|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zabawy na ognisko
Organizuje ognisko (pierwszy raz
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez MamCieGdzies Czas edycji: 2010-05-16 o 20:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Zabawy na ognisko
Dla mnie samo ognisko jest super zabawą
![]() A jak na nim będzie, to wszystko zależy od ludzi którzy na nim będą, jeśli są to osoby OK, to porozmawiacie sobie, pośmiejecie się, pożartujecie i nic specjalnego nie będziesz musiała szykować, bo i tak wszyscy będą zadowoleni ![]() Natomiast przy złym towarzystwie, to co byś nie wymyśliła, to i tak impreza się nie uda... ale nie traktuj tego jak straszenia, bo na pewno wiesz kogo zaprosiłaś i będziecie się dobrze bawili ![]() ![]() Ale jak się już upierasz na organizowanie czegoś, to zorientuj się, czy ktoś z towarzystwa ma gitarę i potrafi na niej grać - można by było pośpiewać przy ognisku, lub pomysł bardziej współczesny - załatw jakieś nagrania do karaoke (jeśli masz jakiś przenośny odtwarzacz muzyki) i teksty do nich.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
to zalezy ile macie lat ;p znam dwie fajne zabawy ale moge Ci o nich napisac na meila bo nie chce zeby je znajoma widziala ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Picie alkoholu i seks po krzakach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
hehe popieram kolege z góry
![]() Nie no może w rozbieranego pokera pograjcie?:P Albo w chowanego.. będzie ciemno i strasznie xD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Wspaniałą zabawą jest.. Hm, pomnik miłości
![]() ![]() Na początek powinnaś wybrać dowolną liczbę par mieszanych ( najlepiej właśnie , gdy jest tyle samo dziewczyn i chłopaków). Wszyscy wychodzą (oddalają się, tak, żeby nie słyszeli o co chodzi ![]() A teraz na zmianę przychodzi raz chłopak, raz dziewczyna. Każda kolejna osoba ma zmienić pozycję, na bardziej miłosną ( ![]() Czyli jeśli osoby A(uznajmy że to chłopak) i B są przytulone, przychodzi osoba C( także uznajmy że to chłopak), zmienia pozycję na miłośniejszą ( ![]() ![]() ![]() Dużo śmiechu ;P. Mam nadzieję, że zrozumiałaś, bo napisałam trochę po chińsku ![]() Tu ważny jest dobry prowadzący i przede wszystkim niewytłumaczone zasady! ![]() Jak nie zrozumiałaś, to pisz, wytłumaczę dokładniej ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
rozunia - zrozumiałam tak po łebkach , ale jak więcej razy przeczytam to już to rozkminie .
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
na ognisko najlepsza jest gitara i wspólne spiewanie
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No, w takim razie już się zwierzyłam. Gdyby był jakiś prblem - pisz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
racja, racja...
z fajną ekipą gitara zbędna ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Tak, zwłaszcza gdy nikt nie wie o co chodzi ![]() Śmiesznie jest. ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
rozunia - ok, będę pamiętać ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
łaaaaaaa bawiłam się w to! mega śmiesznie jest ![]() może ja to ujmę prościej, ponieważ sama w niej uczestniczyłam, ale to było jeszcze za czasów liceum;D oczywiście wyprosili kilka osób za drzwi.. w tym mnie ![]() jednym słowem - było ostro;D
kocham tańczyć ![]() Edytowane przez analija Czas edycji: 2010-05-17 o 17:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez MamCieGdzies Czas edycji: 2010-05-17 o 18:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
mimi
|
Zagrajcie w butelkę
![]()
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hahahhahaha, pamiętam jakby to było dziś... pomnik miłości na obozie konnym. Boże, jak ja się wstydziłam -,o ![]() udało im się nie mówić mi o zasadach, naprawdę ale racja, śmiesznie było ![]() ______________
widziałam nowe życie, machało rękami i nogami, krzyczało ' a grr' bo nie potrafi jeszcze 'daj cyca Mamo' <3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
ee teraz to juz jest niemodne
![]()
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() my na ogniskach to głównie sportowe zabawy mamy - siatka, noga, piłkarzyki (kolega ma w garażu ![]() ![]() swoją drogą sama poszukuję wszelakich gier towarzyskich, bo mi sie towarzycho starzeje i zaczyna sie nuda ![]() ![]() moi znajomi (niesparowani) grali po pijaku w taką dziwną grę, żeee... na krzesełku sadza sie jedną osobę - załóżmy, że dziewczynę i zawiązuje jej oczy. następna osoba (facet, albo w wersji hard pierwsza osoba w kolejności bez względu na płeć ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
opowadajcie straszne historie ;d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:19.