|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Kurs w okolicy Zielonej Góry
Witam!
Jestem nowa na forum i wątki, które znalazłam były tylko podobne tego czego poszukuje. Jeśli było coś takiego to nie obrzucajcie mnie z błotem. Bardzo fascynuje mnie przedłużanie paznokci i pierwsze malutkie kroki mam za sobą. Kupiłam zestaw startowy do metody żelowej na allegro i już wiem, że to był wielki błąd. Ale do rzeczy jeśli któraś z Was słyszała o kursie w zielonej to proszę o poradę. Z góry dziękuje. |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kurs w okolicy Zielonej Góry
tak
polecam kurs u pani Eli w Gobi-Bis na zelach Christrio certyfikat wydawany jest przez Euro-fashion, pelna profeska naprawde polecam pani Ela szkol za mc`donaldem na przeciwko Castoramy obok jest wieeelki szyld "FLUGGER FARBY" mam nadzieje ze dobrze wytlumaczylam
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Wielkie dzięki.
Dobrze opisałaś miejsce, chyba nie będzie trudno znaleźć. ![]() W ciągu kilku dni postaram się podjechać do tej Pani. Jeszce raz dziękuje. |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
znacie jakieś salony które organizują kursy w Zielonej ?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Podbijam !
Interesują mnie kursy w okolicy Zielonej Góry, ale raczej manicure, niż sztuczne paznokietki. Ktoś pomoże? ![]() Nikt nic nie wie ... ?
Szanse jedne na milion spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć Edytowane przez frauhelga Czas edycji: 2010-02-28 o 12:44 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.

polecam kurs u pani Eli w Gobi-Bis na zelach Christrio