|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() co jest z tą wagą?
mam 162cm i ważę niestety 65kg ;/ od jakiś 2 miesięcy próbuję coś ze sobą robić, tzn. ćwiczę jakieś 45min dziennie - biegam, jeżdżę na rowerku, kręcę hula hopem, na twisterze, rowerek w powietrzu. ale jem jak jadłam. no może jedynie słodycze ograniczyłam. w cm mi zleciało trochę, ale waga się waha, było raz 64, później 68 a w cm dalej stoję. zaparzyłam sobie pokrzywę, żeby wody się troche pozbyć, ale tako jakich efektów nie widzę. co mam zrobić, żeby zrzucić jeszcze sporo? dodam, że od dwóch tygodni przestawiłam się na ćwiczenie rano i wieczorem. to coś da? jak Wy pozbyłyście się tego tłuszczyku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: co jest z tą wagą?
Pozbyłyśmy się części tłuszczyku patrząc na tytuły for i pytając się o takie rzeczy na forum Dietetyka,a nie na forum Fitness.
![]() A teraz bez uszczypliwości - zajrzyj na Dietetykę,jest tam wiele przydatnych wątków ![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
dzięki ;d tak właśnie myślałam, że nie piszę tu gdzie trzeba ;P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Bez diety to możesz sobie HULAAAĆ do woli
![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Podstawą chudnięcia jest dobrze zbilansowana dieta ( z lekkim deficytem kalorii).
Ruch jest jak najbardziej wskazany-jednak aby chudnąć wysiłek musiałby być dużo bardziej intensywny. Bez odpowiedniej diety się nie obejdzie.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.