|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
[moda na ślub nr 2 (24)/09] szukam fotki sukienki
Dziewczyny, poszukuje dobrej jakości zdjęcia sukni, którą chciałam wziąć za wzór dla mojej ślubnej kreacji.
Namierzyłam tą sukienkę w starym magazynie "Mod na ślub" nr 2 (24) /09 str. 96 zrobiłam sobie fotkę telefonem, niestety jakość jest zbyt słaba, by ją wydrukować i nanieść "swoje" zmiany. Proszę jeśli któraś z Was dysponuje tą gazetką i skanerem lub dobrym aparatem o przesłanie zdjęcie tej sukienki. Adres e-mail napisze mailem ![]() Przeszukałam net i tam też nie udało mi się znaleźć tego zdjęcia ![]() Edytowane przez OlimpiaOna Czas edycji: 2010-02-03 o 18:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
![]()
http://www.raulnovias.eu/
Witaj! Bardzo piękna suknia! Zaintrygowałaś mnie tym szukaniem sukni i powiem Ci, że wydaje mi się, iż suknia pochodzi z kolekcji Raul Novias. Znalazłam podobną, choć góra się troszkę różni, ale zdjęcie jest o niebo lepsze. To model 10016 w kolekci Raul Novias. Dziwię się, że w Modzie na Ślub pod zdjęciem nie było napisane z jakiej kolekcji i od jakiego projektanta pochodzi ta suknia. Rzeczywiście tę jest bardzo ciężko znaleźć w necie. Ja w tamtym roku wychodziłam za mąż i też naszukałam się, naoglądałam, nie mówiąc o masakrycznej ilości zużytego papieru w drukarce ![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Edytowane przez Ewelinka13 Czas edycji: 2010-02-08 o 13:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: [moda na ślub nr 2 (24)/09] szukam fotki sukienki
W gazecie pisało, że to Raul Novias, ale właśnie nie było nazwy modelu. Na stronie znalazłam ten zbliżony model 10016, ale właśnie najbardziej mi zależy na tym z mojego zdjęcia, bo bardziej podoba mi się góra od tego tajemniczego modelu.
Ale i tak dziękuje Ewelinka13, bo już straciłam nadzieję, że ktoś się odezwie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
a nie możesz zrobic xera kolorowego??? przecieżto by było o niebo łatwiejsze, poprawki też możesz nanieść, poza tym dobrej krawcowej wystarczy że wytłumaczysz co chcesz zmienic nie musisz malować, poza tym z gazety też krawcowa zrobi sukienkę, nie widzę problemu
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Dokładnie! Bianeczkaa ma rację. Spróbuj zdziałać coś ze zdjęciem. Krawcowa na pewno będzie wiedziała o co chodzi. I daj znać oczywiście jak poszło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.