hej,
jestem Pati, mam 21 lat. Od jutra bede stosowała głodówke 14-dniową, nie piszę tutaj żeby kogoś do tego namawiać tylko chcę gdzieś zapisywać co czuję i jakie są efekty. No i liczę raczej na wsparcie w trudnych momentach. Głodówki nie stosuję tylko ze względu na pragnienie chudnięcia, chodzi tutaj też o problemy z tarczycą, w/g lekarza prawidłowo przeprowadzona głodówka może uregulować metabolizm. Nie będę ściemniać,ze utrata wagi mnie nie ucieszy,bo chodzi też o to, po głodówce zastosuję wyjście z niej, najpierw soki warzywne, potem gotowane warzywa, potem niewielkie ilosci wegli zlozonych a na koncu dodam białko. Zatem od jutra 2 litry wody niegazowanej i nic wiecej/
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Głodówka od 8.02.10r.
życzę powodzenia, będzie ci potrzebne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
ale fajnie, chcesz cholernie mieć jojo, aż się świerzbi?!
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
i po co zakładałaś nowy wątek?? mogłas napisac w juz istniejącym o głodówce.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
mam pytanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
sluchajcie,
ja zdaje sobie sprawe z konsekwencji glodowki ale jesli po jej zakonczeniu przejde na diete to nie sadze zebym przytyla nagle 10 kg. poza tym nie pisze tutaj zeby ktos mi pisal,ze to jest zle itp itd nie mam kilku lat i wiem co robie, moze po prostu ktos bedzie chcial sie przylaczyc i razem wspierac albo czytac jak mi idzie i jakie sa efekty? napisalam na krzywym zwierciadle zeby nikomu nie zrobic krzywdy
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A krzywdę robisz sobie i chcemy to pokazać innym dziewczynom, które wejdą tutaj i to przeczytają. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
PO porannej konsultacji z moim lekarzem okazało się,że nie mogę teraz przeprowadzić głodówki ponieważ muszę brać leki, a to rozwaliłoby mi całą florebakteryjną i wątrobe...
tak więc nie wiem czy mozna napisac post do moderatora o zamkniecie wątku? podepne sie pod jakis watek ze wspolnego odchudzania i tam bede niszczyc moje kilogramy ![]()
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
hej ;* ja tez od dzis zaczelam ;D ;P i tez sama woda .. ja dodam grejpfruty i koktajle oczyszczajoaco-odchudzajace ;P buziakiii kochana ;** pis zile chudniesz ;**
---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Cytat:
mam tak samo jak tyy ja stosuje ala diete beyonce woda z cytryna i syropem klonowym ;P przez dwa tygodnie
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
martwi mnie to co masz w podpisie, bo widać, że masz nierealne podejście do odchudzania. Po czwarte, ila masz lat? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Jejku, liczysz,ze schudniesz 10 kg?
nawet jesli to jak tylko zaczniesz jesc to przeciez czesc jesli nie calosci wroci i do tego spuchniesz jak np. zjesz cos slonego. Ja nie chcialam robic glodowki z zalozeniem zrzucenia okreslonej liczby kg, tylko chcialam oczyscic organim, podleczyc sie a chudniecie to jest raczej skutek uboczny (z ktorego bym sie cieszyla) a nie cel głodówki
![]() |
#14 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jednak też nie chcę propagować głodówek na forum, bo wiem jaki procent osób, które to czytają odbierze to dobrze, a jaki źle- nie chcę po prostu by ktoś wpadał na głupie pomysły bez wiedzy. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:48.