|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Matrix SoColor - -wątek zbiorczy
Witam was
![]() Ostatnimi czasy zamarzył mi się średni brąz z miedzianymi refleksami - ewentualnie coś pod mahoń. Ale niestety obawiam się, że farby sklepowe sobie z moimi prawie czarnymi ( naturalnymi) włosami nie poradzą. Dziś na wizażu dorwałam farbę Matrixa. Ma świetne oceny na KWC i chciała bym ją wypróbować. Tu pojawiają sie moje pytania : 1. Czy farba ta na allegro ( nie wiem czy mogę podać linka) może być oryginalna ? Znalazłam taką w cenie ok.30 zł od razu z utleniaczem i tu pojawia się pytanie 2. Jaki utleniacz wybrać ? 3%, 6%, 9% 12% ? Chciała bym uzyskać kolor jak na załączonym obrazku ( nr. 5Bc lub 6Bc lub ewentualnie 7Bc) Ostatnio w sklepie znalazłam kolor jaki bym chciała ale myślę, że sklepowa farba nie da sobie rady z tak ciemnymi włosami. Jeżeli którakolwiek z Was miała doświadczenie z Matrixem SoColor to bardzo proszę żeby coś powiedziała. Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru
"Bo życie to coś więcej, nie tylko krew,pot sperma i łzy " Marzą się lepsze dni ? One przyjdą z czasem. Wystarczy ruszyć dupę i pokazać klasę ! Na pewno znasz takie noce, ten destrukcyjny moment, w którym każda myśl waży grubo ponad tonę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Matrix SoColor - -wątek zbiorczy
Czyżby nikt nie umiał odpowiedzieć na moje pytanie
![]()
"Bo życie to coś więcej, nie tylko krew,pot sperma i łzy " Marzą się lepsze dni ? One przyjdą z czasem. Wystarczy ruszyć dupę i pokazać klasę ! Na pewno znasz takie noce, ten destrukcyjny moment, w którym każda myśl waży grubo ponad tonę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Hej Paulina
![]() jedynie włosy były ładne i pachnące przez dwa dni. Edytowane przez Honey822 Czas edycji: 2009-06-24 o 13:15 Powód: Dopiska |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Witam!! Ja tydzień temu farbowałam pierwszy raz tą farbą włosy (a mam duże doświadczenie z innymi farbami) kolorkiem 5GG czyli podwójnie złocisty jasny brąz. Włoski wyszły praktycznie czarne (ale to taka moja uroda - poziom 5 zawsze wychodzi mi czarny) teraz sprała się do głębokiego brązu. Co do tej złocistości... Hmm.. widać ją jedynie na odroście
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Kurde... strasznie mi sie ten kolor podoba ale jeżeli ma nie wyjść taki jak powinien i ma się zmyć to chyba podziękuję...
Teraz nie wiem co zrobić... bedę musiała pomyśleć nad czymś innym Dzięki za odpowiedź ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Słyszałam o profesjonalnych farbach joanny.Podobno bardzo mocno się trzyma. I kolor nie schodzi z włosów. Moja koleżanka farbowała nią włosy i kolor trzymał się prawie rok, jedynie malowała odrosty..
Niestety podobno niszczy włosy.. Założyłam wątek o tej farbie,ale niestety nikt nie chce mi pomóc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Jaki odcień z SoColor odpowiada ciemnym zimnym brązom?
Zapuszczam i dbam o włosy AG ![]() real beauty is not about perfect hair, Chanel and lipgloss,it's about being a role model,standing out and being beautiful on the inside. http://ubierziumaluj.blogspot.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Może jakiś kolor z palety ASH byłby dobry
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:31.