|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
black smoky
Witam
![]() Dziś postanowiłam zrobić coś bardziej odważnego. O różu kompletnie zapomniałam, co zresztą widać.. dopiero na ostatnim zdjęciu zdjęcie z różem na policzkach.. Taka ja dziś rozmarzona, że wszystko z głowy wylatuje.. ![]() Kosmetyki: puder manhattan, róż bell, cień biały brązowy i czarny z paletki 40, tusz maybeline, pomadka nivea truskawkowa ![]() Enjoy ![]() Edytowane przez redeyes Czas edycji: 2010-07-31 o 09:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: black smoky
Szkoda, że nie ma fotki z zamkniętymi oczami. Makijaż mi się podoba, ale ja bym wyciągnęła jeszcze ten cień ku górze, bo przy otwartych oczach widać jakby tylko część ruchoma była pomalowana
![]() Bardzo pasuje Ci ten makijaż ![]()
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A wracając do ocenki to poza tym "wyciąganiem" make - up jest ok ![]() ![]()
Kobiety są dziwne, nigdy nie przestają kochać... Ja na maxmodels.pl: http://www.maxmodels.pl/alicja24.html __________________ Zapuszczam włosy ![]() Moje makijaże: https://wizaz.pl/forum/search.php?searchid=23491711 NIE POZWALAM KOPIOWAĆ I ROZPOWSZECHNIAĆ ZDJĘĆ!
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edit: Zapomniałam dodać, że baardzo podobają mi się Twoje brwi ![]()
Mama Kamilki ![]() Edytowane przez Nonah Czas edycji: 2010-03-07 o 17:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Mnie się bardzo bardzo podoba , ale zgadzam się z dziewczynami co do wyciągnięcia cienia wyżej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | ||
Zakorzenienie
|
Zgadzam sie z dziewczynami- wyzej cienie- oczywiscie zewn kacik mam na mysli. Teraz powieka ruchoma, jak to juz Zuzka ładnie opisała, sie odcina i tym bardziej widac opadajaca powieke.
Bardzo ladnie roztarty dół ![]() "próbowałam dziś, ale brzydko wyglądało, więc zmyłam. bo źle się czuję z tak wysoko wyciągniętym cieniem" A moze po prostu nie jestes przyzwyczajona do tego i w swojej opini wygladasz zle? Wyciagnij wyzej i pokaz sie nam ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Podpisuje sie, no i oczywiscie nie zapominaj o modelowaniu twarzy to powinno byc zakodowane w glowie:Phe ja teraz bez brązera/rozu nie ruszam sie nigdzie!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Pasuje Ci taki ciemny make-up
![]() Co do cienia wyżej...może na zdjęciu nie widać, jak wysoko go pociągnęłaś po protu? ![]()
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
![]() jak robiłam mejkap to wydawało mi się, że jest wystarczająco wysoko, ale przeliczyłam się ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
pasuje Ci taki ciemny makijaż, ładnie się w nim prezentujesz, zgadzam się z dziewczynami co do cienia, ale też doskonale Cię rozumiem, ja też mam opadającą powiekę i ciężko było się przyzwyczaić do wyciągania cienia
![]() ![]()
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niewątpliwie, też tak uważam i postaram się to poprawić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:58.