|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
My wardrobe- Uporządkowany- Zelka888 Zaprasza;]![]() ![]() ![]() Moje zasady ![]() ![]() ![]() -Najlepiej, żebyście wklejały linki jak będą opisy też się nie pogniewam ![]() -Paczuszki wysyła pierwsza osoba, która ma mniej przekupek bądź negatywa, ew. możemy równocześnie to jest kwestia dogadania. -Przesyłki listowne polecone ( na życzenie drugiej osoby po ustaleniu priorytet) czy też paczka. -Nie odmieniam się, -Nie wymieniam na siłę, -Jeśli chodzi o dodatkowe zdjęcia będzie ciężko gdyż aparat mi zdechł ![]() ew. telefonem Moja Lista -białe eleganckie bluzeczki z krótkim 3/4 rekawem, czysta biel, może być w delikatne paski, bądź w z małym żabotem. -Kardigany rozmiar 36 -Nietoperze, narzutki - Legginsy a'la Jeans, we wzorki, LATEX - polysk, matowe rozmiar S - Bombki jako bluzki z długim/krótki rekawkiem, JAKO SUKIENKI, - Sweterki do pupy, - Tuniki rozkloszowane ku dołowi -Buty rozmiar 38 , 38,5 - Żakiety - Sukienki princeski ( jeansowa RZECZY W ROZMIARZE S, małe M bądź duże XS, buty 38 albo 38,5 Kolory: fiolet, odcienie ciemnego niebieskiego, morskie, Grafit, Szary, Brązy, Fuksja, Zieleń ciemna, i jeszcze ładne kolorki byle nie pastelowe i nie rażące w oczy ![]() Pozdrawiam serdecznie wszystkie odwiedzające ![]()
Edytowane przez zelka888 Czas edycji: 2009-12-05 o 20:00 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My wardrobe- Uporządkowany- Zelka888 Zaprasza;]
1. Piękny T-shirt-cik
Firmy New Look rozm. M na S również pasuje. Założyłam go z dwa razy.Metkę odcięłam gdyż była za długa. Stan bdb. ~~ 2. Świetna bluzeczka w paski z kamizelką, doszyte guziczki, Firmy Next rozm. M na S również pasuje. Mało noszona, gdyż nie wiem jak ją skomponować z moimi ubraniami Metkę odcieła tą po boku bo długa była.Stan bdb, ~~ 3.Fioletowa tuba, Firmy Cubus, rozmiar M, obciełam z boku metki. Stan bdb, ~~ 4,5. Czarna koronkowa bluzeczka na chawtki z przodu, podkreśla kształty Stan bdb. Chwilowo nie ma ~~ Koszulowa tunika w kwiatki firmy Miss Selfridge rozmiar 8 (36) bardzo fajnie układa sie na ciele, jest dość interesującym modelem tuniki, kupiłam ją na all niestety nie przyzwyczaiłam się do niej, mialam ją na sobie z 2 razy. Polecam gorąco ![]() Najchętniej wymienię się na jakoś inną tunikę koszulową, koszulę ![]()
Edytowane przez zelka888 Czas edycji: 2010-01-09 o 16:31 |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
1,2. Tunika czarna, kupiłam ją na innym portalu rozmiar S/M. Może służyć jako spódnica czy tuniko-sukienka, niczego sobie jest
![]() Stan. bdb. ~~ Kurteczka raczej na jesień firmy PRINCIPLES rozmiar 40,( choć myślę, ze to takie 38-40, ) lekko ocieplana, z pieknym kożuszkiem, stan jej to bdb- jest lekko przybrudzona ale upiorę przed wysłaniem i bedzie czyściutka widziałam gdzie wewnętrznej okolicy małe zaciągnięcie ale nie wrzuca sie w oczy i nie widac przy noszeniu.Podaję wymiary: długość całkowita - 60 cm dł. rękawa od pachy 46 cm szerokość od pachy do pachy ok 47 cm szerokość na dole ok 51 cm NIe MA Niebieska bluzka, w łódke, stan jej bdb z minusem minus to rozprucie na koncach łódki. rozmiar S
Edytowane przez zelka888 Czas edycji: 2010-01-02 o 11:49 |
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
1,2- jasna mini rozmiar z metki 29, na 38 dobre
![]() ~~ 3,4,5- Beżowy kuferek, nie mieści formatu a4 ale a5 moze i trochę wiecej, dość pojemny fuferek Stan bdb- minus za lekkie obdarcie widoczne na zdjęciu (wymienię wyłącznie na inną torebkę która wpadnie mi w oczko lub kuferek, xxl) Praktycznie NOWE buty, założone dwa razy miały byc na zime lecz dla mnie na jesien / mała zimę będa dobre lekki meszek ocieplenia maja ROZMIAR 38stan.bdb. tylko na inne buty 38 wiecej info dla zainteresowanych nie ma
Edytowane przez zelka888 Czas edycji: 2010-01-07 o 17:21 |
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
1. Szary nietoperz z mieniąca się srebną nitką. Rozmiar S, na M też bedzie ok.
Stan. bdb. ~~ 2. Grzybek zielony, Rozmiar 38/40. Stan oczywiście bdb. ~~ 4. Kremowa ciepła bluza, rozmiar z metki 36 ale lepiej wygląda na rozmiarze 38 Stan dobry plus ~~ 5. Bluza na zamek rozmiar 36 stan db ~~ 6. Różowy sweterek na rękawach ma sepcjalne wycięcia rozm S/M ~~ 7,8. Strój Adidas spodenki i bluzeczka, dostałam od brata z Syrii niestety nie trafiony prezent a szkoda żeby leżał w szafie, bluzeczkę założyłam 2 razy na siłownie (nie wymieniam pojedynczo) rozmiar 38 ale 36 jest ok. ~~ Super żakiecik Firmy In-wear rozmiar S. stan bdb. nie ma
Edytowane przez zelka888 Czas edycji: 2010-01-09 o 16:32 |
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
1,2,3- Eleganckie brązowe z przeplataną srebną niteczką rozmiar 38, Wymiary na zdjeciu.
~~ 4,5- Ołówkowa spódniczka Firmy Orsay rozmiar 42 nietrafiony prezent dla mojej mamy, była tylko do raz w niej i to na krótko, tak więc stan jest idealny. w lekkie paski z kieszeniami zapinana na 3 guziczki. Wymiary: NA ZDJĘCIU polecam ~~ nie ma 6,7,8- Super Jeansowy żakiecik z bufkami, Firmy m-o-t-o, rozmiar z metki 38, ale ja noszę 36 i elegancko na mnie leży, Stan bdb ![]() z tyłu mała kreska od przygniecienia materiału (wymienię tylko na inny żakiecik z krótkim rękawem, bądź długim) MUSZTARDOWA tuba bombka rozmiar 10 (38) Materiał jest sliski, stan dobry z względu małych 2 dziurek nad biustem , które przedstawiałam na zdjęciu ![]() nie ma
Edytowane przez zelka888 Czas edycji: 2010-01-09 o 16:32 |
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
1,2 ładna sukienka rozmiar 36 stan db REZERWACJA 3,4- Sukienka New Look rozm 38 ale na 36 ładnie leży, odcinana pod biustem ![]() 5,6. Czarna elegancka sukienka rozmiar 38/40 wszerkie wymiary dla chętnych, mały minus tuż przy zamku zauwazyłam że puściło na szwie REZERWACJA 7,8musztardowa tuba dodatkowe zdjęcia dziurek
Edytowane przez zelka888 Czas edycji: 2010-01-09 o 16:33 |
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
1,2,3,4,5- Czarny płaszczyk grzybek rozmiar z metki 10/38 Firmy atmosphere.
Kupiony we wrześniu na all . Miał kaptur ale ja go odpiełam i gdzies mi sie zapodział, więc jest bez kaptura. rozmiar bardziej s/m Wymiary na życzenie Stan płaszczyka to dobry z plusem , ten mały minus z stąd że jeden an rękawei pagon mi się rozpruł i sama go prubowałam zaszyć i troszkę widac, i ma gdzie niegdzie małe zaciągnięcie. Reszta idealna ![]() Najchętniej za inne odzienie , płaszczyk, kurtkę rozmiar S/m NIE MA PŁASZCZYKA 6,7,8 Czarny trencz, stan bdb-, brakuje jednego guzika na pagonie, bez zmechacen czysciutki. rozmiar S/m
Edytowane przez zelka888 Czas edycji: 2010-01-13 o 15:24 |
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
1,2,3-Kremowe buciki Peep toe rozmiar 38, obcas około 7,5 cm w zależności w jakim miejscu się mierzy.
Nie są zniszczone, noszone parę razy, okazały się zbyt wysokie jak na moje możliwości. Fleczki w nie nagannym stanie. Stan.bdb. Najchętniej za inne butki ![]() *** Piękne brązowe wiązane zmaszowo-lakierowane butki z CCC. Rozmiar 38 Mam je z wymiany, poprzednia właścicielka założyła je tylko 3 razy. Faktycznie stan ich jest bardzo dobry z małym minusem którym są obrysowane lekko obcasy, na zdj może to wyglądać drastycznie ale w rzeczywistości jest inaczej.Obcas ok 10 cm. Buty stabilne. Jestem zmuszona je wymienić z powodu takiego, że cisną mnie w palce (u mnie to normalne, mam problemy z butami własnie takie) Fleki sa do użyytku, w zestawie dorzucam pare fleków. Najchętniej wymienię za inne butki kryte, a najlepiej podobne buty na słupku bądź mniejszym obcasie, jakies oxfordy, gladiatorki na obcasie, czy sukienkę) ![]() Urocza sukienka rozmiar S , z kokardką, przy biuście z koronką, koronkę przeszyłam niżej, stan jest bdb ![]() Polecam, wymienię najchętniej na inna sukienkę ![]() WYMIARY: długość całkowita 82 cm szerokosc w biuscie okolo 72 cm z tyłu jest wszyta gumka co pozwala na dopasowanie się do figury
Edytowane przez zelka888 Czas edycji: 2009-12-13 o 14:59 |
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
1- Bluzeczka firmy new Look Rozmiar z metki to M ale ja mysle ze to S/m ( po boku odciełam metkę gdyż była mega duża
bluzeczka stan celujący, założyłam tylko raz i wypralambędzie cieżko ![]() 2,3,4,5,6,7 - Krótkie szorty z mankietami. Wzór na jodełke rozmiar xs. Stan ogolny b.dobry -. Nałożone sporadycznie. Bez dziur, bez otarć. Niestety przytyło mi się teraz i sa na mnie przyciasne Idealne na legginsy , czy też kolorowe rajstopy. Na jesień i lekko zime, na wiosne, lato ![]() Zapraszam serdecznie! najchetniej wymienię na inne spodenki , szorty w rozmiarze 36 (dlatego, że deficyt jest u mnie z krótkimi szortami więc w pierwszej kolejnosci patrze na spodenki)WYMIARY: długość całkowita : 30 cm szerokość nogawki na dole 26 cm długość nogawki od kroku w dół ok 8,5 cm szerokość w pasie ok 37 cm szerokość w biodrach ok 42 cm 8,9,10 bluzeczka a'la sweterek w rozmiarze 38,(ale myślę że na panią o rozmiarze 36 z sporym biustem powinna tez pasowac) bez firmowa. Biała sweterkowa bluzeczka z bufkami na których znajdują się wywinięte mankiety a na nich po 2 czarne guziczki. Przy dekolcie ładna wstawka w kratkę z guziczkami. Na dole bluzki pasek do przywiązania. Stan bluzeczki oceniam na db+ dlatego, ze bluzeczka nie jest tak śnieżna jak przy nowości. WYMIARY: szerokość od pachy do pachy: 45 cm długość od pachy w dół: 41 cm długość całkowita: 60 cm szerokość na dole : 31 cm
Edytowane przez zelka888 Czas edycji: 2010-01-30 o 15:41 |
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Spodnie jeansowe rozmiar 34 (może małe 36) , na niską osóbkę. Założone dwa razy jednak okazały się przyciasne w biodrach i z deka przykrótkie. I nie w moim stylu. Stan oceniam na bdb.
Zapraszam do wymiany , wymiary na zdjęciu ![]() Edytowane przez zelka888 Czas edycji: 2010-01-30 o 16:07 |
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
białe rurki firmy LEE, rozmiar W26 L33
Kupiłam i zapłaciłam za nie z wysyłką 152,99, chetnie oddam za cos konkretnego albo extra kilka rzeczy , mozliwosc dla zaintersowanych wiekszej ilosci zdj nawet na osobie. poleca,!! Stan bdb z małym minusem, jak to białe spodnie szybko się brudzą i otóż przy kieszenie małe praktycznie nie widoczne plamki oraz na jednej z dogawce plamka lekka, które zdjęcie nie uchwyciło.
Zdjęcia nie oddają ich prawdziwego uroku 1,2- Czarna bluzeczka z koronką gorsetowa śliczny materiał Rozmiar 36. Miałam raz na weselu, zrobiła wrażenie. Była bardzo droga- będę wybredna Edytowane przez zelka888 Czas edycji: 2010-01-02 o 11:52 |
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
żakiecik szary, jeansowy firmy m-o-t-o z metki rozmiar 38 lecz jest to 36/38.
małą wada na tyle żakieciku kreska jaśniejsza od przygniecenia materiału. wymienię wyłącznie na inny żakiecik na krótki , długi rękaw rozm 36, (ew. za coś wish listy) rezerwacja Będzie cięzko mi go oddać proszę nie proponowac mi 3 koszulek , czegos rozciągnietego i z dziurami co coraz częściej mi się zdarza otrzymywac takie propozycje.piękna princeska założona dosłownie raz na chrzciny firmy dorothy perkins rozmiar z metki 40, ale jest to takie 38 / 40.
ja ją nosiłam jak miałam rozmiar 38 ![]() wymiary podane niżej ![]() tylko za coś mega z mojej listy ![]() odcinana pod biustem wstązką, mała kokardka. pozdrawiam i polecam ![]() będę wybredna bo dużo mnie kosztowala ![]() wymiary: szerokość od pachy do pachy: 43 cm szerokość po biustem : 38 cm długość całkowita sukienki: 96 cm długość od pachy w dół: 76 cm NIE <MA Ołówkowa spódniczka Firmy Orsay rozmiar 42 nietrafiony prezent dla mojej mamy, była tylko do raz w niej i to na krótko, tak więc stan jest idealny. w lekkie paski z kieszeniami zapinana na 3 guziczki. Wymiary: NA ZDJĘCIU polecam ![]() zdjęcia nie oddają uroku. (będę wybredna) Noszę ubrania w rozmiarze S ew, małe M (te większe to albo mamy albo siostry, z milą chęcią wymienię na cos w moim rozmiarze bądź dodatki takie jak torebki, szale, rękawiczki itp w każdym bądź razie za coś nie banalnego ) NIE MA
Edytowane przez zelka888 Czas edycji: 2009-12-11 o 17:17 |
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
1,2,3,4,5. Piękne czarne buciki firmy New Look, rozmiar 38. Obcas ok 7,5-8 cm. Są mega wygodne. Zdjęcia nie oddają uroku, gdyż robione telefonem. Najchętniej wymienie się za inne butki w tym stylu, bądz półbuty, gladiatorki, oxfordy . Nie lubię szpica ostrego ![]() ~~ 6,7,8,9- Super kozaki na jesień, stan dobry + lekko obdrapany przez kostke brukowa obcas, zamalowany czarnym lakierem, nie wrzuca się w oczy, trzeba włożyć wkładki do butków bo po myciu ich sie rozwalily. rozmiar 36/37 potem podam długość wkładki Edytowane przez zelka888 Czas edycji: 2009-12-05 o 21:45 |
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za:
6.7,8- Czarny Nietoperz/kimono plus tasiemka której nie ma na zdjęciu Rozmiar 36 Atmosphere
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1256157500
|
|
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#18 |
|
BAN stały
|
hej cos za
kimono atmo oraz https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1256159713 |
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
coś za spodenki z adidasa, 4,5- Piękna bluzeczka rozmiar M ale na S też dobrze wygląda. Z małą wadą na uczelni zaciągnęłam i mała dziurka była która zaszyłam i jest niezauważalna i czarną kamizelkę?
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1256158033
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1256157500 podoba mi się kamizelka i bolerko, znajdziesz coś u mnie?
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1256156806 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1256157675
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
hej, znajdziesz cos u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1256156862 ??? |
|
|
|
#25 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
znajdziesz coś u mnie za czarną sukienkę .?
mogę sporo oddać
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
cos za koszulke adidasa oraz rurki granatowe? - czemu nie prezypadly Tobie do gustu? (cos nie tak z fasonem czy jak?
)
|
|
#28 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
coś za:
4,5- Piękna bluzeczka rozmiar M ale na S też dobrze wygląda. Z małą wadą na uczelni zaciągnęłam i mała dziurka była która zaszyłam i jest niezauważalna 6- Czarna koronkowa bluzeczka rozmiar S, bardzo sexowna, z przodu na zaczepki.
|
#30 |
|
Rozeznanie
|
Witaj
![]() Oddam sporo za: - czarny nietoperz https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1256156862 - szary golfik https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1256156806 - płaszczyk https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1256159037 - białe bolerko https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1256157500 Pozdrawiam serdecznie
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:59.

jak będą opisy też się nie pogniewam 
Pozdrawiam serdecznie wszystkie odwiedzające 

Idealne na legginsy , czy też kolorowe rajstopy. Na jesień i lekko zime, na wiosne, lato