|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki z niższej półki.
-> Avon, Advance Techniques Volume & Texture, Body Building Shampoo for Fine Lifeless Hair (Szampon dodający objętości włosom cienkim i słabym)-pełny, nieużywany
-> Avon, Advance Techniques Volume & Texture, Body Building Shampoo for Fine Lifeless Hair (Szampon dodający objętości włosom cienkim i słabym)-połowa coś u mnie? odp u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
witaj
![]() ![]()
Edytowane przez mg78 Czas edycji: 2010-02-04 o 16:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Jak możesz to te dwa rodzaje
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz coś u mnie za:
-> Avon, Advance Techniques Volume & Texture, Body Building Shampoo for Fine Lifeless Hair (Szampon dodający objętości włosom cienkim i słabym)-pełny, nieużywany -> Avon, Advance Techniques Volume & Texture, Body Building Shampoo for Fine Lifeless Hair (Szampon dodający objętości włosom cienkim i słabym)-połowa -> Joanna, Styling Effect, Guma ekstramocna-połowa -> Ziaja, Masło Kakaowe, Balsam do ciała-troszeczkę mniej niż połowa ???
![]() |
#8 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() Coś u mnie za: -> Avon, Advance Techniques Volume & Texture, Body Building Shampoo for Fine Lifeless Hair (Szampon dodający objętości włosom cienkim i słabym)-1/2 -> Avon, Advance Techniques Volume & Texture, Body Building Shampoo for Fine Lifeless Hair (Szampon dodający objętości włosom cienkim i słabym)-pełny, nieużywany -> Ziaja, Masło Kakaowe, Balsam do ciała-troszeczkę mniej niż 1/2 -> Nivea Visage, Łagodne mleczko oczyszczające-1/2 Odlewka ok. 120ml maski Stapiz (nie mam tych masek, co chcesz, ale może cuś znajdziesz innego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
Jestem zdecydowanie za
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Oprócz Stapiza podoba mi sie u ciebie Venita,maska Dove oraz spray termoochronny Avon.
Ja poza wątkiem mam połowę Glorii,widziałam że szukasz.
BasicLab,Natural Secrets,Pharmaceris.... Edytowane przez Iwona75 Czas edycji: 2010-02-14 o 13:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ziaja, Masło Kakaowe, Balsam do ciała-troszeczkę mniej niż 1/2
Odlewka ok. 120ml maski Stapiz (mogę zrobić odlewkę Kallos Latte) Dove, Intense Therapy, Regenerująca maseczka do włosów z odbudowującym serum-1/3 Avon, Advance Techniques, Spray termoochronny do stylizacji włosów Oriflame, HairX, Repair Therapy, Split - End Serum (Regenerujące serum na rozdwajające się końcówki włosów) Venita, Naturel, Venita Mask (Maska regenerująca do włosów Wella, Wellaflex, Większa Objętość, Lakier do włosów-4/5 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=405033 Edytowane przez maddzia007 Czas edycji: 2010-02-14 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Witaj. Cos u mnie za Lady Speed Stick, 24/7 Invisible, Deodorant Spray. Moj watek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=400229
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Cos u mnie za:
Avon, Advance Techniques, Spray termoochronny do stylizacji włosów ??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co ze sprayu Avon zrezygnuję,chyba nie używałabym go.
Mogę oddać ci wszystko o co prosisz,oprócz Ziaji bo mama mi ją wykonczyła nawet nie wiem kiedy. Kallosa mam w opakowaniu po Glorii,bedzie ok.250ml za m.n tyle samo Stapiza. Jeśli ci pasuje to piszemy PW.
![]() |
#16 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety muszę zrezygnować, bo nie bardzo mi się ta wymianka opłaca, zwłaszcza, że te rzeczy co u Ciebie wypatrzyłam nie potrzebuję tak "na gwałt" ;P Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Nie planuję na razie dokładki, ogólnie chcę się pozbyć tego co mam i na razie znikam z Targowiska
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=405033 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
niestety nic nie znalazłam
![]()
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Witaj
![]() *Avon, Advance Techniques, Spray termoochronny do stylizacji włosów-nowy, nieotwierany [brak zdjęcia, KWC->klik!] *Dove, Intense Therapy, Regenerująca maseczka do włosów z odbudowującym serum-1/3 *Oriflame, HairX, Repair Therapy, Split - End Serum (Regenerujące serum na rozdwajające się końcówki włosów)-trochę więcej niż 1/2, niestety nie mam zakrętki *Ziaja, Masło Kakaowe, Balsam do ciała-troszeczkę mniej niż 1/2 ![]() ![]() Odpowiedz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() interesuje mnie: Oriflame, HairX, regenerujące serum na rozdwajające się końcówki włosów- 1/2, niestety nie mam zakrętki Estee Lauder, Idealist, Pore Minimizing Skin Refinisher (1,5ml)- próbka, mogę dorzucić do wymianki powyżej 15zł Ziaja, Ogórkowa, Tonik do twarzy-1/2 Ziaja, Masło Kakaowe, Balsam do ciała-troszeczkę mniej niż 1/2
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
hej
nic juz innego u ciebie nie widze do dobrania a co bys chciala za te 3 rzeczy i probke? ![]()
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() a ja bym chciala to ![]() Avon, Advance Techniques, Spray termoochronny do stylizacji włosów-nowy, nieotwierany [brak zdjęcia, KWC->klik!] Ziaja, Ogórkowa, Tonik do twarzy-1/2 Oriflame, HairX, regenerujące serum na rozdwajające się końcówki włosów- 1/2, niestety nie mam zakrętki
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.