|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Włosy przestały rosnąć
Witam serdecznie.
Mam ogromny problem,a mianowicie moja grzywka przestała rosnąć ![]() Fryzjerka do której chodziłem ok.rok temu ścięła mi tylko część grzywki przez co nie mogłem ułożyć sobie żadnej fryzury a włosy wyglądały fatalnie.Kolejna fryzjerka postanowiła zgolić te włosy maszynką na 0 i co strzyżenie je podgalała.Dało to lepszy efekt ale włosy odrastały bardzo szybko,i meszek nad czołem bardzo mi przeszkadzał więc co jakiś tydzień przez ok.2-3 miesiące goliłem te włosy zwykłą maszynką do golenia.Potem stwierdziłem że czas zapuścić te włosy bo ciągłe golenie tych 15-20 włosów z grzywki było bardzo męczące.Od tego momentu minęło już ponad pół roku a włosy urosły jedynie o 1cm ![]() Stosuję różne metody na porost włosów jak np wcieranie maści końskiej ale efekty są prawie żadne. Czy jest to możliwe,że przez podgalanie włosów z grzywki maszynką do golenia uszkodziłem sobie włosy i nigdy już mi nie urosną? Z góry dziękuję za pomoc i przepraszam jeśli wiadomość będzie niezrozumiała ![]() PS. Proszę także o jakieś porady,co mogę zrobić aby przyśpieszyć porost tych kilkunastu nieszczęsnych włosów.
|
|
|
|
#2 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Włosy przestały rosnąć
Cytat:
Jak dobrze poszukasz to i znajdziesz odpowiednie porady, które były poruszane. ![]() https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=97 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.