|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
1200 kcal
Witam wszystkich!!
Od dzisiaj jestem na diecie 1200 kcal, ponieważ troche zaniedbalam sie przez ostatnie lata. Chce schudnac ok 9 kg. Wiem ze to duzo ale mam nadzieje ze mi sie uda. W moim przypadku o cwiczenia nie trudno ale gorzej z dieta... Nie moge ograniczyc jedzenie. Jem jak facet a potem jest mi glupio ze tyle zjadlam... Dlatego trzeba sprobowac! Mam pytanie do wszystkich odchudzajacych sie lub przygotowujacych sie do odchudzania. Czy ktos mialby ochote sie przylaczyc, chodzi o wpisywanie jakis fajnych malo kalorycznych potraw albo jakis cwiczen na okreslone partie ciala albo ogolnie o zachete do odchudzania? Bylo by mi baaardzo milo ![]() ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: 1200 kcal
Dołączam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
amor vincit omnia
|
Dot.: 1200 kcal
wątki o odchudzaniu są na 'wspólnym odchudzaniu' a nie na 'dietetyce' ... w przeciągu kilka dni zostanie on przesunięty pewnie przez admina.
ja teraz zdecydowałam się uściślić moje MŻ właśnie do 1200kcal... oby się udało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.