![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
to co mi zostało, m.in. Mac, Revlon, NYX, Smashbox, Avon, Oriflame i wiele innych...NIEAKTUALNE!!! Witam w moim kolejnym wątku wymiankowym na początek kilka istotnych rzeczy: - wysyłka tylko REJESTROWANYM listem lub paczką - priorytet do uzgodnienia - osoby z mniejszą ilością przekupek proszę o wysyłkę jako pierwsze - są takie kosmetyki które oddam od ręki ale również przy niektórych pozycjach będę strasznie wybredna - chciałabym aby ten wątek był moim ostatnim wiec chętnie pozbędę się tych kosmetyków - jestem osobą ugodową i za jedną interesującą mnie rzecz jestem w stanie oddać wiele swoich ![]() Jako, że niedawno zostałam mamą proszę o wyrozumiałość w kwestii odpowiedzi na posty, paczki wysyłać będę raz w tygodniu w umówionym terminie. Obecnie szukam najpilniej: -------> KLIK! <------ oraz: - zabawki dla niemowlaka -za to oddam sporo ![]() -kosmetyki dla niemowląt
Edytowane przez cashmeree Czas edycji: 2010-01-17 o 22:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: to co mi zostało, m.in. Mac, Revlon, NYX, Smashbox, Avon, Oriflame i wiele inny
KOLORÓWKA: * Gosh, Velvet Touch Lipstick (Odżywcza pomadka do ust) odcień 108 CUTE * Revlon, Custom Creations Foundation SPF 15 odcień 020light minimalne zużycie * Avon, Color Trend, Fresh Face Oil-free Foundation (Odświeżony podkład do twarzy)odcień Sunbeige nowe* AVON Color Trend Eyeliner brokatowy zostało ok 60% * Golden Rose, Ultra Brilliant Volume Tube Lip Gloss (Błyszczyk do ust w tubie) nr. 02 delikatny róż z drobinkami użyty 2 razy ubytek mninimalny * Glitter MAC odsypka 0,5ml we fiolkach jak na foto Mirelkaaa * AVON Color Trend Soczysty błyszczyk do ust 8ml Angel, nowy leemonqa * Oceanic, AA Kiss, Ochronny błyszczyk do ust ddiana * Cienie MACodsypka 0,5ml we fiolkach jak na foto MAGDA1704 * Smashbox, Eye Shadow Single WRAP minimalne zużycie KWC just green* Nyx, Mosaic Powder highlighter, mozaika rozświetlająca, Violette_24 * Sensique, Trendy Colour, Potrójne cienie do powiek minimalne zużycie leemonqa* Manhattan, Shimmering Perlmutt Cream (Perłowy krem nabłyszczający) odcień 11 Seashell Silverglow. leemonqa * Joko Virtual, Magic Shine,cienie prasowane brokatowo-perłowe minimalne zużycie leemonqa * ZHC Shimmer Brush nowe leemonqa PIELĘGNACJA: * Elizabeth Arden, Green Tea, Energizing Bath and Shower Gel 100ml * Elizabeth Arden, Green Tea, Energizing Shampoo 100ml * Avon, Planet SPA, Japanese Sake and Rice, Smoothing Face Mask (Wygładzająca maseczka do twarzy 'Ryż i sake') zostało ok 40% TYLKO ZA INNĄ MASECZKĘ PEEL OFF * Nivea Deodorant, Sensitive Roll-on zdezynfekowana kulka * Avon, Be Bronze, Self Tanning Lotion Spray (Samoopalacz w sprayu 'Pocałunek słońca ') do jasnej karnacji * Bielenda, Bio Plantacja Bawełna, Organiczny balsam do ust just green* Avon, Nail Experts, Advanced Mira-Cuticle Vanishing ComplexMirelkaaa * Yves Rocher, Jardins du Monde migdał z Kalifornii, żel pod prysznic 200ml Mirelkaaa * Yves Rocher, Jardins du Monde wetiver z Haiti, żel pod prysznic 200ml Princeska87 * Krem do rąk aloesowy, regenerujący 125ml 2szt. MAGDA1704 * Krem do rąk cytrynowo-glicerynowy, nawilżający 125ml 5 szt. MAGDA1704 * Glicea, krem do rąk aloesowy z prowitaminą B5, 100ml 3szt. MAGDA1704 *Yves Rocher, SPA Vegetal, Hydratant Fermete (Nawilżająco - ujędrniający balsam do ciała) ddiana * Avon, Skin So Soft, Shaving Gel (Żel do golenia) leemonqa * Avon, Sk in So Soft, Gelled Body Oil (Nawilżający olejek do ciała w żelu) leemonqa * Yves Rocher, Riche Creme, Antirides Bienfaisante Jourleemonqa * Yves Rocher, Jardins du Monde kwiat lotosu z Laosu, żel pod prysznic 200ml just green * Yves Rocher, Fraîcheur Végétale - Zielona Herbata, Szampon-żel pod prysznic 200ml Violette_24 * Yves Rocher, Jardins du Monde orchidea z Madagaskaru, żel pod prysznic 200ml Violette_24 * Dove, Go Fresh Energise, Antyperspirant w kulce o zapachu grejpfruta i trawy cytrynowej leemonqa * Dove, Go Fresh Touch, Kremowa kostka myjąca o zapachu ogórka i zielonej herbaty 8szt MAGDA1704 DEMAKIJAŻ: * Iwostin, Nawilżające mleczko do zmywania skóry i demakijażu leemonqa * Rossmann, Rival de Loop, Preparat do demakijażu z wyciągiem z ginko i ogórka leemonqa ZAPACHY: *Calvin Klein, Euphoria Blossom EDT KWC za coś co mnie powali mogę zrobić odlewkę 5- 10ml *Elizabeth Arden, Green Tea, mogę zrobić odlewkę mam 100ml odlewka MAGDA1704 * Dooidoff Cool Water,doskonała podróbka orginału długo utrzymuje się na ciele leemonqa * Avon, Little Black Dress mgiełka do ciała MAGDA1704 * Natura Body, Mgiełka do ciała Zielona herbata i limonka MAGDA1704 WŁOSY: * Schwarzkopf, Syoss, Repair Therapy, Balsam (Odżywka do włosów suchych i zniszczonych) * Avon, Advance Techniques Keep Clear, 2-in-1 Anti-Dandruff Shampoo & Conditioner for All Hair Types (Przeciwłupieżowy szampon z odżywką 2 w 1) * Avon, Advance Techniques Daily Results, 2-in-1 Healthy Shine Shampoo & Conditioner (Nabłyszczający szampon) Princeska87 * Viki, ProfiSilk, Jedwabne serum do włosów 9/30ml leemonqa * Oriflame, Coconut & Ricemilk Nourishing Conditioner leemonqa* Oriflame, Coconut & Ricemilk Nourishing Shampoo leemonqa * Nivea, Re-fresh!, Mgiełka stylizująca leemonqa * Wella, Shock Waves, Zakręć! Spray 'Superskręt' z termo-ochroną leemonqa * Nivea Hair Care, Flexible Curls (Balsam podkręcający loki) leemonqa INNE: * Oriflame, Firming Sun Lotion SPF15 nowy * Oriflame, Sol Family, After Sun Soothing Lotion (Kojący balsam po opalaniu) nowy DODATKI: *Elizabeth Arden, Green Tea, kosmetyczka MAGDA1704 *Elizabeth Arden, Green Tea, rękawica do kąpieli MAGDA1704 * zegarek w kształcie serca brak baterii, śliczny normalne ślady użytkowania
* lekka metalowa bransoletka szerokość ok 2cm * Kolczyki hand-made srebrne bigle * suszarka marki PHILIPS Beauty Compact 1300 z koncentratorem powietrza z nasadka skupiająca Suszarka posiada funkcję delikatnego suszenia idealnego dla wrażliwej skóry głowy. widoczny na zdjęciu wraz z suszarką, który wygładza i prostuje włosy Moc całkowita: 1300 W Liczba ustawień prędkości: 2 szt. Kolor: jasno-fioletowy stan bdb - , napis "beauty" starty
Edytowane przez cashmeree Czas edycji: 2010-01-12 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: to co mi zostało, m.in. Mac, Revlon, NYX, Smashbox, Avon, Oriflame i wiele inny
reszta fotek
Edytowane przez cashmeree Czas edycji: 2009-12-22 o 22:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
reszta fotek
Edytowane przez cashmeree Czas edycji: 2009-12-28 o 14:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
i może jeszcze jedno
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
i już ostatnie
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
WYMIENIONE:
MAGDA1704 (paczkę dostałam i swoją wysłałam 31.12) wymiana zakończona Yves Rocher Ode l'amour i Ode la vie jedna próbka Naf Naf Bourjois clin d'oeil excentric dwie miniaturki szamponu clear 10ml pierścionek podłużny z kryształkami puder mineralny brązujujący sypki GOSH (pure mineral powder) odcień 14 warm tan 10g używany puder rozswietlający sypki Estee Lauder So Ingenious (multi-dimension loose powder) odcień light medium 3g puder Dior Two-way-cake 3-1 puderniczka zawiera trzy odcienie pudru 15gx 3 ZA: *Natura Body, Mgiełka do ciała Zielona herbata i limonka * Krem do rąk aloesowy, regenerujący 125ml 2szt. * Krem do rąk cytrynowo-glicerynowy, nawilżający 125ml 5 szt * Glicea, krem do rąk aloesowy z prowitaminą B5, 100ml 3szt. * Avon, Little Black Dress mgiełka do ciała*Elizabeth Arden, Green Tea, kosmetyczka duża foto *Elizabeth Arden, Green Tea, rękawica do kąpieli foto *Elizabeth Arden, Green Tea odlewka * odsypki Mac * Dove, Go Fresh Touch, Kremowa kostka myjąca o zapachu ogórka i zielonej herbaty 8szt ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Violette_24 (swoją wysłałam 31.12 i dostałam 12.01 ) MOSCHINO FUNNY 5 ML 15 ml Lancome aroma tonic zielony, bez dozownika, miniatura, ubytek 1-2 ml estee lauder pleasures miniatura z atomizerem, ubytek-psik testowy, 4 ml za: NYX mozaika rozświetlająca YR zielona herbata żel YR orchidea żel ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ leemonqa ( paczkę dostałam i swoją wysłałam 8.01 ) * Sensique, Trendy Colour, Potrójne cienie do powiek minimalne zużycie * Joko Virtual, Magic Shine,cienie prasowane brokatowo-perłowe minimalne zużycie * ZHC Shimmer Brush nowe * AVON Color Trend Soczysty błyszczyk do ust 8ml Angel, nowy * Avon, Skin So Soft, Shaving Gel (Żel do golenia) zostało ok 1/3 opakowania * Avon, Sk in So Soft, Gelled Body Oil (Nawilżający olejek do ciała w żelu) zostało 90% ważny do końca roku * Yves Rocher, Riche Creme, Antirides Bienfaisante Jour (Krem przeciwzmarszczkowy na dzień) NOWY JESZCZE W FOLII IDEALNY NA PREZENT!!!KWC * Dove, Go Fresh Energise, Antyperspirant w kulce o zapachu grejpfruta i trawy cytrynowej * Iwostin, Nawilżające mleczko do zmywania skóry i demakijażu * Rossmann, Rival de Loop, Preparat do demakijażu z wyciągiem z ginko i ogórka * Dooidoff Cool Water,doskonała podróbka orginału długo utrzymuje się na ciele * Nivea, Re-fresh!, Mgiełka stylizująca * Wella, Shock Waves, Zakręć! Spray 'Superskręt' z termo-ochroną * Oriflame, Coconut & Ricemilk Nourishing Shampoo (Odżywczy szampon z kokosem i mleczkiem ryżowym) * Oriflame, Coconut & Ricemilk Nourishing Conditioner (odżywka z kokosem i mleczkiem ryżowym) * Viki, ProfiSilk, Jedwabne serum do włosów 9/30ml * ZApach YR *Manhattan, Shimmering Perlmutt Cream * Puder Dior **Nivea Hair Care, Flexible Curls ZA: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~golfik nietoperz stringi czarne tunika różowa butki czekoladowe spodnie dla młodego spódniczka z naszywkami perfum torba sukienka ddiana ( paczkę dostałam i swoją wysłałam 8.01) *Yves Rocher, SPA Vegetal, Hydratant Fermete (Nawilżająco - ujędrniający balsam do ciała) * Oceanic, AA Kiss, Ochronny błyszczyk do ust ZA: Podkład revlon colorstay softflex 330 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ just green (paczkę dostałam i swoją wysłałam 8.01) * Smashbox, Eye Shadow Single WRAP minimalne zużycie KWC * Bielenda, Bio Plantacja Bawełna, Organiczny balsam do ust * Yves Rocher, Jardins du Monde kwiat lotosu z Laosu, żel pod prysznic 200ml ZA: *Lancome O de Lancome miniaturka 5/7,5ml EDT *Ormonde Jayne, Ormonde Woman *Adidas, Natura Vitality *Ralph Lauren, Notorious *Demeter Hawaiian Surf *Aqua Lily, 5ml *Ange ou Demon próbka *CK, Eternity próbka *Cacharel Amor Amor Sunrise ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ upadly_aniol00 (paczke dostałam i swoją wysłałam 8.01) sweterek niebieski ZA: spodnie jeans z dziurami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ aleksandra188 (paczkę dostałam swoją wysłałam 12.01) dwie pary spodni legginsy tusz Yves Rocher tusz Oriflame krem ogórkowy Avon probka podkladu Max Factor baza rozswietlajaca Avon kulki avon rozświetlacz Joko + gratis tusz i podkład ZA: spodnie crosy, sypodnie rurki, swetr w paski, bluza w kubusie, zapach avon zielony, chusteczki nawilżające odżywka do włosów o zapachu różanym tusz lancome, brązer do twarzy Sensique, czarny sweterek ekoskórka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Princeska87 (paczkę dostałam a swoją wysłałam 12.01) Lancome Hypnose Senses 1,5 ml J. Lopez Miami Glow 1ml Lacoste Pour Femme niecałe 2ml T. Mugler Angel Violette ok 4ml łańcuszek z literką breloczek z misiem ramka ZA: żel Yves Rocher Wetiwer Szampon nabłyszczający Avon ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Mirelkaa (czekam na paczkę swoją wysłałam 12.01) torba biżuteria balsam do włosów nivea ZA żel YR odsypki gliterów krem do skórek Avon ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Edytowane przez cashmeree Czas edycji: 2010-01-17 o 22:12 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
BAN stały
|
* Yves Rocher, Jardins du Monde wetiver z Haiti,
* Yves Rocher, Jardins du Monde migdał z Kalifornii, * Yves Rocher, Jardins du Monde kwiat lotosu z Laosu * Yves Rocher, Jardins du Monde orchidea z Madagaskaru, * Yves Rocher, Fraîcheur Végétale - Szampon-żel pod prysznic to wszystko są żele pod prysznic?jaka jest ich pojemność? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
opis uzupełniony - 200ml żele pod prysznic
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się u Ciebie podkład Revlon i pigmenty mac [tak ze 3 odsypki....tylko nie wiem jakie są różnice między tymi ciemnymi
![]() Znajdziesz coś u mnie? Edytowane przez Hisoka Czas edycji: 2009-12-22 o 23:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Ten cien, o ktorym wspomnialas to akurat odcien zieleni, na zdjeciu kolor lekko mylacy, wyglada jak zloto
![]() 1.Effect 3D Bourjois no34, uzywany kilka razy 2.Avon Glazewear sparkle Dazzling Diamond nowiutki 3.Clarins no01 czyli Argent Silver nowy w pudelku
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
wlasnie zerknelam na Twoj wateczek i zauwazylam ze zrobilas mala dokladke a wiec chcialabym skromnie zapytac czy nie znalazlabys u mnie czegos za :
Nyx, Mosaic Powder highlighter, mozaika rozświetlająca, Revlon, Custom Creations Foundation SPF 15 odcień 020light minimalne zużycie * Nivea Hair Care, Flexible Curls (Balsam podkręcający loki) * Avon, Advance Techniques Daily Results, 2-in-1 Healthy Shine Shampoo & Conditioner (Nabłyszczający szampon z odżywką do każdego rodzaju włosów) jestem w stanie poszukac po za watkiem ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- po za watkiem mam jeszcze gabeczki do nakladania podkladu ![]()
![]() |
#15 |
BAN stały
|
kochana czekoladowanilia juz stargowana, ale moze znajdziesz cos za żele YR lotos i orchidea oraz mozaikę NYX?
Edytowane przez kasiaa91 Czas edycji: 2009-12-23 o 15:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
znaczy się tak, na tych cyferkach 88 nie ma chyba 9 tych cekinków, a ten napis SALT jest nawet ok, ale z literki A zeszło trochę tego srebrnego, a literka T, minimalnie podwinął się jej róg i ogólnie trochę ma takie 'zakulkowienia' ale to nie jest problemem bo łatwo to mozna usunac. Wiec jesli jestes jeszcze zainteresowana to za ta bluzke mozesz wysłać mi jakieś kosmetyki, głownie chodzi mi o cienie, szminki, tusze itp, ogólnie kosmetyki do makijażu a co i ile mi tego wyslesz to już zależałoby od CIiebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
hej, cos u mnie za zele yves rocher?
pozdrawiam!
![]() |
#18 | |
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
* Yves Rocher, Jardins du Monde wetiver z Haiti, żel pod prysznic 200ml
* Yves Rocher, Jardins du Monde migdał z Kalifornii, żel pod prysznic 200ml * Yves Rocher, Fraîcheur Végétale - Zielona Herbata, Szampon-żel pod prysznic 200ml* Yves Rocher, Jardins du Monde kwiat lotosu z Laosu, żel pod prysznic 200ml * Yves Rocher, Jardins du Monde orchidea z Madagaskaru, żel pod prysznic 200ml cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Mnie też interesują te żele.
* Yves Rocher, Jardins du Monde wetiver z Haiti, żel pod prysznic 200ml * Yves Rocher, Jardins du Monde migdał z Kalifornii, żel pod prysznic 200ml * Yves Rocher, Jardins du Monde kwiat lotosu z Laosu, żel pod prysznic 200ml * Yves Rocher, Jardins du Monde orchidea z Madagaskaru, żel pod prysznic 200ml * Yves Rocher, Fraîcheur Végétale - Zielona Herbata, Szampon-żel pod prysznic 200ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
Yves Rocher, Jardins du Monde wetiver z Haiti, żel pod prysznic 200ml * Yves Rocher, Jardins du Monde kwiat lotosu z Laosu, żel pod prysznic 200ml * Yves Rocher, Jardins du Monde orchidea z Madagaskaru, żel pod prysznic 200ml Iwostin, Nawilżające mleczko do zmywania skóry i demakijażu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za
* Yves Rocher, Jardins du Monde wetiver z Haiti, żel pod prysznic 200ml * Yves Rocher, Jardins du Monde migdał z Kalifornii, żel pod prysznic 200ml * Yves Rocher, Jardins du Monde kwiat lotosu z Laosu, żel pod prysznic 200ml * Yves Rocher, Jardins du Monde orchidea z Madagaskaru, żel pod prysznic 200ml * Yves Rocher, Fraîcheur Végétale - Zielona Herbata, Szampon-żel pod prysznic 200ml * Krem do rąk aloesowy, regenerujący 125ml 2szt. * Rossmann, Rival de Loop, Preparat do demakijażu z wyciągiem z ginko i ogórka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jestem w tej chwili "na wyjeździe" i niewiedzieć czemu tu nie działa mi KWC więc tym którym nie odpowiem dzis odpowiem napewno max w sobotę
![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
niestety nic ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- powinnam znaleźć ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#25 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
No nie wiem, nie wiem, a co byś proponowała?
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]()
![]() |
#28 |
Czekam na Ragnarok
|
No to czekam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
http://i49.tinypic.com/oid3qo.jpg co Ty na to?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
odpisałam
![]() jednak nic ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- dokładeczka E.Arden Green Tea ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:18.