|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
ciuszki, podręczniki...
Wymienię:
~~podręczniki do liceum/technikum: - geografia 2 - Człowiek gospodarzem przestrzeni geograficznej, A. Stark, G. Wnuk. wyd. SOP - geografia 3 - Świat w fazie przemian, SOP - matematyka 1 - podstawa Karpński, Dobrowolska, GWO. - matematyka 2 - podstawa z rozszerzeniem, M. Dobrowolska. GWO - przysposobienie obronne część I - M. Goniewicz, A. Nowak. OPERON - chemia 2 - S. Hejwowska, R. Marcinkowski. OPERON - chemia 2 - zeszyt ćwiczeń OPERON, jak nowy wypełnione 1 zadanie. - fizyka i astronomia 2 - P. Walczak, OPERON - biologia 1 - W. Lewiński, J. Prokop, OPERON - biologia 2 - OPERON - biologia 1 zakres rozszerzony OPERON - biologia 2 zakres rozszerzony OPERON - biologia 3 zakres rozszerzony OPERON - historia 1 część II. - B. Burda, B. Halczak. OPERON - historia 2. -Burda, Halczak, OPERON - polski 2 część 1 - Przeszłość to dziś, STENTOR - polski 2 część 2 - Przeszłość to dziś, STENTOR Edytowane przez vitreus Czas edycji: 2010-02-15 o 13:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: ciuszki, podręczniki...
Wymienię:
1. bluzkę czarną z białymi rękawami, założona dwa razy. M. 2. lekką, zwiewną bluzeczkę czarną w fioletowe kwiatuszki. nie noszona. L. 3. czerwona bluzka ciążowa. założona z trzy razy, brakuje kilku cekinków. M. 4. gorset wiązany z przodu, z tyłu na haftki. L. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za dwie rozszerzone ksiazki do biologi operonu? (tylko nie jestem pewna czy 1 i 2 czy 2 i 3, bo dwie mam z biblioteki szkolnej i za nic nie moge znaleźć pieczątki teraz
![]() odp u mnie. pzodrawiam
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:46.