|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
oszukać żołądek
Dziewczyny jak tu oszukac zoladek?! Chodzi mi o jakies produkty ktore daja poczucie sytosci, bez jedzenia ich kilogramami.. ostatnio mam duzy problem bo ciagle jestem glodna...
![]()
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Re: oszukać żołądek
podobno dobry jest blonnik ale na mnie wcale nie dziala
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Kiedys byly takie tableteczki MAGNEZYTKI - prasowane otreby z dodatkiem magnezu. Wystarczylo lyknac ze dwie i popic duza iloscia wody zeby otreby napuchly w zoladku. Calkiem calkiem
![]() Pozdrawiam ![]() Natalia
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dzieki dziewczyny za zainteresowanie!! Szczerze mowiac nie myslalam o inwestowaniu w tabletki, a raczej jakies naturalne specyfiki, ale skoro mowicie, ze to dziala, to moze pora sie skusic
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
zamiast tabletek mozesz jesc wafle ryzowe pieczywko chrupkie jajko salate czy zielenine fasola brokuly troszke musli z mlekiem puchnie i ma malo kalori
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:08.