![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Kolorówkowo i nie tylko. Zapraszam! Avon, Rimmel, Sensique, Smackers, Essence, itp.NIEAKTUALNE ! Witam w moim pierwszym wątku wymiankowym! - szminka Ultra Color Rich Avon srebrna edycja - Latte - może będę jej używać, więc proszę pytać o aktualny stan - róż rozświetlający w kulkach Lemax - użyłam jednak parę razy - pomarańczowy/złoty lakier do paznokci Sensique z limitowanki Inspired by Earth, nr 215 - użyty 4-5 razy - kolczyki na magnez - malutkie, przezroczyste, blado- błękitne oczka, jaśniejsze, niż wyszły na zdjęciu - próbka Avon In Bloom - mam z wymiany, poznałam zapach i mogę teraz podać dalej - próbka Avon Bond Girl 007 - jw - próbka Avon Today Tomorrow Always Gold - jw - próbka podkładu Rimmel Renew&Lift - 200 Soft Beige - 1,5ml - 4 próbki kremu Nivea DNAge Ujędrnianie&Blask spf12 - próbka Ziaja sopot spa - krem ujędrniający przeciw zmarszczkom Pozdrawiam i zapraszam do wymiany! ![]() - 2 kredki Sensique z limitowanki Candy Colours - nr 124 i nr 125 - używane, ilość na zdjęciu, mają lekko pęknięte zatyczki - jednak zostawiam sobie - Yves Rocher, Bio Specific Active Sensitive, Soin Dermo-Traitant Anti-Rougeurs - Krem na zaczerwienia, chroniący przed zimnem - Używany, zaznaczyłam mniej więcej na zdjęciu ile pozostało - jednak zużyje sama do końca - Bielenda, Eco Care, Bursztyn&Miód, Bioorganiczny krem "Anti-Stress" KLIK - zostało nie mniej niż połowa słoiczka,nie mam już kartonika, ale niedawno go kupiłam i będzie jeszcze długo ważny - zużyje sama do końca - błyszczyk metaliczny Avon - Mauvelous Metal - użyty ze 2 razy- oddany koleżance Wymienione: Podkład Rimmel Lasting Finish 16h - nr 103 -używany parę razy, ale b.dużo jeszcze zostało. Potrójne cienie Delta Hean w odcieniach różu - nr 309 - 2 razy wypróbowane. Korektor rozświetlający pod oczy Vipera - używany parę razy, pozostała ilość na zdjęciu. Błyszczyk Smackers Ice Creamies - Bubble Gum Whip - użyty ze 3 razy, pojemność 2.8 ml, ubytek znikomy. Poczwórna paletka cieni Glamour Palette Sensique - nr 101 - używane, pacynki do wymiany, uwaga! data ważności do końca br. Poczwórna paletka cieni Glamour Palette - nr 104 róże i beże - używana, pacynki do wymiany. Kredka do powiek Emilly Golden Rose - śliwkowa, nr 108 - używana parę razy, ale jest prawie cała. Róż Sensique - nr 101 - użyty ze 3 razy, może służyć jako bronzer. Serum do zniszczonych końcówek Avon Advance Techniques - zużycie zaznaczone na zdjęciu zapożyczonym z internetu. Woda toaletowa o zapachu brzoskwiniowym Yves Rocher - Les Plaisirs Nature Peche - początkowa pojemność 20ml, zużycie zaznaczone na zdjęciu. - Próbka bezbarwnego podkładu Avon Magix. - korektor EverFresh Maybelline - medium beige - niedawno kupiony, użyty ok.3 razy, niestety nie mój kolor - Róż Essence 2w1 - Almost Famous - tylko wypróbowany, niestety nie mój kolor, prawie jak nowy. - szminka Astor Shine Deluxe 014 - raz użyta dla testu - beżowy Lakier Rimmel Lycra Pro 362 Barely There - zużycie widać na zdj - szczotka do włosów - próbka Versace Versense - początkowo 1,5 ml, pozostała ilość widoczna na zdjęciu - próbka marche aux fleurs EDT z perfumerii Fragonard - 2 próbki Garnier Czysta Skóra Pure 3w1 - próbka Garnier Czysta skóra Active - peeling eliminujący zaskórniki - Spotlight, Avon - zostało ok.27ml, wymienię raczej za inny zapach - micel Dax z zapasów:P - pomadka ochronna Melisa Uroda - świeżo kupiona, 2 razy maźnięta -Yves Rocher, Les Plaisirs Nature, mleczko do ciała - KOKOS - 50ml -Yves Rocher, Les Plaisirs Nature, żel pod prysznic i do kąpieli - KOKOS - 50ml - próbka kremu CHANEL Precision Hydramax + Active Nutrition - tubka 5 ml - 2 próbki Ziaja kozie mleko - krem 1 nawilżanie, cera sucha i skłonna do zmarszczek - próbka kremu intensywnie nawilżającego Ziaja seria Różana
Edytowane przez dolce&gabbana Czas edycji: 2010-04-28 o 20:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Kolorówkowo i nie tylko. Zapraszam! Avon, Rimmel, Sensique, Smackers, Essence,
Witaj
![]() Coś za: Podkład Rimmel Lasting Finish 16h - nr 103 -używany parę razy, ale b.dużo jeszcze zostało. Korektor rozświetlający pod oczy Vipera - używany parę razy, pozostała ilość na zdjęciu Poczwórna paletka cieni Glamour Palette Sensique - nr 101 - używane, pacynki do wymiany, uwaga! data ważności do końca br. 18. Woda toaletowa o zapachu brzoskwiniowym Yves Rocher - Les Plaisirs Nature Peche - początkowa pojemność 20ml, zużycie zaznaczone na zdjęciu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolorówkowo i nie tylko. Zapraszam! Avon, Rimmel, Sensique, Smackers, Essence,
18. Woda toaletowa o zapachu brzoskwiniowym Yves Rocher - Les Plaisirs Nature Peche - początkowa pojemność 20ml, zużycie zaznaczone na zdjęciu.
19. 2 próbki Garnier Czysta Skóra Pure 3w1 20. Próbka Garnier Czysta skóra Active - peeling eliminujący zaskórniki coś u mnie? ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Podkład Rimmel Lasting Finish 16h - nr 103 -używany parę razy, ale b.dużo jeszcze zostało. # Róż Essence 2w1 - Almost Famous - tylko wypróbowany, niestety nie mój kolor, prawie jak nowy. Błyszczyk Smackers Ice Creamies - Bubble Gum Whip - użyty ze 3 razy, pojemność 2.8 ml, ubytek znikomy. Korektor rozświetlający pod oczy Vipera - używany parę razy, pozostała ilość na zdjęciu. Próbka bezbarwnego podkładu Avon Magix. Woda toaletowa o zapachu brzoskwiniowym Yves Rocher - Les Plaisirs Nature Peche |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za całość?
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
witaj
![]() Róż rozświetlający w kulkach Lemax, tylko wypróbowany. Róż Sensique - nr 101 - użyty ze 3 razy, może służyć jako bronzer poszukaj w obu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi sie klika rzeczy m.in woda toalet brzoskwiniowa YR. Znajdziesz cos u mnnie?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
korzonek
|
Na pewno nie znalazłabyś niczego za podkład? Mogłabym wziąć tylko jego i wodę brzoskwiniową
![]() Edytowane przez Ceith Czas edycji: 2010-03-24 o 20:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
chwilowo najbardziej potrzebuje podkładu ale nie wiem czy Ci się to opłaca zabardzo;/
moja nivea za Twój "Podkład Rimmel Lasting Finish 16h - nr 103 -używany parę razy, ale b.dużo jeszcze zostało."? może coś z ciuchów sobie wybierzesz i zrobimy większą wymianę? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Hej! Coś w moich wątkach za 17. Serum do zniszczonych końcówek Avon Advance Techniques - zużycie zaznaczone na zdjęciu zapożyczonym z internetu.?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
a wystarczy Ci nivea za podkład?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
korzonek
|
Zaraz zrobię Ci zdjęcie, mam tylko nadzieję, że wyjdzie dobra barwa. Podałabym Ci numerki, ale nie ma.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
oj niestety nic więcej nie widzę.. Może masz coś z mojej Wish? KLIK
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
coś za serum do zniszczonych końcówek avonu?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
no właśnie
![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Może ktoś jeszcze znajdzie coś dla siebie
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
Poczwórna paletka cieni Glamour Palette - nr 104 róże i beże - używana, pacynki do wymiany. Róż Sensique - nr 101 - użyty ze 3 razy, może służyć jako bronzer Serum do zniszczonych końcówek Avon Advance Techniques - zużycie zaznaczone na zdjęciu zapożyczonym z internetu. Zajrzyj do starego wątku rzeczy są aktualne,a odpisz w nowym
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Potrójne cienie Delta Hean w odcieniach różu - nr 309 - 2 razy wypróbowane.
Błyszczyk Smackers Ice Creamies - Bubble Gum Whip - użyty ze 3 razy, pojemność 2.8 ml, ubytek znikomy. Poczwórna paletka cieni Glamour Palette - nr 104 róże i beże - używana, pacynki do wymiany. coś u mnie? ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- mogłabym dobrać kredkę emily śliwkową i róż sensiqe i wymieniłabym to wszystko na: * Próbki podkładów EDM w formule intensive (odsypki 0,5 ml w woreczku strunowym) - Golden; Golden Fair - Beige; Fairly Light - Buff; Perfect - Olive; Olive Fair * Jadwiga Saipan, Naturalny puder sypki do cery tłustej i trądzikowej - odsypka 1 ml do struny * Sensique, Shiny Duet Eye Pencil * Heam, Aloe Active, Krem pod oczy przeciw zmarszczkom z retinolem, aloesem i roślinną placentą. Zostało ok. 25 ml * Tanita, Owocowy wosk do depilacji twarzy w plastrach. Pozostało 18 z 20 plastrów. pasuje Ci? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Jasne
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Zapraszam
![]() ![]()
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() bylbym chetna na: korektor EverFresh Maybelline - medium beige - niedawno kupiony, użyty ok.3 razy, niestety nie mój kolor ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- podobaja mi sie jescze: beżowy Lakier Rimmel Lycra Pro 362 Barely There - zużycie widać na zdj - pomadka ochronna Melisa Uroda - świeżo kupiona, 2 razy maźnięta tylko nie wiem czy znalazlabys jescze cos u mnie za te rzeczy ![]() jak nie to chetnie wymienie sie tylko na korektor ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- ok, jestem za, zaraz wysyslam pw
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
- Róż Essence 2w1 - Almost Famous - tylko wypróbowany, niestety nie mój kolor, prawie jak nowy.
- Próbka bezbarwnego podkładu Avon Magix. Mogłabym się skusić na te rzeczy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Taaak. Wprawdzie trochę to dla mnie nieopłacalne, ale chcę się pozbyć kosmetyków i zamknąć wątek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:37.