|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wymienię odlewki-Hermes,Prada i Miyake
Witam wszystkich
![]() -Prada L'eau Ambree -4,5 ml -Hermes -Un Jardin la mausson- 3,5 ml -Issey Miyake -A scent -3,5 ml Wszystkie są w atomizerach. Wymienię na inne odlewki-szukam zapachy słodkie,korzenne,przypraw owe, drzewne,chętnie lekki orient.
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wymienię odlewki-Hermes,Prada i Miyake
Hej! Jestem chętna za Pradę i Scenta ,może też na Hermesa
![]() Mogę zrobić takie odlewki :Rouge Hermes Eau Delicate, Coco Chanel edt, L Lolita, Angel Piwoniowy, AA Herba Fresca, Paris YSL - limitowanka, Amarige Mariage ( mam mało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ooojj
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- nie posiadam atomków ale mogę ci zrobić odleweczkę z jakiegoś ![]() ![]() ![]() Edytowane przez nisia1908 Czas edycji: 2010-06-29 o 14:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Gosiu197 na pewno byłabym chętna na Rouge Hermesa,bo to jak czytałam waniliowy zapach,a ja wanilię kocham
![]() Lkę mam, Aniołka piwoniowego mam odlewkę,Herba to świeżak więc ![]() Paris to zapach kwiatowy,więc ![]() ![]() I co ty na to Gosiu? ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Nisiu spokojnie,życia nie musisz oddawać,tym bardziej,że ja mam tego zapachu tylko malutką odlewkę ![]() ![]() Gosia była pierwsza,a ja wolałabym z jedną osobą wymienić jak najwięcej. Jakby co będę pamiętała o Tobie ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Kochana , z tym Amarige Mariage to się rozpędziłam
![]() ![]() Wzięłabym jednak wszystkie Twoje zapachy bo ciekawa jestem tego ogrodka Hermesa. Mogę więc zrobić zaproponować 4 ml Hermesa, 4 ml Coco ( nie bój się,to piękny zapach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Za Coco jednak podziękuję, jakoś żaden jego opis do mnie nie trafia.
Hermesa 4ml i 1,5 Amarge mariage(moge dać fiolkę) chcę ale co z resztą? Masz coś poza wątkiem? ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Oj....., no mam jeszcze tylko " uskrobek" perfum w kremie Coco Mademoiselle. Fotka w wątku
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=439287 Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2010-06-29 o 20:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
To może tak:
po 5 ml Hermesa i Aniołka Piwoniowego (a co tam tego nigdy za dużo) i 1,5 ml AM i będzie po równo ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Witaj Eyes,
gdybys z Gosia sie nie dogadala ![]() moge zaproponowac za wszystkie Twoje - odlewki od siebie (wielkosc dowolna) Azzaro - Azzura Azzaro – Oh la la Bath & Body Works - Sweet Pea Benetton - United Colors of Benetton Burberry – Brit Gold C.Montana – Just me Cartier – Must Celine – Fever Celine - Oriental Summer Cofinluxe – Café Costume National - 21 Emanuel Ungaro – Desnuda Guerlain – Mahora H. Duff – With Love Isabel Derroisne - Ilaya Isabel Derroisne – Le Temps de s Reines Isabel Derroisne – Secrets de Hammam Mauboussin – Historie d’Eau Molinard Nirmala Penhaligon’s – Malabah S.Rykiel – Belle en Rykiel S.J.Parker – Covet Salvador Dali – Dalimania Trussardi – Python YR – Venise reedition YR - Voile d'Ambre YSL – Nu edt Zara – Winter oraz to wszystko co w moim watku, zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Gosiu wybacz,ale magdulenka ma NIRMALĘ,której odlewki wszędzie szukaam
![]() ![]() Madulenko Nirmalę musowo 5 ml,pozatym masz tyle zapachów,które chciałabym poznać(Python,Brit Gold,Si lolita,Belle Rykiel,Nu edt) że dostałam oczopląsu ![]() Aha mam pusty flakonik po 15 ml Naomi klasycznej.
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (tylko mam jeszcze paytanie, bo ja nie mieszkam w Polsce - czy zgodzisz sie na zagraniczna przesylke?) Jesli tak, to napisz mi juz na PW co i w jakich ilosciach Cie interesuje - mam jeszcze pare fiolek i niedlugo powinny samplerki od Dominiki dotrzec. Potem ustalenia mozemy wkleic do watku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Wyminiam z magdulenką: 5ml Nirmali,po 2ml Brit Gold, 2ml Pythona,1ml Nu edt,1ml belle Rykiel za wszystkie odlewki z wątku tzn.
-Prada L'eau Ambree -4,5 ml -Hermes -Un Jardin la mausson- 3,5 ml -Issey Miyake -A scent -3,5 ml WĄTĘK ZAMKNIĘTY
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Cześć Eysiku. Może coś u mnie wyszperasz za Pradę i Monsuna?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Witaj kochana
![]() Szkoda,bo na pewno coś fajnego bym znalazła a wymianki z Tobą to sama przyjemność ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:20 ---------- Jakby co powtarzam: WĄTEK ZAMKNIĘTY
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:40.