|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Drastyczna Zmiana Fryzury?? Pomóżcie co zrobic? jak ściąć włosy?
Witam!
Chciałabym was się poradzić co zrobić ze swoją fryzurą? na co dzień noszę zwykłe długie(doczepiane) włosy czuję się już w nich strasznie smutna taka jaka bez wyrazu! chciałabym coś urozmaicić może jakaś grzywka? Prosta? Na ukos? Proszę o pomoc ![]() ![]() poniżej moje zdjęcie aktualne w długich włosach przepraszam za scenerie ale to najbardziej aktualne z przed imprezy dla zainteresowanych mogę poszukać bardziej naturalnego i muszę zaznaczyć ze mam bardzo rzadkie włosy wiec nie wiem co z tą grzywką ![]() Naprawdę będę wdzięczna za każde sugestie! Z Góry bardzo dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Drastyczna Zmiana Fryzury?? Pomóżcie co zrobic? jak ściąć włosy?
Hmm.. w sumie faktycznie przydałoby się zdjęcie pokazujące jak wyglądasz na co dzień, nie od święta.
![]() ![]()
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Według mnie w grzyweczce będzie Ci bardzo ładnie. Ja proponowałabym takie rodzaje grzywek jak w załącznikach. W ogóle to myślę, że ta blond fryzurka (chodzi mi o samo ścięcie, nie kolor) bardzo będzie Ci pasowała i podkreślała kształt twarzy. Myślę, że nie trzeba też mieć do niej mega gęstych włosów. Jak wkleisz bardziej naturalne zdjęcie, z twarzą skierowaną prosto, to moze uda mi się zrobić jakąś przeróbkę
![]() Pozdrawiam Aha, jeszcze dodam, że moja siostra ma rzadkie włosy i jest ścięta na Victorie Beckham (mniej więcej jak na ostatnim zdjęciu) i po dobrym cieniowaniu, jej włoski wyglądają na o wiele bardziej gęste, niż są w rzeczywistości ![]() ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2010-03-04 o 14:28 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Moim zdaniem to grzywka zdecydowanie na prosto.
![]() Lub taka, która zasłoni ni większą część czoła... ponieważ masz trochę za jasną cerę. i za bardzo odkryte czoło źle wygląda. Mam nadzieję, że będziesz zadowolona po wyjściu od fryzjera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
właśnie zdjęłam doczepiane włosy niedługo dodam zdjęcie jak teraz wyglądam w naturalnych włosach
a jutro już fryzjer....ehhh...mam nadzieje ze cos wymysle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
taak. dobre ścięcie czyni cuda
![]() Mi widzi się że ładnie byłoby ci w bobie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.