![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Słodki i uroczy wątek Basiulkowy-Sexy 212, Guerlain AA, Versace,kuferek, torebki
NIEAKTUALNE!
JEŻELI CZEGOŚ NIE MA W OPISIE, TO ZNACZY, ŻE RZECZ ZOSTAŁA WYMIENIONA LUB WYCOFANA ![]() Witam serdecznie w moim nowym wątku ![]() Najpierw kilka zasad ![]() 1.Ja odpisuję u Was, Wy odpisujcie u mnie ![]() 2. Osoby z liczbą przekupek mniejszą niż 5 lub z choć jedną negatywną wysyłają jako pierwsze. 3. Wysyłamy listem poleconym priorytetowym w umówionym wcześniej dniu. Paczki z targowiska wysyłam 1-2 razy w tygodniu, ze względu na brak czasu i cierpliwości do stania na poczcie. NA FIOLETOWO RZECZY NOWE! NA NIEBIESKO RZECZY, KTÓRE ODDAM Z ŁATWOŚCIĄ ![]() NA CZERWONO REZERWACJE! NA ZIELONO DOKŁADKI! NA SZARO WYMIENIONE! NIE SZUKAM: -ubrań; -dodatków; -biżuterii (chyba, że większe ilości srebrnej); -kosmetyków ze zużyciem większym, niż kilka testów (oprócz perfum oczywiście); -kosmetyków przeterminowanych lub w nieestetycznych/brudnych/poobdzieranych opakowaniach; -kosmetyków drogeryjnych; -błyszczyków; -lakierów do paznokci; WISHLISTA: MINERAŁY! -najjaśniejsze odcienie; -tonacja neutralna, ew wpadająca delikatnie w żółć; -największe krycie; Jak na razie służą mi dobrze, więc chętnie przygarnę: -Buff'd Biscuit; -EDM Sandy Fair Intensive PILNIE; -EDM Fawn, Fair, Fair Neutral, Golden Fair i inne najjaśniejsze odcienie w formule Intensive; Oraz pędzle wszelakie do nakładania minerałów ![]() A oprócz tego: -Loreal Casting Creme Gloss odcienie brązu/ciemnego brązu- najchętniej: czekolada i jasny brąz! -paleta do Smoky Eyes najchętniej PUPA! -zielony korektor AA; -baza MAC z filtrem +50; -kolorówka Pupa (chętnie palety) oraz zielona baza silikonowa; -wszystko co zielone pod podkład chętnie przetestuję ![]() ZAPACHY: chętnie przygarnę miniaturki różnych zapachów i niektóre puste flakoniki (najlepiej 15ml); - Jil Sander STYLE PASTELS , najchętniej różowe; - Marc Jacobs Lola; - Moshino I love love; - Moshnino Hippy Fizz; -Moschino Funny; -Naomi Campbell Cat Deluxe; -Chantal Thomass Osez Moi; -Versace Baby Rose Jeans; -Escada Moon Sparkle; -Tommy Hilfiger Tommy Girl; -Kate Moss Kate; -Juicy Couture Juicy Couture; -Dior Miss Dior Cherie; PIELĘGNACJA: -NOWA pielęgnacja włosów zniszczonych Kerastase, Loreal Prof, Tigi; -cała seria Loreal Prof Liss Ultime; -Clinique Pore Minimizer serum, tylko nowe; ew coś innego nowego na rozszerzone pory; -nowe płyny micelarne; -Tigi Spoil Me spray prostujący, nowy lub z niewielkim ubytkiem; -Alfaparf spray ochronny do prostowania, również nowy lub z niewielkim ubytkiem; -serum na końcówki Joanna Sekret Pereł (tylko nowe); -odżywka w sprayu Joanna Sekret Pereł (najlepiej nowa, lub z niewielkim ubytkiem); -nowa pielęgnacja cery naczynkowej i mieszanej- chętnie 3 kroki Clinique; -nabłyszczacz w sprayu Biosilk; -profesjonalne odżywki w sprayu; Pozdrawiam i zapraszam do wymianek! Basia Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2010-03-04 o 19:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Słodki i uroczy wątek Basiulkowy-Sexy 212, Guerlain AA, Versace,kuferek, torebk
ZAPACHY:
-nowa C. Herrera Sexy 212 EDP 50ml tester (pochodzi z mojezapachy.pl) kupiłam setkę w amoku, ale oddaję jedną flaszkę, bo jak mam za dużo zapachu, to zaczyna mi się nudzić ; )- telepath -Euphoria CK ok 10ml, zdjęcie nr 2;-kmb1 -Aqua Allegoria Guerlain Figue-Iris lekko ponad 10ml;-Agniesia666 -Daisy Marc Jacobs odlewka do 10ml, proszę o wcześniejsze przesłanie atomizerka ![]() DOKŁADKA! -nowe (psiknięte tylko) Far Away 30ml Avon; -nowe (psiknięte tylko) Incandessence 30ml Avon; Edit: Oddam nie tylko za perfumy, zmiana planów ![]() Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2010-02-10 o 17:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Słodki i uroczy wątek Basiulkowy-Sexy 212, Guerlain AA, Versace,kuferek, torebk
KOLORÓWKA:
ZDJĘCIE 1: -Smackers Coca cola & vanilia, użyty kilka razy; rezerwacja dla króliczka -Smackers Berry Breezy , użyty kilka razy;- rezerwacja dla króliczka -tester pomadki/szminki Versace użyty 2-3 razy, zetnę nożem przed wysyłką, jeszcze nie wiem, czy chcę oddać ![]() -szminka Pupa New Chic F 176 , użyta 2-3 razy, zetnę nożem przed wysyłką, będę wybredna, bo wciąż się zastanawiam nad oddaniem ![]() -tusz Maybelline Great Lash czarny, świeży, mokry ze zużyciem poniżej 10% na pewno, tutaj też nie jestem przekonana do wymiany, ale to już mój kolejny tusz, muszę trochę przystopować ![]() -tusz Bell Push Up Mega Volume Lashes, użyty 2 razy; ZDJĘCIE 2: -podkład Dermacol 208, bardzo jasny, zużycie nieprzekraczające 10%, oddaję, żeby mnie nie kusił , wtedy będę mogła się całkowicie przerzucić na minerały ![]() -korektor Dermacol Correct Clinical Make-up- 4; zużycie: tylko testowany; -korektor w musie Maybelline już wycofany ze sprzedaży, odcień Natural 02, raz użyty, oddaję z tego samego powodu co wyżej Dermacol ![]() -korektor Gosh Touch Up odcień 1, niewielkie zużycie, powód znowu ten sam ![]() -w pojemniku plastykowym z mazideł podkład Giordani Gold Porcelain, ok 20ml; -pędzel Vichy kilka razy użyty, przed wysyłką upiorę; -Bioderma filtr koloryzujący dla bladziochów +50, używany latem, zużycie ok 40%, ale bardzo ciężko stwierdzić;-Kornka ZDJĘCIE 3: MINERAŁY: EDM: -Linen matte ok 98%; -Fair matte NOWY zaklejony; -Fairy Light Neutral semi matte NOWY zaklejony;Agniesia666 -Fairy Light Intensive ok 95%;- rezerwacja dla One_LoVe -Light o-glo ok 98%; EGM: -sampel Anastasia ok 70%; -sampel Theoda ok 80%; NA ZDJĘCIACH NIE MA: -Bell Mousse eyeshadow; srebrny 10; zużycie- testowany; -odsypki cieni Inglot: 23 i 49; -kredka Sephora Flashy Liner Waterproof- 04 Flashy green; zużycie: niewielkie, temperowana ze 2-3 razy, ale też ciężko stwierdzić; -cienie BeYu tylko testowane, kupione w Douglasie; Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2010-02-24 o 16:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
PIELĘGNACJA:
ZDJĘCIE 1: -żel pod prysznic Thalgo Men nowy;- rezerwacja dla Ditu77 -miniaturka maseczki przeciwzmarszczkowej AA Prestige, nowa; -Galaretka do loków Goldwell- jak dla mnie- fantastyczna dla loków, ale teraz już mi niepotrzebna, bo swoje trwale wyprostowałam ![]() ![]() -żel pod prysznic NOWY Esprit Celebration; ZDJĘCIE 2: -NOWY Casting Creme Gloss Bursztynowy Blond (najchętniej na Czekoladę lub Jasny Brąz) ZDJĘCIE 3: -glinka biała amazońska- użyta raz w niewielkiej ilości; -ekstrakt z mango; -spirulina (oddam ok pół łyżeczki); -skrobia modyfikowana (oddam do 2 łyżeczek); NA ZDJĘCIACH NIE MA: -miniaturka lotionu Clinique 3 kroki do cery mieszanej w kierunku suchej, tylko testowany, więc praktycznie nowy, z wymianki z little.b.blue; Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2010-02-16 o 22:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
NOWY kuferek na kosmetyki, metalowy, w środku wyłożony szarą satyną
![]() ![]() Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2010-02-18 o 23:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
BIŻUTERIA:
ZDJĘCIE 1: -kolczyki z elementów posrebrzanych i pomiedzanych , mogę zrobić coś na zamówienie również : ) Brak świnek ![]() ZDJĘCIE 2: -naszyjniki z elementów posrebrzanych i szkła weneckiego; Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2010-02-04 o 14:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
-koturny Tommy Hilfiger, granatowe, rozmiar 38, raz założone, przybrudzone trochę od leżenia w szafie, wyszoruję przed wysyłką
![]() ![]() Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2010-02-07 o 18:34 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
TOREBKI:
2. DIVERSE fioletowa torba , duża i pojemna, stan bdb-;- mucia18 5.Tom&Eva Paris NOWA torba worek , z różowej i czarnej ekoskórki (tak myślę ![]() Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2010-02-18 o 19:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
CIUSZKI W ROZMIARACH 32-36:
Są w większości nowe, więc będę wybredna! -Mohito NOWA bluzka na długi rękaw, rozmiar XS , bez metek; -ZARA NOWA sukienka wiązana pod biustem, pognieciona tylko trochę od leżenia w szafie, rozmiar XS, bez metek; -H&M bluzka na długi rękaw, delikatna i słodka, założona 2-3 razy, w stanie idealnym, rozmiar XS 32/34; -Wrangler jeansowe spodnie z prostymi nogawkami, w stanie bdb, W26 L34; Krótkie spodenki zostają u mnie ![]() Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2010-02-18 o 23:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam!
![]() ![]() ![]() Wymienione: Connie: -Wrangler jeansowe spodnie z prostymi nogawkami, w stanie bdb, W26 L34; Malinowa_Dziewczynka: -krem rozświetlający Elseve; -lakier czerwony z poprzedniego wątku; -zawieszka z poprzedniego wątku; -kolczyki świnki; telepath: -nowa C. Herrera Sexy 212 EDP 50ml tester (pochodzi z mojezapachy.pl) kupiłam setkę w amoku, ale oddaję jedną flaszkę, bo jak mam za dużo zapachu, to zaczyna mi się nudzić ; )- Wycofane: -New Yorker NOWE spodenki na szelki, rozmiar XS, z metkami; -ATMOSPHERE urocza , czarno biała, nieduża torebeczka, stan bdb; - H&M, brązowa torebka w białe(kremowe?) groszki, ze 2 razy może gdzieś z nią byłam, w stanie bdb; Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2010-02-06 o 23:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
http://mportal.perfumeria.pl/x_C_I__...4-7010001.html
zaraz przejrzę wątek twój
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Odpisane u Was
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
a te spodenki nadają się na tą porę roku? grube są? czy raczej na lato? -New Yorker NOWE spodenki na szelki, rozmiar XS, z metkami;
jeszcze podoba mi się sukienka czarna i -nowa C. Herrera Sexy 212 EDP 50ml tester (pochodzi z mojezapachy.pl) kupiłam setkę w amoku, ale oddaję jedną flaszkę, bo jak mam za dużo zapachu, to zaczyna mi się nudzić ; ) i NOWY kuferek na kosmetyki, metalowy, w środku wyłożony szarą satyną ![]() ![]() i -Mohito NOWA bluzka na długi rękaw, rozmiar XS , bez metek; i chyba teraz zwariowałaś jak to przeczytałaś.... ![]() przesadziłaś z nowym wątkiem ![]() ha ha co teraz?
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
restzy to masz malusio bo po 10ml
![]() ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- a podaj prosze wymiarki kuferka
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
bylabym chetna na CK euphorie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Kusicielko Ty ! :p xD
Podoba mnie się : -Daisy Marc Jacobs odlewka do 10ml, proszę o wcześniejsze przesłanie atomizerka oraz korektorki twe wszystkie ![]() ![]() Pozdddrawiam Basiulka ;D
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Odpisałam wszystkim
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
w tej chwilii niczego innego nie wiedze, ew. guerlain allegroria ale nie wiem jak pachnie, zastanawialam sie jeszcze nad kuferkiem ale potrzebuje raczej czegos wiekszego...jakie on ma wymiary?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
chyba nic
![]()
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Osz kurcze, kochana widzę, że nadal walczysz o Code ;P
ale niestety niezmiennie pragnę za niego całej flachy ![]() Pozdrawiam kusicielkę ^ . ![]()
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale odleweczki jedynie kochana bo te zapachy uwielbiam ![]() do 12ml najnowszego Gucci flora -------- we fiolkach po 1,2ml do 5ml CK escape ---------- we fiolkach po 1,2ml lancome miracle do 5ml ---- w atomizerze sephora a we flakonach mogę oddać splendor Elizabeth arden resztkę mam jakieś 4ml odlewki w atomizerkach sephora vanilla (ale nie wiem z czym chyba z vanilla) tylko kurcze nie wiem ile ml ma ten atomizer ![]() i mam jeszcze jakiś mililitr extravagance w atomizerze ale kurcze nie pamietam marki zapachu. mogę oddać próbkę (oryginalną) ANGEL 1,5ml z pudełeczkiem i samsara 1ml też z pudełeczkiem WIĘCEJ NIE DAJĘ ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
bo widzisz to co przeczytalas ometeorkach to byla propozycja odsypki dla kolezanki wizazowej z ktora sporo przegadalam
![]() normalnie one nie sa na wymianke ![]()
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Oh
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ---------- a lakiery sobie spokojnie wymieniaj bo nie oddam odlewki gucci za 3 lakiery ![]() ---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ---------- aaaaaaa i źle napisałam nie mam lancome miracle w atomizerze tylko mam lancome magnifique !
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
hmm zastanawiam sie nad Sexy, ale nie pamietam tego zapachu zbyt dobrze
---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- chance, allure, cacharel, lalique, midnight poison, ale raczej nie chce ich wymieniac
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Normalnie : Never back down xD .
:P Niestety ale za femm`iaka też całą flachę cę ;P . xD A co do samego zapachu- nuty ciekawe... ale niestety nie mój przedział. Ja kocham perfumy a`la Hypnotic, Angel ( pewnie się zastanawiasz dlaczego więc go oddaję ? odp prosta- uważam, że zapach do mnie nie pasuje, może za kilka lat będę na niego gotowa ![]() ![]() Pozdrawwwwwiam ;] Ps Dobranoc ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Mam cienie Pupa do smoky eyes i nowy pędzelek Bare Escentuals z naturalnego włosia raczej do cieni
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:14.