![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Szukam niepotrzebnych lakierów
Witam, pewnie nie jedna z was w swojej kosmetyczce znajdzie lakier do paznokci którego użyła kilka razy i się jej znudził, a ja chętnie się nim zaopiekuję
![]() Jestem maniaczką ozdób do paznokci, mam bzika na ich punkcie i dlatego piszę do was w takiej sprawie. Jeżeli posiadasz jakieś lakiery albo ozdoby, które są ci niepotrzebne i masz zamiar je wyrzucić to powiadom mnie o tym. Będę wdzięczna ![]() Szukam też akryli wszelkiego rodzaju oraz żeli ![]() Po prostu wszystko co z pazurkami związane ![]()
![]() Edytowane przez madziunia5 Czas edycji: 2010-03-31 o 17:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Szukam niepotrzebnych lakierów
Co do regulaminu to na forum targowisko masz przyklejone wątki od administratora na temat regulaminu.
Co byś oddała w zamian za lakiery? W podpisie link do mojego wątku - mam dwa, metaliczny fiolet i biały perłowy. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
A masz szklany pilniczek?
![]() O, a z zapachów masz może Summer White? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ja mam troszkę ozdób, lakiery Sally Hansen i także te 'no name', liner by się znalazł, mam całe pudło, które mi jeszcze zostało z paznokciowego szaleństwa
![]() co proponujesz w zamian? ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- ![]() ![]() Napisz co ewentualnie masz z Avonu (nowe czy używane?) szampony? Balsamy? Perfumy? Kremy? itd. a ja w tym czasie pogrzebię w magicznym lakierowym pudełeczku i zaraz dam Ci znać co mogę oddać ![]() ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Na pewno nie jestem zainteresowana używaną kolorówką. Interesuje mnie nowa kolorówka, lub próbki kremów dla 22latki, jakieś balsamy itp. próbki perfum też i pomadki raczej jasne, ale też tylko nowe - mogłabyś bardziej szczegółowo opisać? ![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
w takim razie jutro postaram się to wrzucic
![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- up
![]() |
#13 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Jakby co to mam biały lakier Avon do frencha, zielony lakier Sensique z limitowanki Inspired by Earth i ozdoby, których zdjęcia znajdziesz w wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
też znalazłabym kilka lakierów w tym nawet nieużywane - co proponujesz w zamian?
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
ja mam lakiery i prawdopodobnie kilka ozdób do paznokci
![]() Tylko nie wiem co masz w zamian ![]()
![]() |
#18 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
madziunia5 umówiłyśmy się na wymiankę, ale mogłaby ona troszkę zaczekać?
Przypomniało mi się, że w domu rodzinnym mam jeszcze ozdób trochę, lakierów też pewnie by się znalazło. Postaram się to odzyskać jak najszybciej. Tak żeby Ci wysłać wszystko, a Ty może w tym czasie wystawisz kosmetyki. Jak będę miała to przypomnę się na tym wątku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, ponawiam pytanie, czy nadal jesteś zainteresowana lakierami? Odp u mnie
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
To napisz co możesz oddać za to?
Może jakiś balsam Naturals masz? I jakbyś miała na zbyciu jakieś próbeczki to też chętnie. Może masz krem hmm chyba Solutions był taki na dzień/noc w jednym opakowaniu, albo chyba też Solutions jakiś taki co lekko koloryzował skórę. Zaproponuj coś ![]()
![]() |
#23 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Zobacz u mnie w wątku czy byłabyś zainteresowana ozdobami. Są bodajże w poście #99. Mam też lakier Avon do frencha biały i ewentualnie zielony lakier Sensique z limitowanki Inspired by Earth. Jeśli byłabyś zainteresowana to proszę o PW z lista rzeczy, które skłonna byłabyś oddać za to
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1266187445 zdjęcie z ozdobami |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Więc... Mam puder akrylowy biały Sun Flower 6 gr nie używany, patyczki, gilotyna, kieliszek z przykryciem, płyn do czyszczenia pędzelków 25/50 ml, 11 kolorowych pudrów akrylowych, ozdoby, jakieś naklejki.
Napisz co Cie w szczególności interesuje to poszukam i może znajdę ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Super
![]() ![]() Czyli co Twój nowy balsam Avon morela i słonecznik za moje lakiery +ozdoby? Jeśli Ci pasuje, to wyślij mi prywatną wiadomość z adresem ![]()
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
hej, pozbywam sie swojego zestawu do tipsów - przejrzyj, może cos Cie zainteresuje
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Mam do wymiany lakier(biały-perłowy), naklejki do french, zielone ozdóbki na paznokcie . Odp. u mnie w wątku ![]()
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Grafitowy Sally Hansen, czerwony Bell, fioletowy Avon, kilka "bazarkowych" - wszystkie mało zużyte, świeże, jesli reflektujesz weź wszystkie, interesują mnie w zamian wszelkie mazidła do ciała i dłoni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.