|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
nowa fryzura ;-)
Witam.
Mam problem z dobraniem jakiejś pasującej do mnie fryzury. http://i31.tinypic.com/xn5bet.jpg Zwykle ścinałam się na coś podobnego do stylu emo ;] czyli tył wycieniowany i natapirowany a z przodu grzywka na ukos. (Czego na zdjęciu nie widać;] ) Może ma ktoś jakąś wizję mojego new look'u? ![]() pozdrawiam ![]() ![]()
"... bo to Ty jak brakujący puzzel układanki. pasujesz do Mnie bo uzupełniasz Mnie. tylko Ty, z Tobą czas staje w miejscu. a oddech szybki jak antylopy bieg .. " ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2009-09-04 o 21:44 Powód: prosze zaläczac zdjecia do zaläcznika |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: nowa fryzura ;-)
świetną masz tą fryzurkę i uważam, że bardzo Ci pasuje, nie zmieniaj nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: nowa fryzura ;-)
a ja widze Cie w takiej fryzurce tylko ze grzywa na bok i dluzsza( nie taka jak na fotce)
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
![]()
Trochę dramatyczny tytuł;p a chodzi jedynie o zmianę fryzury
![]() ![]() POZDRAWIAM ![]()
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Dot.: help me!:D
Bez zdjęcia trudno cokolwiek doradzić. Proszę załączyć zdjęcie do załącznika.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Dot.: help me!:D
hmm no zdjęcia mam na profilu w albumie...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:31.