|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Choroba..
Hejka wszystkim.
![]() Mam tu konto od dosyć dawna, ale proszę się nie drzeć jeśli taki wątek już był.. Bo bardzo mi potrzebne jakieś forum anotektyczek z dużą ilością osób zalogowanych, bo bardzo potrzebna mi pomoc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Choroba..
Mysle, ze wsparcie mozesz znalezć na wizazowym krzywym zwierciadle ( podforum dzialu dietetyka) ale przede wszystkim pomocy powinnas szukac w gabinecie lekarskim i gabinecie psychologa, nie napisalas wiele, nie wiem czy choroba dotyczy Ciebie, ale jesli tak to musisz wiedziec, ze ani wizaz ani inne forum Cie nie wyleczy, musisz udac sie do specjalisty.
Powodzenia! Trzymaj sie dzielnie!
Odchudzam sie, bez kija nie podchodz... 82kg/170cm, cel: 62kg Edytowane przez sss7 Czas edycji: 2010-02-15 o 23:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Choroba..
Wiesz, kilka spraw:
od leczenia chorób- a sama określiłaś swój stan jako "chorobę" {wnioskuję po tytule wątku} jest lekarz. Psycholog dokładniej i do niego radzę Ci się udać. To raz. A dwa - tutaj nie znajdziesz "anorektyczek", ale osoby chore na anoreksję, które {w większości^^} nie chcą utożsamiać się ze swoją chorobą i się leczą. One w żaden sposób Ci nie pomogą, nawet jeżeliby bardzo chciały, bo pomaga terapia. Poza tym, dziewczyny Cię nie znają, nic o Tobie nie wiedzą, a przede wszystkim, najpierw, w myśl postanowienia "uczymy się zdrowego egoizmu!", muszą pomóc SOBIE. ![]() i Tobie też to radzę.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.