![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Nowy aparat foto Samsung L100 czarny
nieaktualne
Mam do wymiany żelazko Philips 3100 Elance, w pudełku, zapasowe, używane, ale właściwie nówka sztuka małośmigana. mam inne żelazka na biegu. oddam również aparat foto Canon powershot A400, srebrny, stan idealny, bez pudełka, bez gwarancji, w etui samsonite'a. Wymienię nowy, nieużywany (jednakże wyjęty z pudełka) aparat fotograficzny Samsung L100, kolor czarny. Mały, płaski, elegancki, idealna cyfrówka na wyjazdy. W komplecie różne kabelki. ![]() ![]() szukam wzamian perfum, kolorówki wartości 350 zł, aparat wart 600 zł. skoro interesuje Was elektronika, mam jeszcze odtwarzacz DVD Philips, jeden z prostszych modeli, jest używany, ale sprawny, w stanie idealnym, zadbanym, bez gwarancji: http://www.hipernet24.pl/prodinfo.ph...ro_id=&char_id= wartość 189 zł, oddam za coś wartości 150 zł, perfumy, kolorówkę. Dodatkowo proponuję telefon komórkowy Nokia N73, wygląda jak nówka, nieśmiganka, był telefonem zapasowym, leżał nieużywany, ale oddaję jako używany. Telefon nie posiada ani jednej ryski, jest w stanie idealnym. Kable, w tym nowe słuchawki białe nokia, ładowarka nie były nigdy używane. Jest pudełko, płyta cd, niepodstemplowana gwarancja i oddaję jako bez gwarancji. Pudełko w stanie idealnym, ten telefon może być na prezent, chociaż sam telefon bez folii, o ile w taką był zapakowany - leci do Ddiany ![]() wartość 600-1000 zł, oddam za coś wartości 400 zł. Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2010-02-15 o 12:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy aparat foto Samsung L100 czarny
Layleczko fote wstaw
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
już znalazłam,czy znajdziesz cos u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
spoko, wstawię, najpierw chciałam się zorientować czy będzie zainteresowanie tym aparatem, bo ja strasznie nie lubię jednak robić zdjęć
![]() ![]() http://images.google.pl/imgres?imgur...a%3DN%26um%3D1 generalnie dużo tych linków w necie i ceny bardzo zróżnicowane od 490 do 790 zł. ja nie wiem, ile on obecnie kosztuje, wyceniam go na 350 zł. edit: przejrzałam Twój wątek, ale widzę same odlewki perfum. za aparat chciałabym coś równego cenowo. ![]() Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2010-02-12 o 17:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za niego w obu wątkach?
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
a Jakie perfumy by Cie ewentualnie interesowaly ???
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
ESCADA WOLNA-tzn negocjuje z kims ale za aparat oddam
![]() aczkolwiek diamonds już nie-co zaznaczone w watku a nie dobrałabys czegos do escady?
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
nic nie znalazłam
![]() o! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2010-02-12 o 18:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Uzunia, u Ciebie w wątku wstępnie podoba mi się baza sisleya, chociaż nie znam jej i musiałabym poczytać. Ogólnie szukam bazy pod makijaż / guerlain, smashbox, idealist el/ , podkładu / chanel mat lumiere nr 030, parure 02, 03/ , korektor magic hr 02 /na zapas/, róż glamour, który proponowałaś, a z perfum: od razu łykam chanel allure edt, coco m.edp, ysl elle edp, angel tm, flowerbomb edp, flowerbomb extreme, a z innych zależy czy znam. podoba mi się jeszcze taka różowa la perla. wiesz, ja jestem okropnie wybredna i to moja wada, ja wiem, ale ja dużo nie potrzebuję. jestem minimalistką kosmetyczną, mam swoje już wybrane kosmetyki
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- DiTu ja nie znam praktycznie żadnych Twoich perfum ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- kurczę, bo ja nie znam tych Juicy Couture ani tych na L'A.. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2010-02-12 o 19:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
nic
![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- z telefonem będzie gorzej, bo tak łatwo nie oddam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie ![]() (telefonu szukam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Ojej
![]() ![]() Edit: Tusz chyba jednak poleci do Lalesi, ale ogólnie to czego za nokię szukasz? ![]() Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2010-02-12 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=404500
może coś u mnie?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
za ten telefon chciałabym coś wartości 400 zł. leży w którejś szufladzie, muszę poszukać za dnia. ![]() ![]() mam też dwa inne telefony, staruszki na zasadzie wykorzystania, ale takich pewnie nie szukacie. ![]() Diana, umówmy się, że jeżeli bardziej zależy Ci na aparacie, to ja go oddam za mdch i coś jeszcze. bo ja chcę mdch. ![]() DiTu - Elkę też chcę, ale niejako w samotności, bo ja nic więcej do niej nie dobiorę, bo nie znam ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- link do nokii n73: http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...ed=0CA0Q9QEwAw Gosia, nie znam Twoich perfum, masz coś dla masy, że tak powiem? coś znanego? zen shiseido, elle ysl, coco m. edp., allure edt, escada jakaś.. armani diamonds, coś znanego.. Basiulek.. szukam perfum zasadniczo ![]() Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2010-02-12 o 20:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.