|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Clothes in exchange clothes :)NIEAKTUALNE Wymienię tylko na rzeczy z listy: - gładkie bluzki z krótkim rękawem z małym lub średnim dekoltem XS,S - najzwyklejsza szara bluza na zamek XS,S, M - zwykła, gładka, bez udziwnień kangurka XS, S, M - rurki 13-15cm na dole (czarne, szare, niebieskie), nie koniecznie jeansowe, rozmiar 26 - kardigany, długość min. 56cm, byle nie nie czarny! XS,S - gładka fioletowa i chabrowa bokserka XXS, XS - czarne szorty 80-82 w biodrach - proste, zwykłe czułenka, bez żadnych ozdób, rozmiar 37, kolor fioletowy, popielaty lub czarny - dobry złoty cień do powiek, najchętniej Loreal - ciekawa apaszka : ) JESTEM MIŁĄ I ZRÓWNOWAŻONĄ OSOBĄ ALE JEŻELI KTOŚ MNIE IGNORUJE WSTĘPUJE WE MNIE DEMON! ![]() - H&M Young, biała w kropki z bufkami, urocza. Stan idealny, będzie dobra na XS. - Nowa tuba Moodo, rozmiar XS, założona raz.
- Tunika, bez metek, trochę zmechacona, zwiewna, pod światło w kwiatki Będzie dobra na S.- T-shirt różowy, rozmiar S. - Zielony FashionHouse z nadrukiem z tyłu. S - Terranova, rozmiar S, stan dobry. - Z kapturem, rozmiar M, stan idelany. - Moodo, brokat troche się odsypuje, poza tym ok.Rozmiar S. - Bluzka a'la bokserka firmy Reporter. Rozmiar M, ale na S też dobrze leży. - Soczysta bokserka Dateless, oddaje z bólem serca ponieważ na mnie nie pasuje Nowa, metkę pospiesznie oderwałam. Rozmiar XS, wg. mnie to S. Będę marudzić.Edytowane przez Pfff34 Czas edycji: 2010-03-09 o 16:07 |
|
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: Clothes in exchange clothes :)
- Bokserka Tatuum, rozmiar 36, noszona. Stan idealny.
- Bluza 'bez firmowa' rozmiar S, często noszona, stan dobry. - Bluza z zamkiem na skos, rozmiar S, często noszona, stan dobry. - Bluzeczka Deep, rozmiar XS, nowa. - Bluzeczka Teens, duży dekolt z tyłu. Rozmiar S, nowa. - Bluza Moodo, ma ściągacze po bokach, rozmiar S, stan idealny. - Kangurka Deep, rozmiar XS, często noszona, ma małą dziurkę przy napisie, stan b.dobry. - Bluza Deep z wzorkami na kapturze, rozmiar XS/S, założona raz, stan b.dobry. - Kangurka H&M, raz założona, rozmiar 36, wg. mnie mniejsza, metki wycięte. - Bluza ze złotymi nadrukami. Będzie dobra na XS,S. Stan b. dobry. Edytowane przez Pfff34 Czas edycji: 2010-03-09 o 15:20 |
|
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
- NOWA z metką super mini Sister Point, rozm. S Wraca do wymiany ; )
- Jeansowa mini, z metki 26, stan idealny. - Jeansy 3/4 w pasie: 35cm, w biodrach: 40cm, dł. całkowita: 61cm. Stan idealny - Rurki BJ Jeans, czarno-szare, NOWE, z metkami Szerokość na samej górze: 34 Szer. nogawki na dole: 16 Stan z przodu: 16 Z tyłu: 24 Szer. na wys. rozporka: 40 Długość: 100 - Rurki R.M.Denim, szaro-błękitne, stalowe. Raz założone. Tych nie muszę oddawać! Oddam tylko za coś co mnie powali. Szerokość na samej górze: 38 Szer. nogawki na dole: 15 Stan z przodu: 16 Z tyłu: 26 Szer. na wys. rozporka: 44 Długość: 100 .- Spodnie cocomore, rozmiar S, czarne, przeplatane błyszczącą nitką, noszone. Stan b.dobry.: Szerokość na samej górze: 37 Szer. nogawki na dole: 16 Stan z przodu: 18 Z tyłu: 28 Szer. na wys. rozporka: 44 Długość: 100 -Czarne jeansowe rurki rozmiar 26, kupiłam używane na allegro. -Spódniczka bombka Deep z długim ściągaczem. Trochę sztywna, bo w niej nie chodziłam. Później się ułoży. Stan idealny, rozm. XS. - Koszulka z glovestar, rozmiar S. Założona raz. Materiał nie jest jakiejś super jakości za to nadruk niezniszczalny Z tyłu na łopatce malutki nadruk (mogę wysłać zdj.) - T-shirt Moodo, rozmiar XS, noszony. Stan b.dobry. Edytowane przez Pfff34 Czas edycji: 2010-03-09 o 15:20 |
|
|
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
- Mały plecak firmy Janis, stan idealny, raz używany.
- Super paletka do makijażu L'oreal Star Secrets Kit - Doutzen Kroes. Kolory jak na zdjęciu. Pomadka i róż tylko raz wypróbowane, białego cienia zostało 60%, różowego 70% a popielatego 90%. - Krótka oldschoolowa kurtka firmy Reporter rozmiar XS. Stan idealny. Na rękawach ściągacze. - Kostium kąpielowy rozm. 32/34. Śliczny, tylko przymierzony ale metki zdążyłam wyciąć. Góra ma miejsce na wkładki także można sobie usztywnić Nie muszę oddawać.- Bluzka czarna z nadrukiem, rozmiar S, ale to XS. - Czerwono-czarna, stan idealny, rozmiar S. - H&M srebrne baleriny w cekiny, rozm. 39. Na jednym po stronie wewnętrznej brak 3cekinków a na drugim 2, nie jest to widoczne i można je przyszyć. - Pastele, Kilka złamanych, zużycie widać na zdj. - Bluzeczka z kopertowym dekoltem i wziązaniem na kokardkę. Z Butiku ale bardzo dobry gatunkowo materiał. Rozmiar z metki M, ale wg. mnie mniejsza. Stan idealny. Edytowane przez Pfff34 Czas edycji: 2010-03-09 o 15:19 |
|
|
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
- Maybelline Eye studio mono, 620 amber fizz, czyli złoty kolor z drobinkami
Zostało 90%, aplikator niestety gdzieś przepadł.- My secret eat me! gloss, tofee Pysznie pachnie minimalnie koloryzuje, zostało ok 5-6/10ml. - Nivea flexible curls odzywka skręt fal i loków - zużyta dosłownie kropelka na wypróbwane Brak daty ważności, kupiona w styczniu br.- Nivea, odżywka prostująca włosy, jak na zdj, zużyta kropelka na wypróbowanie, pięknie pachnie, ale chyba nie przekonam się do odżywek - Safari Body Lotion 180ml, mam z wymiany otawrty tylko do poniuchania nie używany Niestety brak daty ważności Otwarty w grudniu, śliczny słodki zapach, oddaje bo mam tego za dużo. Troszkę klei się na wierzchu - był przyklejony do soli.- Safari Bath Salt 200g, opis ak wyżej. Trochę klei się od spodu - była przeklejona do lotionu. - Miss Sporty Lasting Colour nr. 151 - zostało ponad 90%, świeży ![]() - Wibo zestaw french manicuire - nowy, ważny do 12.2010r. - Miss Sporty Mini-Me eye liner - kolor 050 snow, został 1cm Edytowane przez Pfff34 Czas edycji: 2010-02-27 o 16:22 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
cos za:
Tuba Moodo, rozmiar S, założona jeden raz. Stan idealny. Bokserka New Yorker, rozmiar S/M. Stan idealny. - Super paletka do makijażu L'oreal Star Secrets Kit - Doutzen Kroes. Kolory jak na zdjęciu |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
hej
coś za któreś z tych spodni?: - Rurki cocomore, rozmiar S, noszone. Stan b.dobry.: Szerokość na samej górze: 37 Szer. nogawki na dole: 16 Stan z przodu: 18 Z tyłu: 28 Szer. na wys. rozporka: 44 Długość: 100 - Rurki BJ Jeans, czarno-szare, NOWE, z metkami Szerokość na samej górze: 34 Szer. nogawki na dole: 16 Stan z przodu: 16 Z tyłu: 24 Szer. na wys. rozporka: 40 Długość: 100 ??
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
coś za sukienkę z dużą kokardą
![]() ?
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień |
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1261399440 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1261399440 odp u mnie.
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
BAN stały
|
hop
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Super paletka do makijażu L'oreal Star Secrets Kit - Doutzen Kroes. Kolory jak na zdjęciu. Pomadka i róż tylko raz wypróbowane, białego cienia zostało 60%, różowego 70% a popielatego 90
cos u mnie? |
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
cos za paletke lorala?
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
b75
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.

Będzie dobra na S.
Nowa, metkę pospiesznie oderwałam. Rozmiar XS, wg. mnie to S. Będę marudzić.

Z tyłu na łopatce malutki nadruk (mogę wysłać zdj.)