|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
spin doctor
|
Szukam pilnie So Elixir YR oddam dużo
nieaktualne
Jak w tytule szukam duuużych ilości So Elixir, do oddania mam np: M. Kors 48/50ml Kenzo Elephant 20/50ml, ew tester 100ml lub nowy 30ml Deep Red 80/90ml Gucci by Gucci ok 45/75ml Euphoria CK edp 40/100ml JPG Ma Dame 17/30ml a nawet Allure edt 25/50ml ewentualnie coś z kolorówki. Szukam tylko So Elixir więc proszę nie proponować innych perfum
"Wybrałam osobę, którą chcę być, i nią jestem." Edytowane przez Małgosia791 Czas edycji: 2010-05-06 o 07:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Szukam pilnie So Elixir YR oddam dużo
Hej
![]() A co masz fajnego z kolorówki? ![]() Bo ja mam troszke tego Elixiru ; nie wiem,czy by Cię interesowało: ok. połowy z małej (15ml) flaszki + ponad pół żelu + ponad pół balsamu z serii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
spin doctor
|
Cytat:
-maczek Clinique 03 tester, nowy, nieużywany, ale raz mi spadł na ziemię i ok 5% się ukruszyło, reszta nienaruszona - Joko puder prasowany mozaika J15 raz przetestowany -Revlon podkład Beyond Natural medium/deep nowy raz uzyty Nie wiem czego szukasz, ew mogę jeszcze poszperać ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Szukam trzech rzeczy: 1) jakiejkolwiek ilości Iced Lotusa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Oczywiście nie zrozum,że ja sobie życzę tych trzech rzeczy za to!!!) Zerknę w sklepie na tego maczka i na Sunkissed Glow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
spin doctor
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
hmmm..... mam nówkę sztuke 50 ml. zafoliowaną
![]() co możesz na nią zaporoponować, pierwsza pomoc aby złagodzić rozstanie ![]() Ania
WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2013-05-24 o 10:59 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
spin doctor
|
Cytat:
![]() To co powyżej, w pierwszym poście z zapachów, a z kolorówki np puder brązujący Soleil Tan de Chanel 62 terre epice lub paletkę do makijażu Guerlain dla jasnolicych, mogę jeszcze poszperać nie wiem co byś chciała... ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
z zapaszków wpadł Mi w oko/ tzn, chciałabym poznać JPG Ma Dame ........
No nie kusisz jeszcze brązerekami a Ja mimo, że mam co nie co ![]() napisz co nie co bliżej o nich cuś..... jaki efekt, zużycie itp. a guerlain to tak mozaika? ![]() Ania
![]() |
#10 | |
spin doctor
|
Cytat:
Guerlain to nie brązer tylko paletka 4 cienie jasny, cielisty, jasnoróżowy, ciemnoróżowo-beżowy, dwie pomadki takie naturalne w kolorze ust, róż do twarzy kolor" jasny pudrowy róż", bardzo delikatny i naturalny i jasny puder. Aha, mam też: -błyszczyk Chanel Aqualumiere nr 65 jasna czerwień, zużycie ok 5% -maczek Clinique 03 tester, nowy, nieużywany, ale raz mi spadł na ziemię i ok 5% się ukruszyło, reszta nienaruszona - Joko puder prasowany mozaika J15 raz przetestowany -Revlon podkład Beyond Natural medium/deep nowy raz uzyty Ewentualne fotki będę mogł wkleić jutro wieczorem ![]()
"Wybrałam osobę, którą chcę być, i nią jestem." Edytowane przez Małgosia791 Czas edycji: 2010-04-17 o 16:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Ok. to może na spokojnie poczekam na fotki?
tak bedzie Mi zawsze ciut łatwiej ![]() i tak ew. wysył w pon, czy wtorek jak dojdzie do zamianki. pozdrawiam ania Cytat:
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
spin doctor
|
OK
![]() ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za fotki
![]() tak zawsze łatwiej ![]() a co to obok maczka clinique? to joko? Ania
![]() |
#15 | |
spin doctor
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
przepraszam za milczenie ale wieczorem nie miałam dostępu do netu.
Tn brązerek jest dość jasny? wstepnie zapatrywałabym sie na niego ---jeśli on w pomarańcz nie idzie tę wodę JPG i jak da radę mini próbeczkę Deep Red . a ten joko też wygląda fajnie--to taki rozświetlacz? chyb lekko brązuje też? może coś byś za niego dobrała? pozdrawiam Ania
![]() |
#17 | |
spin doctor
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Ja taka właśnie średnia jestem--to powinien byc dobry.
kurcze saszetek zostało Mi 9 szt. ---miałam juz nie chodzić ale poszłam ![]() z tym, że one wydaje są , jedna starcza na spokojnie na dwukrotne wysmarowanie twarzy z szyją. ania
![]() |
#19 | |
spin doctor
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.