![]() |
#1 |
szyciowa specjalistka :)
|
moje stadko szuka domu :)
PROCY PŁACZĄ, BO NIE UŻYWANE
![]() PÓŁKI GDACZĄ, BO PRZEŁADOWANE ![]() TŻ SKRZECZY Z NADMIARU, Z OGROMU ![]() HEJ WIŻANOKO PRZYJMIJ COŚ DO DOMU ![]() TO MOJA WYMIANKA ![]() rezerwacja dokładka wymienione PIELĘGNACJA ZIAJA PRO -maseczka zwężająca pory (mam ok. 75-80% z 250ml) oddam część lub całość. Ważna do 01.2011r. rez. dla mucia 18 -krem normalizujący (mam ok. 80-100 z 250ml), oddam część lub całość. Ważny do 02.2011r. 100ml rez. dla mucia 18 -płyn do demakijażu oczu (nowy, 250ml.) oddam całość, ważny do 08.2011r rez. dla mucia 18. -krem pod oczy – rozjaśniający (nowy, 50ml.), oddam część lub całość. Ważny do 09.2011r. -tonik odświeżający (nowy, 500ml.), oddam część lub całość. Ważny do 09.2011r rez. dla mucia 18. MAZIDŁA Do testów (wielkości sampli EDM, w strunie) -niacynamid - witamina B3 (do 09.2011r) -mocznik (do 01.2012r) KOLORÓWKA -SEPHORA baza pod makijaż doskonaląca cerę jest min50% z 30ml. Ważna jeszcze 10-miesiecy (12m po otworzeniu) -Puder CLINIQE – BLENDED FACE POWDER AND BRUSH – mam ok. 20-25gram, mogę oddać całość lub część- tompola -LANCOME - kredka do oczu - czarna - tester ok 8cm COASTAL SCENTS STRUT OF NUDE- SMACKS - błyszczyk użyty 4x rezerwacja anarchia25. CORAL FUNK - SMACKS - błyszczyk nowy - rezerwacja anarchia25 FUSION - SMACKS - błyszczyk nowy - rezerwacja anarchia25. KOLORÓWKA - MINERAŁY EDM -MULTI-TASKING matte – odsypka w strunie - wielkości sampla -LIGHT MEDIUM o-glo - odsypka w strunie - wielkości sampla -SOFT BUTTER PEACH o-glo – odsypka w strunie - wielkości 50% sampla 43 -PEACH intensive – odsypka w strunie - wielkości 40% sampla 37 -OLIVE MEDIUM matte – odsypka w strunie - wielkości 95% sampla nr 44 -LIGHT OLIVE o-glo – odsypka w strunie - wielkości 95% sampla nr31 -LIGHT OLIVE matte – odsypka w strunie - wielkości 85% sampla nr 40 -LIGHT TAN o-glo – odsypka w strunie - wielkości 55% sampla nr 45 -BEIGE NEUTRAL semi matte – odsypka w strunie - wielkości 70% sampla nr 39 -PERFECT o-glo – odsypka w strunie - wielkości 95% sampla nr 41 -MEDIUM SUMMER o-glo – odsypka w strunie - wielkości 95% sampla nr36 -korektor MULTI-TASKING odsypka w strunie - wielkości 0,5 sampla - dla anarchia25. -korektor MULTI-INTENSIVE – big 5,5g (95%). oddam całość lub odsypkę 0,5 . dla mucia 18 wymiana dla; 0,5 dla anarchia25. -róż MEMPHIS ROSE – big 5,5g (85%) oddam całość lub odsypkę - dla anarchia25. -róż WAKE UP CALL – big 5,5g (98%) oddam całość lub odsypkę - dla anarchia25. -róż SNUGGLE – big 5,5g (85%) oddam całość lub odsypkę - dla anarchia25. -róż RASPBERRY SHERBET– odsypka z mojego biga - dla anarchia25. -lucent powder PEARL BEIGE – zastała mała odsypka wielkości sampla z mojego biga -dla anarchia25.. -lucent powder DUSTY MILLER – odsypka wielkości sampla z mojego biga -bronzer EVERYDAY BRONZER – sampel ok. 95% - dla anarchia25. -finishing powder KAOLIN POWDER SUNLIGHT – sampel 95% -cień BEACH TOWEL – odsypka w strunie - wielkości sampla - dla anarchia25. -cień CLICHÉ – odsypka w strunie - wielkości sampla - dla Isindil. -cień SLEIGH RIDE odsypka w strunie - wielkości sampla. -cień SNOWFLAKES odsypka w strunie - wielkości 0,5 sampla - dla Isindil. -cień BRONZE MEDAL odsypka w strunie - wielkości 0,5 sampla - dla anarchia25.. -cień BIRTHDAY CAKE odsypka w strunie - wielkości 0,5 samplarezerwacja anarchia25. -cień DRIFTWOOD odsypka w strunie - wielkości 0,7 sampla rezerwacja anarchia25. -cień COMFY odsypka w strunie - wielkości do ustalenia. -PĘDZEL EDM - FOUNDATION BRUSH użyty kilka razy, wyprany ![]() -PĘDZEL EDM - OVAL CONCEALER BRUSH użyty kilka razy, wyprany - rezerwacja anarchia25. ![]() -Pędzelek CS pink delux użyty kilka razy - rezerwacja anarchia25. ![]() -Pędzelek CS black delux nowy- rezerwacja anarchia25. ![]() -Pędzelek CS silver sable nowy- rezerwacja anarchia25. ![]() EGM -podkład CM/M/BN – MOLIEHIC odsypka z mojego biga - rez. dla tompola. -primer MELLOW - sampel w strunie 90% - rez. dla tompola PODKŁADY YG CARMEN - sampel w strunie 95% ubytek go testu paskowego ARENA - sampel w strunie 95% ubytek go testu paskowego JOCEY - sampel w strunie 95% ubytek go testu paskowego BRIT - sampel w strunie 95% ubytek go testu paskowego JANELLE - sampel w strunie 95% ubytek go testu paskowego TAMI - sampel w strunie 95% ubytek go testu paskowego BONITA - sampel w strunie 95% ubytek go testu paskowego AVA- sampel w strunie 95% ubytek go testu paskowego MARIANA- sampel w strunie 95% ubytek go testu paskowego MONICA - sampel w strunie 95% ubytek go testu paskowego LAURESS -RADIANT NEUTRAL Minimaalist - odsypka z mojego biga - rez. dla tompola. -SOFT TAN Ethereal – nowy sampel w słoiczku, nie otwierany (zafoliowany) - rez. dla tompola -SOFR GINGER Ethereal – sampel przesypany do struny 60% - rez. dla tompola BLUSCHE -LIGHT BRONZER – sampel struna 95% użyty raz. -CINNAMON VANILLA FC fund. – sampel struna 100% -CAPPUCCINO Or.Matte fund. – sampel struna 95% -cień BEACH - 100% sampel w strunie LUMIERE -MEDIUM GOLDEN VV-fundation - sampel w strunie 95% ubytek go testu paskowego między nr 5 a 6 -LIGHT MEDIUM BEIGE - luminesse - sampel w strunie 50% przed nr 3 -LIGHT MEDIUM WARM - Cashmere F. - sampel w strunie 95% ubytek go testu paskowego nr 6 -Leci do mnie WILD ROSE - na pewno będę odsypywała min 50% (ale dokładnie ile będą wiedziała jak przyleci ..... a leci od hu hu) róż MIMOSA - sampel w strunie użyty 2x róż- bronzer SAHARA - do testów .. jakieś 40% sampel w strunie dziewczyny znalazłam sample moich róży LUMIERE ...... w wannie, moja córka nakarmiła nimi nanibowe rybki ....... po takim dniu jak dziś, potrzebne mi to było ![]() ![]() SILK NATURALS MAIDEN - pomadka 80% NECTAR - pomadka 80% rezerwacja anarchia25. cień ENIGMA - odsypka w strunie - wielkości 0,5 sampla EDM. cień BUTTERCUB - odsypka w strunie - wielkości 0,5 sampla EDM. mam dużo próbek ZIAJI zawsze mogę coś dołożyć co chcę ..... na razie nie wiem, ale łatwo mnie skusić ![]()
Edytowane przez aljaka Czas edycji: 2010-01-14 o 14:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: moje stadko szuka domu :)
ja jestem baardzo chetna na twoje roze !! wszystkie mi sie podobaja !!
![]()
![]() |
#3 | |
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Podoba mi sie Clinique Blended (jaki to nr?) i odlewki Ziaja Pro.
Znajdziesz cos u mnie?: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=386688. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
wiesz najchetniej to bym Ci wszystkie porwala i to BIG od razu ale to malo mozliwe najbardziej mi zalezy na mephis rose i moze chociaz male sampelki reszty ??
szkoda ze nie znam kolorow cieni ![]() ja znajdziesz za malo to moze poszukam poza watkiem ![]() bo dam sie za nie pokroic! ![]() ---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- co do wysylki.. sadze a raczej wiem , ze leciutkie paczuszki sa tanie ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
-maseczka zwężająca pory (mam ok. 75-80% z 250ml) oddam część lub całość. Ważna do 01.2011r.
-płyn do demakijażu oczu (nowy, 250ml.) oddam całość, ważny do 08.2011r. -tonik odświeżający (nowy, 50ml.), oddam część lub całość. Ważny do 09.2011r. -PĘDZEL OVAL CONCEALER BRUSH użyty kilka razy, wyprany -korektor MULTI-INTENSIVE – big 5,5g (95%). cos u mnie? ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
ach i teraz zerknelam, ze masz korektory
![]() wiec jak cos to tez bym byla chetna sprobowac takiego cuda^^ preferuje wieksze wymianki wiec szukaj i mow co chcesz^^
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
interesuje mnie Twoj róż MEMPHIS ROSE
![]() moze cos jeszcze, ale on na pewno bardzo ![]() zajrzyj do mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() znajdziesz coś u mnie za odsypki edm-ów( wszystkie odcienie olive)? i odsypkę różu snuggle https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=390916
![]() |
#10 | ||
|
Cytat:
![]() reszta prosze bardzo ...... tak czy tak rezerwuję Cytat:
jeżeli jeszcze aktualne to na pewno pigmenty ![]() m-tasking spokojnie, nie wiem co z mucia18 - zgłaszała multi-intensive |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
wszystkie roze i w zaleznosci od tego i le u mnie znajdziesz i co to albo big albo jakies wieksze sampelki ( chociaz przyznam ze chcialabym chociaz jednego biga zdobyc
![]() oraz cien hmmm juz nie pamietam ktory to byl bo zerkalam na swatche chyba: CLICHÉ ( dla pewnosci spytam?on jest bezowy ??) korektor MULTI-INTENSIVE - oczywiscie o ile z mucia nic nie wypali lucent powder PEARL BEIGE uff chyba wszystko ![]() wiec ja widzisz duzo tego ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
a ja sobie na Lumiere poczekam
![]()
![]() |
#13 | |||
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
snuglle ostapie
![]() ![]() czy jest sznasa ze wystawisz wiecej takich cudeniek?? p.s jesli byloby Ci wygodniej i znalazlabys cos u Ewci to mozemy sie dogadac tylko na jedna wysylke do UK bosie z ewcia znamy juz i napewno sie dogadamy a Tobie bedzie lepiej..i taniej ![]() ---------- Dopisano o 01:45 ---------- Poprzedni post napisano o 01:44 ---------- ach i dziekuje za rezerwacje ![]()
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
Cytat:
to tak: bourjois mascara 1001 cils 1001 lashes ( uzyta3 razy) eu gloss cosmic - 21 cappucino ice czy to jest ten pierwszy? i popatrzę u Ewci |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
poza watkiem mam maxfactor master piece
![]() burzujki oba wolne wiec moge oddac dwa jak cos - i wciaz na wydaniu jest ladny JT ktory na zdj ma dosyc intesywny kolor rozu lecz w rzeczywistosci na ustach jest o wiele delikatniejszy ![]()
![]() |
#18 | ||
|
Cytat:
CLINIQUE All About Eyes kremik 7ml - zuzycie okolo 10% MAC odypka pigment Kitschmas – ilosc widoczna na zdjeciu pamiętam .... jeżeli zostanie coś z MR to od razu ci napiszę, i tak jak pisałam ja u Ciebie tez coś znajdę ![]() ---------- Dopisano o 01:15 ---------- Poprzedni post napisano o 01:11 ---------- Cytat:
dobra ide spać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
jak trzeba bedzie to Ci swojego rozowego JT prywatnego spoza watku oddam jesli to ma Cie dodatkowo kusic
![]() spij dobrze ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś za odsypkę Clinique?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Jestem groszek... ;)
|
Cytat:
![]() lucent powder DUSTY MILLER – odsypka z mojego biga -cień CLICHÉ – odsypka w strunie - wielkości sampla. -cień SNOWFLAKES odsypka w strunie - wielkości 0,5 sampla. Znajdziesz coś u mnie? ![]() Ew. w tym co leci do mnie z EGM, Twojego zamówienia? ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnieza cos z :
PIELĘGNACJA ZIAJA PRO -płyn do demakijażu oczu (nowy, 250ml.) oddam całość, ważny do 08.2011r. -tonik odświeżający (nowy, 50ml.), oddam część lub całość. Ważny do 09.2011r. EDM -OLIVE MEDIUM matte – odsypka w strunie - wielkości 95% sampla -LIGHT OLIVE o-glo – odsypka w strunie - wielkości 95% sampla -LIGHT OLIVE matte – odsypka w strunie - wielkości 85% sampla -LIGHT TAN o-glo – odsypka w strunie - wielkości 55% sampla -BEIGE NEUTRAL semi matte – odsypka w strunie - wielkości 70% sampla -PERFECT o-glo – odsypka w strunie - wielkości 95% sampla -MEDIUM SUMMER o-glo – odsypka w strunie - wielkości 95% sampla -korektor MULTI-TASKING odsypka w strunie - wielkości 0,5 sampla. -korektor MULTI-INTENSIVE – big 5,5g (95%). oddam całość lub odsypkę. -lucent powder PEARL BEIGE – odsypka z mojego biga. -lucent powder DUSTY MILLER – odsypka z mojego biga. -bronzer EVERYDAY BRONZER – sampel ok. 95% -finishing powder KAOLIN POWDER SUNLIGHT – sampel 95% LAURESS -RADIANT NEUTRAL Minimaalist - odsypka z mojego biga. -SOFT TAN Ethereal – nowy sampel w słoiczku, nie otwierany (zafoliowany) -SOFR GINGER Ethereal – sampel przesypany do struny 60% BLUSCHE -LIGHT BRONZER – sampel struna 95% użyty raz. -CINNAMON VANILLA FC fund. – sampel struna 100% -CAPPUCCINO Or.Matte fund. – sampel struna 95%
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() ![]() Podobają mi się u Ciebie : -podkład CM/M/BN – MOLIEHIC odsypka z mojego biga- jak nawięcej ![]() -primer MELLOW - sampel w strunie 90% LAURESS -RADIANT NEUTRAL Minimaalist - odsypka z mojego biga.- jak nawięcej ![]() -SOFT TAN Ethereal – nowy sampel w słoiczku, nie otwierany (zafoliowany) -SOFR GINGER Ethereal – sampel przesypany do struny 60% A może masz Lumiere Med Beige 2.3 VV Foundation lub w formule Cashmere ??? Zapraszam do siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie? : )Chciałabym trochę minerałków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
|
Cytat:
![]() Cytat:
INTENSIVE EYE & FINE LINE CREAM APRICOT AND HONEY EXFOLIATING BAR odpiałam ![]() niestety nic ![]()
Edytowane przez aljaka Czas edycji: 2010-01-06 o 14:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
to znowu ja zachlannica
![]() powiedz czym jeszcze mozna ciekusic czy uzywasz tez cienie nie mineralnych ?? mam nowe z TBS ![]() mam oliwke i krem pielegnacyjny do skorek i paznokci ( dobre opinie na KWC) oraz cien UD ![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- p.s przepraszam ze tak mecze bardzo ale niesamowicie mi zalezy zeby te 3 BIG zdobyc ![]()
![]() |
#28 | |
Jestem groszek... ;)
|
Cytat:
![]() Dusty miller 1-2 g zależy ile możesz dać ![]()
Wymiana Zakupy z Is mail do adresów: zakupyzis@gmail.com podaj nick w tytule! Za ciemny podkład? Tapeta? Zajrzyj na forum mineralne ![]() Edytowane przez Isilindil Czas edycji: 2010-01-06 o 18:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie BIG Multi Intensive i BIG Memphis Rose
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
A ja chcę Klinikowego Blendeda
![]() Zerknij do mnie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.