|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
LIPIEC- Gucci by Flora EDP (nowe 75ml bez 7 psików)
Oferuję jak w tytule- Gucci by Flora 75 ml edp razem z kartonikiem, raz testowane (stąd ubytek 7 psiknięć). kod:9289. Nie tester. Zdjęcie dodam w weekend.
Wymienię się tylko za: Alien edp Euphoria edp Angel (ale w jakiejś małej pojemności jako dodatek do innego zapachu) 212 sexy edp Midnight poison (lub elixir) edp hypnotic poison elixir Jimmy Cho Boss 6 (męski) ew. jakieś inne męskie w stylu Bossa (można proponować inne zapachy, ale niewielka szansa, że się skuszę ![]() meteoryty Les Voilettes Mineral Wysyłam jako pierwsza ![]() Jakby ktoś był zainteresowany to mam jeszcze na wymianę: Gucci by gucci edp 30 ml bez kilku psiknięć (z wymianki) Cacharel amor amor ciężko ocenić mi ilość, ale myślę że jest to ok. 30 ml (ze 100). Jeśli będzie ktoś zainteresowany to wstawię zdjęcie w weekend
Jeśli chcesz znajdziesz sposób, jeśli nie znajdziesz powód Edytowane przez thefit Czas edycji: 2011-07-20 o 10:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPIEC- Gucci by Flora EDP (nowe 75ml bez 7 psików)
The fitku to ja ponownie i oczywiscie pytam o florcie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Hej Thelcia
![]() ![]() Givenchy Prisme Libre: - 71 sparkling dentelle, kilka testow 6f01 mogłabyś mi jakoś opisać jego kolorki? Bo nie wiem czy gdzieś znajdę do przetestowania, i jaki daje efekt na skórze? Z pryzmami nie miałam jeszcze do czynienia. Trochę mnie zastanawia jak się ich używa? Chyba z każdego kwadracika za każdym razem wypada inna ilość danego koloru ![]() Mogłabyś podać mi nazwę tego sypańca? Szkoda, że nie te Les voilletes (czy jakoś tak), bo się na nie ostatnio napaliłam ![]()
Jeśli chcesz znajdziesz sposób, jeśli nie znajdziesz powód Edytowane przez thefit Czas edycji: 2011-07-20 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() haha a ja dalej mam guccia w wishkach ![]() ![]() szybciutko w skrocie napisze to co najwazniejsze jesli nie wystarczajaco to pytaj smialo ![]() mam puder guerlain les voilettes poudre libre azalee n 3 (4802) ale to nie mineralny.. poczytaj sobie opinie na KWC ![]() Jestem wielka fanka sypkich pryzm jak dla mnie jest to najlepszy sypaniec i na mojej twarzy sprawdza sie swietnie ![]() Pryzmy wcale nie sa takie skomplikowane w aplikacji ![]() ![]() jakies pytania ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Jak na razie za pryzmy podziękuję, bo czytałam, że są dość świecące, więc się nie nadają do mojej cery raczej
![]() Za les voilettes też dziękuję, zapoluję na tego mineralnego ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.