![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Wypycham to, co mi wadzi pod strzechą ;)NIEAKTUALNE>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>> Hermes Eau de Gentiane Blanche - EdC 15ml z ubytkiem testowym Calvin Klein Euphoria - 50ml z ubytkiem ok. 22ml limitowany flakonik z kryształkami Svarowskiego Prada Prada Eau Tendre - 80ml z ubytkiem nie większym niż 7-8ml MAUBOUSSIN Histoire d'Eau 75ml ubytek ok. 8-9ml - pudełko w komplecie Midnight Poison EDP Dior - ok. 45ml ze 100-u - tester z korkiem - nie ma już ![]() ETRO ETRA 100ml z ubytkiem ok. 10ml - nie ma już Prada Tendre EDP - nowa i zafoliowana 50ml - nie ma już Alien EDP Liqueur 30ml z maleńkim ubytkiem - pudło w komplecie - nie ma już Prada L`Eau Ambree 50ml z ubytkiem testowym - jest śliczny kartonik - nie ma już Ungaro Desnuda EDP 75ml z ubytkiem testowym - pudełko jest nie ma już ![]() Sonia Rykiel L`Eau Tonic 100ml z ubytkiem 5-7ml - bez pudła - nie ma już ![]() Givenchy Ange ou Demon EDP 100ml z ubytkiem jak na fotce - wydrapany kod na butli, ale nie mam wątpliwości, że to oryginał! - nie ma już ![]() ***Kolorowo*** Chanel - Soft Touch Eyeshadow No42 Cinnamon - opalizujący kolorowymi mikrodrobinami piękny, ciemny brąz Revlon - Wet/Dry Eyeshadow (cień metaliczny) - No21 WildGarnet (fioletowo-śliwkowy) świetne krycie, idealny do smoky - nie ma już Chanel - Aqua Crayon - Tweed - brązowa kredka do powiek Givenchy - Lip Lip Lip! Liner - automatyczna konturówka nr 3 - cielisty róż, idealna do błyszczyków Lancome Star Bronzer Bamboo - brązer 40g - spory ubytek >50%, zepsuty zawias w puderniczce Puder jedwabny mikronizowany z Biochemii Urody - próbas w fiolce - chyba z 4ml, to fiolka z koraskiem i podziałką - wygląda jak 1 łyżeczka herbaciana ale czubata ![]() Dior - Eye Show nr 092 Glitz&Glam - cień w kremie - brokatowa grafitowa czerń - nie ma już Sephora - cienie brokatowe Colorful Mono: wymienione już ![]() - strass No20 (turkusowo-szmaragdowy) - strass No16 (śliwkowo-fioletowy) ![]() DiorShow Iconic - miniatura czarnego tuszu 4ml - użyta 2-3 razy, świeża - nie ma już ![]() ***Pielęgnacja*** ......................... .............. ***Akcesoria*** Sephora Professionnel - pędzel do podkładu, płaski z syntetycznego włosia - użyty raz, uprany... Sephora Professionnel - pędzel do rozcierania nr 14 - smudge ***Biżu*** Srebrny (pr.925) naszyjnik - serduszko (3,5x3.0cm) z korala na łańcuszku 45cm (5.0g) - miły prezent gwiazdkowy może być, ponieważ jest nienoszone, z metką, w pudełeczku i woreczku prezentowym... - nie ma już ![]() Będą dokładki - przeglądam szafkę
![]()
Obstawiam R-kę... tam pachnieć zakazano... Edytowane przez mayeah Czas edycji: 2010-12-28 o 17:49 Powód: zamknięty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wypycham to, co mi wadzi pod strzechą ;)
Witaj
![]() czy za pędzel coś się u mnie się spodoba?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Revlon - Wet/Dry Eyeshadow (cień metaliczny) - No21 WildGarnet (fioletowo-śliwkowy) świetne krycie, idealny do smoky
Everyday Minerals - LONG HANDLED KABUKI (miękki, gęsty, doskonały do pudrów i podkładów mineralnych, syntetyczne, lekko zaokrąglone włosie) - użyty kilka razy, uprany... Sephora Professionnel - pędzel do podkładu, płaski z syntetycznego włosia - użyty raz, uprany... Lancome Star Bronzer Bamboo - brązer 40g - spory ubytek >50%, zepsuty zawias w puderniczce cod u mnie?
![]() |
#4 |
BAN stały
|
witaj,
znajdziesz cos u mnie za: dsnude ungaro? na niej najabrdziej mi zalezy poza tym podobaja mi sie jeszcze: nveryday Minerals - LONG HANDLED KABUKI (miękki, gęsty, doskonały do pudrów i podkładów mineralnych, syntetyczne, lekko zaokrąglone włosie) - użyty kilka razy, uprany... cienie sephory Chanel - Soft Touch Eyeshadow No42 Cinnamon - opalizujący kolorowymi mikrodrobinami piękny, ciemny brąz Edytowane przez lilmary Czas edycji: 2009-11-14 o 19:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
czy cos widzisz w zamian
Sephora - cienie brokatowe Colorful Mono: - strass No20 (turkusowo-szmaragdowy) - strass No16 (śliwkowo-fioletowy) pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Lady of Harley-Davidson
|
Sephora - cienie brokatowe Colorful Mono:
- strass No20 (turkusowo-szmaragdowy) - strass No16 (śliwkowo-fioletowy) Revlon - Wet/Dry Eyeshadow (cień metaliczny) - No21 WildGarnet (fioletowo-śliwkowy) świetne krycie, idealny do smoky Chanel - Soft Touch Eyeshadow No42 Cinnamon - opalizujący kolorowymi mikrodrobinami piękny, ciemny brąz czy cos u mnie wyszperasz? ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
Givenchy - Lip Lip Lip! Liner - automatyczna konturówka nr 3 - cielisty róż, idealna do błyszczyków a i jeszcze serduszko ![]()
wymiana 2016 Edytowane przez annamonica Czas edycji: 2009-11-14 o 18:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
bardzo Cię proszę znajdź coś u mnie za desnudę...
---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- widzę, że wystawiłaś zapachy na all. być może się skuszę, ale liczę na to, że coś jednak znajdziesz u mnie. Pozdr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
cos za cynamonowy chanel i czarny dior?
bede wdzieczna za odpowiedz u mnie
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Srebrny (pr.925) naszyjnik - serduszko z korala na łańcuszku - miły prezent gwiazdkowy może być, ponieważ jest nienoszone, z metką, w pudełeczku i woreczku prezentowym..
coś u mnie?? ![]() odp u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
cos za koralowe serduszko?
![]() moje wątki: kosmetyczny http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=376354 ciuszkowy http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=359137 Edytowane przez Donka94 Czas edycji: 2009-11-14 o 19:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||||
Rozeznanie
|
Nic nie znalazłam w pierdółkach a do zapachów nie startuję nawet
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nic niestety, pozdrawiam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
BAN stały
|
Cytat:
a ja? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Jak duży jest wisiorek z serduszkiem?
Wymiana KSIĄŻKI i inne ![]() "Jedz módl się kochaj" HIT!! "Dwie kobiety" Ellinor Rafaelsen z Sagi Norweskiej , książka Paznokcie - super i wiele innych. KOSMETYKI, BIŻUTERIA i inne ![]() PATRZ WE WSZYSTKICH WĄTKACH! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Chanel - Aqua Crayon - Tweed - brązowa kredka do powiek
Everyday Minerals - LONG HANDLED KABUKI (miękki, gęsty, doskonały do pudrów i podkładów mineralnych, syntetyczne, lekko zaokrąglone włosie) - użyty kilka razy, uprany... Shiseido - Green tea whitening & removing dead skin element - lekki peeling enzymatyczny - 1/2 opakowania 60ml znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#18 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wrzuciłam wymiary na post #1 Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za cień Chanel i kabuki?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Podoba mi się u ciebie serduszko z łańcuszkiem
![]() Może znajdziesz cosik u mnie, albo podpowiesz co cię interesuje i poszperam poza wątkiem ? ![]()
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
Ja również po serduszko, zerknij proszę do mnie
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=379805 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za pędzelkie (chociaż EDM)?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Witaj
![]() Sephora - cienie brokatowe Colorful Mono: - strass No20 (turkusowo-szmaragdowy) - strass No16 (śliwkowo-fioletowy) Może za te cienie na coś u mnie się skusisz: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...20&postcount=1 Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
a czego poszukujesz? Bo przyznam szczerze, urzekło mnie to serduszko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
cos za cien diora? mam poza watkiem jakies 8-10ml innocenta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ZAstanawiam się nad pojedynczym fioletowym Diorem - daj mi chwilkę... Miło mi, ale nic mi nie wpadło w oko... dzięki ![]() Cytat:
![]() Chętnie używany zapach, cienie fiolety i brązy... Cytat:
![]() A może ja coś bym dołożyła i wciągnęła Flowerbomba ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.