|
Notka |
|
Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
szydełko- moje skromne prace
Hej
![]() Chciałabym się podzielić z wami moją pasją- szydełkowaniem ![]() Szydełkować nauczyłam się sama z książki...nie wiem czy jest się czym chwalić ![]() ![]() 1.zdjęcie to mój turkusowy sweterek, który zrobiłam już jakiś czas temu 2. czarny szaliczek dla teściowej( coś nie mogę go skończyć ) 3. bluzka tuba na lato skończona tydzień temu ![]() 4. wzór z bliska |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: szydełko- moje skromne prace
świetne
ARDZO MI SIĘ podobają szczególnie seterek POZDRAWIAM SERDECZNIE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
basiulekkkkk- dziękuje jesteś kochana
![]() stewka- dziękuje bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
jak to nie ma czym sie chwalić!!!
na wstępie zaraz bęcki dostaniesz za niska samoocenę !!! ![]() śliczne wytwory ![]() ![]() masz dziergac i pokazywać, a my bedziemy podziwiac ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Pozostaje mi się zgodzić z przedmówczyniami
![]() ![]()
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Moja samoocena wzrosła po tak miłych komentarzach ![]() Teraz "dłubie" torebkę niedługo pewnie wrzucę fotkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kobieto one są prześliczne ![]() ![]() ![]() mam białą włóczkę "KALINKA'' SZYDEŁKO 1,75 i chcę wyczarować coś mojej córci a nie mam pomysłu,może któraś z Was mi pomoże schematy proszę bo z opisu nie umiem robić mój adres malgorzata-beata@wp.pl PROSZĘ ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
wow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Życia zabawnego
W jaja bogatego I w ogóle kurczę- Wszystkiego najlepszego! ______§§____________§§ _____§__§__________§__§ ___§§____§_________§___§ __§___§___§_______§____§ _§____§____§_____§____§ _§___§_§____§___§____§ _§§§§___§___§§§§§___§ _________§_________§___§§ _§§ ________§___§§_§§___§_§§§ c§§§ _______§_____________§_§d §§§ _______§______§______§__§ §§ _______§____§___§____§___ § ________§____§§§____§___§ _______§§§§§_____§§§§§_§ _§§§__§_____§§§§§_____§__ §§§ §_§_§§____§_______§__§_§§ _§_§ §____§_____§_____§__§__§_ ___§ _§____§____§_____§_§__§__ __§ __§____§§§§_______§§§§___ _§ ___§____§___________§____ § ____§____§§§_____§§§____§ _____§§§§___§§§§§___§§§§ ............((_,»*—*« »*—*«,_)) ((_,»*—**—*«,_)) ((_,»*—**—*«,_)) *~*~*~*~*WESOŁYCH ŚWIĄT*~*~*~*~*
Zapraszam Serdecznie ![]() Origami wędrowniczek: Monika_75>honka'>JaneB>hejasz>Pagata>ewel ika>dagus_gd>poppy>Alexan draM>joanwi>nir>agniesia1 25>Damurek>kaariokaa>JA ![]() Już praawie w domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
EwcIaKIcIA dziękuje bardzo za życzenia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:44.