![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Małe testowanie naszych TŻ
Zastanawiam się, czy czasem trochę testujecie swoich TŻ? Oczywiście nie chodzi mi o notorycznie sprawdzanie, ani sprawdzane w stylu "jestem w ciąży" zobaczenie reakcji i "o masz, dostałam jednak okres"
![]() Pamiętam mój pierwszy mały teścik na TŻ: czy pójdzie dla mnie do monopolowego- całodobowego po podpaski (mimo, że nie potrzebowałam) ![]() ![]()
"Wszyscy mężczyźni są tacy sami, mają tylko różne twarze, żeby można było ich rozpoznać." - M.Monroe ![]() Domowe przepisy na kosmetyki do makijażu- pudry, szminki, błyszczyki... https://wizaz.pl/forum/showthread.php |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Małe testowanie naszych TŻ
A my to wszystkie testy musimy znosić hehe
![]() BTW:Co oznacza skrót TŻ? :/
#3 |
Raczkowanie
|
Towarzysz życia, o ile się dobrze orientuję
![]()
"Wszyscy mężczyźni są tacy sami, mają tylko różne twarze, żeby można było ich rozpoznać." - M.Monroe ![]() Domowe przepisy na kosmetyki do makijażu- pudry, szminki, błyszczyki... https://wizaz.pl/forum/showthread.php |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
tż oznacza towarzysz życzia
![]() ja mam wrazenie ze oni przechodza testy kazdego dnia ![]()
#5 |
Raczkowanie
|
Dziękuje za szybciutkie wyjaśnienie
![]() Chętnie poczytam, jak testujecie swoich facetów ;>
#6 |
Raczkowanie
|
Oj tak zgadzam się,że są testowani codziennie ;p Zwłaszcza kiedy przychodzą "te dni"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
dla mojego Tż testem było wytrzymanie 4 lat związku na odległość (Kce-Pzn), teraz od 1,5 roku mieszkamy razem wiec jest super:P a co do testów to nic mi do głowy nie przychodzi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie, nie testuje. Przynajmniej swiadomie. Ze sie tak spytam. Po co kazalas mu isc po te podpaski skoro ich nie potrzebowalas? A jakby nie poszedl to co? rzucilabys go? Co to w ogole za pomysl z tymi testami? ![]()
jeśli kochasz to wybacz jeśli wybaczysz to nie wypominaj jeśli nie masz sił to odejdź od niego jeśli odejdziesz to już nie wracaj jeśli chcesz być z nim mimo wszystko to przeczekaj zestarzeje się i już nie będzie zdradzał lecz swoje najpiękniejsze lata stracisz na czekaniu na jego starość |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ekspert od Dupy Strony
|
Ja myślę, że takie "testy" to czasem same wychodzą
![]()
#10 |
BAN stały
|
pewnie, że prościej.ale jak jakaś panna się boi, że zajdzie w ciąże na prawdę i ją zostawi? albo, że jej facet nie traktuje związku poważnie;d? Oj kobitki.wiecej wiary
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
przepraszam, ale to mi trochę gimnazjum zalatuje. szczeniackie zagrywki i tyle. po co?
normalni ludzie "sprawdzają" się w normalnym życiu na co dzień. to wystarczy żeby być siebie pewnym. a ekstremalne akcje przychodzą same z siebie, po co sobie/partnerowi dodatkowo utrudniać życie? nie moralizuję... po prostu się zastanawiam, jak ja bym się poczuła jakby mnie ktoś "testował" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Oczywiście, że bym nie rzuciła. Chciałam po prostu zobaczyć, czy pójdzie, czy potrafi się dla mnie poświęcić :P No i wtedy miałam chandrę, chciałam poczuć się kochana ;P
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
dla mnie żałosne to jest
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
No bez przesady. Takie testowanie kogoś to brak szacunku do niego, wykorzystywanie go.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
mmhm
Tylko czekać aż wyśle Cię po piwo, albo ibuprom bo właśnie go ząb rozbolał. Edytowane przez 749d3470e67da5a340716cf11c99d98c9d41692a_5eab587331573 Czas edycji: 2010-02-07 o 11:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
żal.
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
[1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1701834 3]przepraszam, ale to mi trochę gimnazjum zalatuje. szczeniackie zagrywki i tyle. po co?
normalni ludzie "sprawdzają" się w normalnym życiu na co dzień. to wystarczy żeby być siebie pewnym. a ekstremalne akcje przychodzą same z siebie, po co sobie/partnerowi dodatkowo utrudniać życie? nie moralizuję... po prostu się zastanawiam, jak ja bym się poczuła jakby mnie ktoś "testował" ![]() Nie wierzę, że nie testujesz swojego TŻ. Nawet nieświadomie, ale testujesz. "a ekstremalne akcje przychodzą same z siebie, po co sobie/partnerowi dodatkowo utrudniać życie?". Kupienie podpasek nazywasz ekstremalną akcją? ![]() Ale ludzie, jesteśmy kobietami- małe intrygi są naszym żywiołem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wspólczuję Twojemu partnerowi
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
hej
osttanio wlasnie wpadłam na taki "genialny " pomysł, baaardzo nie dojrzały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co do testowania takiego o jakim piszesz, jakies tam podpaski czy cos, nie raczej nie bylo takiej sytuacji. Nooo chyba ze potrzebowalalm , bolał mnie brzuch a on szedl i kupował ale to raczej natualne bylo, dla nas ![]()
#21 |
Zadomowienie
|
Ja testuję żeby sprawdzić czy jest uczciwy. Bardzo podobnie do Ciebie właśnie ale ja poszłam na całość. Ostatnio sobie założyłam nowy numer gg. Znalazłam gdzieś w internecie zdjęcie jakiejś gwiazdki przy lustrze, wiecie o co chodzi, takie z odbitym fleszem - żeby wiedział że to nie jest nic profesjonalnego tylko robione w domu. Dałam sobie to na avek, a później napisałam do TŻ'ta jako jego 'koleżanka' próbując mu wmówić że jak moze mnie nie pamiętać skoro ze mną tańczyl na imprezie. Chciałam sprawdzić czy się ze mną umówi, a TŻ chyba z 20 razy mi napisał że nic z tego i że nigdzie nie pójdzie. Czyli test zdany.
![]() Wiem że to jest troche nieuczciwe ale ojej co się stało. Mam prawo sprawdzić czy mnie nie oszukuje, nie widzę w tym nic złego ale zgodzę się że to trochę głupie. ![]()
If it is not important to you, you will find an excuse. Edytowane przez LaCandy Czas edycji: 2010-02-07 o 11:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
do głowy mi nie przyszło, żeby robić to celowo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mow za siebie. Edytowane przez whoaboa Czas edycji: 2010-02-07 o 11:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Boże, większość z was tak się tym zbulwersowała i przejęła, że to dopiero żal
![]() Nie mówię o testach jak np. robią niektóre moje koleżanki z pracy- jedna wiedząc, że od tygodnia jej tż był umówiony z kolegami na mecz, w dzień meczu powiedziała, że ma zostać z nią, bo czuje się samotnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Nie, nie testuje, uważam, że to życie weryfikuje, czy związek jest silny czy nie.
I szczerze mówiąc, nieznośne jak ludzie sprawdzają moje reakcje, "tak tylko chciałem/łam zobaczyć jak się zachowasz". Natychmiast tracę szacunek do tej osoby, bo skoro nie umiała mnie poznać, bez testowania jak samochodu, to znaczy, że w życiu codziennym też lubi pogrywac. A ja nie lubię takiego krecenia. |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
no ryzykowna ale z drugiej strony jak nie ma nic do ukrycia to przeciez może tylko mnie utwierdzić w przekonaniu że jest uczciwy.
Ja nie widzę naprawde nic złego w tym.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#29 | |||
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ty tak myslisz powaznie? Cytat:
![]()
jeśli kochasz to wybacz jeśli wybaczysz to nie wypominaj jeśli nie masz sił to odejdź od niego jeśli odejdziesz to już nie wracaj jeśli chcesz być z nim mimo wszystko to przeczekaj zestarzeje się i już nie będzie zdradzał lecz swoje najpiękniejsze lata stracisz na czekaniu na jego starość |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Mój poszedł kiedyś (nie, nie w ramach testu, po prostu ledwo żywa byłam i się zlitował i sam zaproponował), ale przeżywał jak stonka wykopki, że baby na niego patrzyły, że tego tyle i nie wiedział jakie wybrać... ![]() Kiedyś, jak byłam małolatą to fakt, przychodziły mi głupie pomysły do głowy. Wyrosłam. Jak jestem z kimś, to mu ufam, a nie po to, żeby go sprawdzać. Życie samo pokaże jak się oboje sprawdzimy w pokonywaniu łatwiejszych i trudniejszych przeszkód.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.