|
|||||||
| Notka |
|
| Stres w wielkim mieście Zapraszamy Was do dyskusji i zadawania pytań na tematycznym forum "Stres w wielkim mieście". Od 22 lutego (poniedziałek) do 21 marca na forum co tydzień będzie odpowiadał na Wasze pytania specjalista z zakresu dietetyki, fitnesu, psychologii, stylizacji i dermatologii. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
dieta proteinowa
Rozmawiałam ostatnio z koleżanką i sprzeczałyśmy się o pewien szczegół. Czy w I fazie diety proteinowej można jeść cebulę? Z moich żródeł na pewnej stronie internetowej podana ona była jako środek dodatkowy który można jeść natomiast koleżanka mówi że jest ona zabroniona.
|
|
|
|
#2 |
|
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Dot.: dieta proteinowa
W książce autor zezwala na jedzenie ziół. Jeśli uznamy, że np. szczypior to też "zioło" to można
A szczerze nie daj się zwariować odrobina cebuli czy szczypioru nie zaszkodzi Ci w pierwszej fazie. Ona i tak jest bardzo uboga smakowo i generalnie trzeba sobie jakoś radzić.
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: dieta proteinowa
Jesli chodzi ci o diete Dukana (na ktorej mam juz ponad roczny staz), to cebula jest dozwolona juz od I fazy, ale TYLKO JAKO PRZYPRAWA. Czyli nie robimy sobie np. jajecznicy na cebulce, ale jesli taka nasza wola, to do serka mozemy sobie troche dodac. Cebule traktujemy w I fazie, jak przyprawe.
Od II fazy mozesz jej jesc wiecej, czyli te wyzej wspomniana jajeczniczke mozesz sobie zrobic na cebuli
|
|
Nowe wątki na forum Stres w wielkim mieście
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.

A szczerze nie daj się zwariować odrobina cebuli czy szczypioru nie zaszkodzi Ci w pierwszej fazie. Ona i tak jest bardzo uboga smakowo i generalnie trzeba sobie jakoś radzić.