![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
..::Kolorówka + pielęgnacja - różności::..
NIEAKTUALNE
Zasady: - wysyłka poleconym - osoby poniżej 15 przekupek wysyłają jako pierwsze w tym kolorze nieaktualne w tym kolorze ostatnia dokładka SZUKAM : filtr 50 - najchętniej nowy, albo niewiele używany, normalny, nie barwiący Aquolina do kąpania i balsamy CLINIQUE fioletowy płyn do demakijażu oczu miniaturki pielęgnacji Biotherm, Guerlain, Clarins, Clinique, inne + inne różności ![]() PERFUMY Wymiankę podzieliłam na dwie części - na początku kosmetyki, których nie muszę się pozbywać i będę wybredna, a potem kosmetyki, które chętnie oddam ![]() DO WYMIANY: Odsypka meteorków Mythic w pudełeczku po miniaturce - to odsypka z dużego pudełka do małego, samo małe pudełko jest stare, więc tym nie nalezy się przejmować. DIOR róż Rose Brasilia, zużycie na zdjęciu LANCASTER maseczka z glinki do skóry normalnej i tłustej, zostało ok 85% CLINIQUE - mydełko do twarzy, użyte ze dwa razy NIVEA - preparat do końcówek, ze dwa razy używany PIELĘGNACJA Givenchy No Surgetics Wrinkle Defy http://tagomago.pl/produkt/3138/Ekspresowy_korektor_zmars zczek_No_Surgetics_Wrinkl e_Defy_15_ml/ używany ze 2,3 razy SMASHBOX - płyn do pielęgnacji pędzli, zużycie na zdjęciu CLINIQUE take the day off cleansing balm: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-12...w-sloiczku.htm zużycie na zdjęciu dr Irena Eris balsam po opalaniu i kąpieli 25 ml miniaturka AA Matująca beztłuszczowa baza pod makijaż, 30 ml, ważna do2011, zostało ok 80% LRP Anthelios XL 50+ barwiący, ważny do 2012, ze 2 razy użyty OCZY: * MAC Infatuating Rose: 6 Cool Eyes - paletka 6 cieni - za coś super!! * Clarins - dwa testery * Bourjois - Prune Captivante * CHANEL cień w płynie, z pędzelkiem, jak nowy, raz używany * Lancome Color Design 1,52 g miniaturka poczwórnych cieni, NOWA * Sephora maskara czarna, NOWA USTA: * Lancome Color Design Vintage rose, szminka NOWA * GUERLAIN TERRACOTTA Gloss Cashmere Velvet Matt Gloss 02 Beige Bengali, matowy na zdjęciu z prawej, testowany tylko raz delikatnie na dłoni, mocno napigmentowany. * Lancome L.U.C.I. Ray of Pink Light, pomadka, używana, ale ok 90% zostało, przezroczysta z różowymi i niebieskimi drobinkami CHĘTNIE ODDAM NASTĘPUJĄCE RZECZY Oczywiście za coś przydatnego, ale mogę oddać hurtem, mogę dorzucic do większej wymianki itp ![]() * Golden Rose niebieski cień * Inglot - mapka czerwieni * Shiseido miniaturka Purple Contrast * Celine Dion - perfumowany balsam z drobinkami * APC - puder sypki nr 2 ważny do grudnia 2009, zostało ok 80% - * dr Irena Eris - silnie matujący żel krem, po terminie, ale nigdy nie używałam, więc po prostu mogę dorzucić, gdyby ktoś chciał. 15 ml Wszystko na zdjęciach, zużycie też mam nadzieję widać. Mogę być wybredna ![]() Pokażcie co macie ![]() Piszcie OD RAZU, co Was interesuje ![]() NIE odsyłajcie mnie do wątków ciuszkowych z ciuchami mniejszymi niż L/XL, bo i tak tam nic nie znajdę ![]() Edytowane przez Gothic_Daisy Czas edycji: 2010-03-15 o 07:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: ..::Kolorówka + pielęgnacja - różności::..
cos u mnie za
* CHANEL cień w płynie, z pędzelkiem, jak nowy, raz używany * Lancome Color Design 1,52 g miniaturka poczwórnych cieni, NOWA * Sephora maskara czarna, NOWA * Golden Rose niebieski cień * Inglot - mapka czerwieni i za te brazowe cudeńko na 3 zdjęciu i te poczwórne cienie na 8 Zapraszam do obu wymianek u mnie. Odpisz u mnie
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
witaj, znajdziesz coś za miniaturke cieni lancome i paletke mac?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co byś chciała za puder sisleya? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Nie jestem biegła w wycenianiu maca, a paletki nie ma na kwc, więc ciężko mi stwierdzić co bym mogła chcieć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
A to ciężkie pytanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sumie paletkę i szminkę wyceniam na jakieś 250 chyba, biorąc pod uwagę zużycie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
up!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Hej dzwoniłam dziś do sephory i mają go po 235 zl więc tyle możemy liczyć.
Puder był użyty z dwa razy, gąbka jest ubrudzona bo trzymała puderek, ale nie była nigdy użyta do buzi. Oczywiście przed ewentualną wysyłką, zakleję taśmą dziurki, gąbkę mogę wyprać jeśli chcesz, ale nie wiem czy jest sens bo tak jak pisałam tylko trzymała puder ![]() Może byś coś dobrała? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() klorane szampon z chininą 10 ml la praine the brightener 1 ml vichy aqualia thermale uv 1,5 ml lancome primodale 1 ml, renergie lift volumetry 1 ml, estee lauder revelation 1,5 ml, advanced nightrepair 1,5 ml, Gąbki prać nie musisz, i tak będę go nakładać pędzlem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
ok, to zapraszam na pw
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
może być tak:
Tendre Poison - 4-4,5 ml Black Tourmaline 2ml Rock Crystal 3ml Gucci ph-9ml [przy Gucci ph i TP zmniejszyłam, bo brak paru psików. Wpisałam 'na oko' ![]() ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Givenchy No Surgetics Wrinkle Defy
http://tagomago.pl/produkt/3138/Ekspresowy_korektor_zmars zczek_No_Surgetics_Wrinkl e_Defy_15_ml/ używany ze 2,3 razy coś u mnie?poza watkiem mam podkład lancome photogenic 03,błyszczyk Guerlain w kolorze brudnego różu i kohl czarny oraz korektor w pisaku guerlain-użyty kilka razy najjaśniejszy |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale nie wiem, czy Tobie tak pasuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
pasuje mi,tylko,że mam ostatni oryginalny atomek 8ml,korektor używałam kilka razy(zaznaczam),nie chce ryzykowac juz wysyłki w innym pojemniczku,bo wysłałam tak 50ml addicta i się wylało
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie masz już nic? W sumie najchętniej to ten Givenchy wymieniłabym na coś jednego o podobnej wartości ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
jutro bede w klinice w Krakowie i moge wziac flaszke i sobie odlejesz.mam kilka rzeczy,a co konkretnie chciałabyś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Konkretnie to niestety nie mam pojęcia, po prostu coś mi musi wpaść w oko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
a czy kosmetyki NOWE typu tusz,podkład z Loreal,Max factor i Revlon Cię interesują?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kolorówki zwykłej (podkłady, tusze) mam trochę a nie zużywam dużo, więc tu zapasy nie są mi potrzebne. Na pewno dużo zużywam szamponów / płynów do kąpieli, więc z drugiej strony mogłabym też tego givenchy wymienić na jakiś zestaw do pielęgnacji włosów czy coś w tym guście ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
tego i mi potrzeba,mam aqualine 125ml nowa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
na pewno chętnie, ale to nadal mało
![]() GIvenchy wyceniam na jakieś 180 zeta, biorąc pod uwagę, że był użyty raz albo dwa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
tak,zdaje sobie sprawe,ze mało.Pozsperam jeszcze coś.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:43.