|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
please, help, co zrobić żeby odzyskać dawne kształty??
Proszę o radę, jestem załamana.W ciągu ostatnich kilku tyg. bardzo schudłam tzn. niecałe 10kg (teraz ważę 56kg,wzrost171) i z biustu D nie mam prawie nic!! Nie muszę chyba pisać jak to wpływa na moje samopoczucie... Co zrobić, żeby odsyskać "dawny" wygląd? Czy jest na to jakiś sposób. Dodam, że mam problem z przytyciem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: please, help, co zrobić żeby odzyskać dawne kształty??
Proszę, pomóżcie, ja naprawdę jestem załamana!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Odchudzałaś się, czy sama tak poprostu schudłaś? Jeśli to drugie to możesz być chora i powinnaś iść do lekarza. Przyczyną tak szybkiego chudnięcia może być nadczynność tarczycy albo cukrzyca.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
O cholender- to ja mam 172 cm i 50 kilo.
za to biust mam spory i naprawde podoba mi się jak wyglądam ![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
nie wiem czy wiesz że optymalne tempo chudnięcia to około 1 kg na tydzień a z tego co piszesz wynika że po prostu się głodziłaś (chyba że jestes rzeczywiście chora to przepraszam)bo nie widze innej możliwości takiej utraty wagi w tak krótkim czasie...a to było bardzo niemądre...skoro tak to nie powinnaś teraz być załamana bo przeciez to chyba było do przewidzenia... organizm zredukował zapasy tłuszczu z czego tylko sie dało...ale nie martw się przy takim szybkim spadku wagi na pewno dopadnie cie efekt jo - jo i wtedy szybko nadrobisz stracone kilogramy, jeśli będziesz przy tym sie umiarkowanie ruszac to jest szansa że przytyjesz tam gdzie chcesz...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ani się nie glodziłam, ani nie odchudzalam, ani nie jestem chora, to pewne! Ja mam od zawsze tak, że w stresie chudnę i nie dlatego, że nie jem tylko tak po prostu, doslownie "nerwy mnie zzeraja". A przytyciem gorzej, bo łatwo chudnę ale bardzo powoli tyję i źle mi z tym. Nie wiem co robić, ale tak jak mówilam, głodówka-nie, nie jestem masochistką, dieta też nie bo w nią nie wierzę, i żadna choroba też nie. Macie jakieś inne pomysły?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Życie bez stresu
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
A tak wogóle to ja na Twoim miejscu bym się cieszyła. Taka przemiana materii, wiele pewnie zazdrości...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Hehh...., może i zazdrości, ale dla mnie to raczej nieciekawe "zjawisko". Nic to!! Objadać się czas zacząć, slodyczami oczywiście
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
a ja na twoim miejscu bym sie nie objadala slodyczami, tylko wybralabym silownie i modelowala sylwetke, ladnie mozna sobie miesnie wymodelowac i wygladac slicznie, cwicz miesnie klatki piersiowej, dzikei temu piersi sie uniosa i beda sie wydawaly wieksze
![]() zajrzyj tutaj ![]() http://www.sfd.pl/ i wpisz w wyszukiwarce w tematach np " jak przytyć" i poczytaj ![]() polecam ten topic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Ci bardzo
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:16.