![]() |
#1 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
*** Kosmetyków jak mrófków ***WĄTEK NIEAKTUALNY rezerwacjaaktualne dokładka + oddam za drobiazg/za fiolki lub atomizery * kosmetyki, których nie mam przy sobie i mogą wydłużyć wymianę Uwaga! W związku z tym, że nie mam teraz dostępu do części kosmetyków, wysyłka z mojej strony może się wydłużyć. Możliwa jest rezerwacja, a wymiana dopiero po jakimś czasie. Proszę wziąć to pod uwagę ![]() :SZUKAM: : przedmiotów z motywem sów - oddam wiele : brązowego tuszu do rzęs : kosmetyków do cery naczynkowej, mieszanej, bardzo wrażliwej : Dermika, Meritum, Peeling enzymatyczny : zapachy: -Flowerbomb ....... -All About Eve, -Belle de Minuit...... -Jungle Tiger, -Chance................ -Tobacco Vanille, -Aqua Allegoria ..... -Coco Mademoiselle -Angel....................-Miss Dior Cherie -Feerie....................-Halle Berry -Zen.......................-Lolit (prócz klasycznej i LL) -Britney Spears : Oriflame, Tender Care karmelowy : RoC- Retinol i Tołpa antycellulitowe : atomizery, fiolki : pędzli do makijażu - zwłaszcza Flat Top!! : Yves Rocher, Culture Bio - cała seria, zwłaszcza krem na noc : kremy, preparaty na blizny : biustonosz 75D, 70E : opakowanie po Max Factor, Lasting Performance : flakony, zatyczki: - flakon Kenzo, Elephant - flakon/zatyczka Escada, Magnetism - zatyczka Aguilera, Inspire - flakon Guess, Marciano : WYMIANA : Usta
Twarz - makijaż
Oczy
Twarz - pielęgnacja
Włosy
X Ciało
X Zapachy Z niektórych mogą być odlewki zamiast całości. NIE POSIADAM ATOMIZERÓW/FIOLEK.
Mogę zrobić odlewki z miniatur (1ml) - w niektórych przypadkach mogę wymienić na inną miniaturę
Większe odlewki - w nawiasie ile maksymalnie mogę odlać:
Poza wątkiem mogę odlać - ale tylko i wyłącznie za wish(maksymalna ilość):
Inne
X ! NIE MAM NIC POZA WĄTKIEM !. Nie wszystko jest na zdjęciach. . Edytowane przez Ceith Czas edycji: 2010-04-27 o 18:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: *** Kosmetyków jak mrófków ***
cos u mnie za korektor the body shop, chupa chups hot pink, bielenda na opalanie i po opalaniu, samoopalacz daxa i odleweczke gabrielki sabatini
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Obsession Night 15 ml to jest miniatura ,odlewka czy buteleczka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Szkoda,myślałam,ze flaszka.Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
hej, moze cos za:
Avon Senses, Sunset, żel pod prysznic 250ml, nieużywany Avon Naturals, regenerujący spray, czarna czereśnia i gałka muszkatołowa 125ml - nieużywany 100% naturalne Mydełko Solne - ręcznie wykonane z kryształów soli z pakistańskich Himalajów. Służy głównie do peelingu i masażu. Zawiera m.in. magnez, miedź, potas, żelazo i cynk. Tylko składniki naturalne. Nieużywane, zapakowane. Avon, Advance Techniques, Straight & Sleek Shine Spray - Spray nabłyszczający - zostało ok 4/5 z 100ml Soraya, Biostymulacja odnowy skóry, Mleczko do demakijażu, użyte kilka razy(12.10) ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- zdradz jaki nosisz rozmiar to zobacze co sie da zrobic ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- a moze cosik z ksiazek? ![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- hmmm, to za chwilkę coś wyszukam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Mam envy na nadgarstku od kilku godzin i stwierdzam, że z przyjemnością się z Tobą wymienię. Czyli jesli nadal jesteś chętna to byłoby moje Eternity Moment za 15ml odlewkę Envy + kolczyki. Jesli się zgadza to zapraszam na pw.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
tak więc:
próbki: Masło kakaowe - Ziaja - krem przeciwzmarszczkowy Q10 - 4ml - 20x Oliwkowe masło do ciała - Ziaja - 7ml - 7x pozostałe: preparat do trwałego prostowania włosów-70 % mineralny puder maybelline sypki, kolor dune rosee (oj, nie znam sie, zwykle dobieram sobie "na oko" odcień ![]() pomadka maybelinne superstay kolory-ruby rose i blushing pink-prawie całe tusz do rzęs, czarny,rimmel, lash building mascara-50 % eyeliner w pisaku, czarny-catrice-jedynie wypróbowany korektor sensique 2in1-80% szminka rimmel (wrzuce foto, zeby kolor pokazac jak cos ![]() lakier do paznokci-no name jakis ![]() lakier do paznokci lovely-biały do frencha 80% podkład w sztyfcie, light beige, wypróbowany czarna konturówka eveline-90% cienie do powiek joko-brązy(2 kolory)90% cienie do powiek -brązy(2 kolory) 90% komplet pędzelków, syntetyczne ale sprytnie spakowane, wszystkie mieszcza sie w raczce najwiekszego pędzelka-5 małych i jeden do pudru ufff, to chyba wszystko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za paletkę z lewej strony na tym zdjęciu https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1268919561 (co to za paletka?)i za kulki vollare?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
cos za
* Coty, Chupa Chups, Love Trap, Hot pink - nieużywany 75 ml? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
nie mam perfum, sama poluje na naomi i christine aguilere
![]() ![]() kolor tego w sztyfcie jest lekko ciemniejszy, cieni też, puder wyszedł ok ![]()
ciuchy kosmetyki M-perfumy D-perfum C- perfumom B-perfumy N-perfumami M-perfumach W-perfumy Edytowane przez 7medeis Czas edycji: 2010-03-18 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
tunika bliżej ma do 38 bo na mnie za duża, ale masz na myśli to pasiaste, tak? stanik new look, owszem jeszcze mam, żółta bluzka na mnie przyduża czyli też około 38 (nie ma metki) a czarny kardigan już zajęty;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
|
hej, wlasnie przeglądałam Twój wątek gdy napisałaś u mnie!
![]() za Delight chcialabym: -próbkaGarnier, Czysta skóra Active, peeling, 4ml -Avon Advance Techniques, Straight & Sleek Shine Spray - Spray nabłyszczający -Vollare, Egyptian Earth - mineralny puder w kulkach (10g) -Marc Jacobs, Lola -Valentino, Absolu co Ty na to ? ![]() jak cos to mam tez w zanadrzu tender care karmelek ![]() jednocześnie pytam o datę ważności każdego z nich ? Edytowane przez agaa666 Czas edycji: 2010-03-18 o 23:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
hmm to za to:
biustonosz żółta bluzka tunika brązowa krem Lirene 2x cienie brązowe chciałabym może: Avon Naturals, regenerujący spray, czarna czereśnia i gałka muszkatołowa 125ml - nieużywany Johnson&Johnson, bebe, Young care, krem do twarzy, cera sucha i wrażliwa, nieużywany, nowy 50 ml Oriflame, Sensitive Cleansing Milk - mleczko oczyszczające, nieużywane (01.10) Vollare, Egyptian Earth - mineralny puder w kulkach (10g) Farmona, Tutti Frutti, masło do ciała Karmel & Cynamon - odlewka do 50ml hmm a to ?Pierre Rene, Organic, Loose Eye Shadow - sypki cień, kolor smolisty, nieużywany która to fotka? jeśli to jakikolwiek odcień czerni lub grafitu to jestem zainteresowana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Seductive Elixir na razie jest zarezerwowany i negocjowany. Jeśli chcesz nadal drugi zapach, to mogłabym go wymienić za odlewkę Bvlgari
![]() Jeśli nadal jesteś zainteresowana wymianką, to daj znać czy taka wymiana Ci pasuje i w jakiej ilości.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
hej pisałaś u mnie w sprawie kosmetyków naturalnych, z tego wątku podobaja mi sie jeszcze tarki z TBS (zamiast Chupa Chups).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
a jaki to mógłby być pojemnik, może być coś po kremie np? hmm, pomyślę
![]() ![]() a ja się zaraz wezmę za pranie ciuszków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Hej! Chciałaś kiedyś ode mnie odlewki ziaja pro. Mogę zrobić je spore, czy byś oddała za nie 100% naturalne Mydełko Solne?
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
a oddałabyś mi masełko tutti w oryginalnym opakowaniu (nie mówię że całość ) gdybym dorzuciła karmelkowy tenderek sporadycznie używany szpatułką ?
a to rzeczy które dodatkowo mnie interesują : *Agatha Ruiz de la Prada, KIWI - balsam do ust w puszeczce. Małe zużycie. *Soraya, Lifting make-up - 02 ciepły beż - myślę, że ok połowy, może trochę więcej *Avon, Ethernal white - cienie do powiek, biały i jasny wrzos - po terminie Avon, Clearskin - oczyszczający tonik przeciw wągrom - 1/2 butelki *Oriflame, Saga - ok. 0,3ml Maybelline, Dream Satin Liquid, #030 sand, 1ml napisz u mnie jak się do tego odnosisz ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Hmmm... trudno powiedzieć. U mnie w buteleczce jest na oko mniej więcej 30 ml + F. Nie wiem, może 15 ml odlewki?
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Powiem szczerze że sama mam tylko odlewki
![]() Mogę wziąć mniej, wiem, że moje perfumy są tańsze, ale nie wiem za bardzo jak sobie to przeliczyć. To może 7-8 ml? ![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Kurcze, ostatnio powyrzucałam próbki perfum ![]() Ostała mi się jeszcze próbka Avon - Rouge (Christian Lacroix), zapach śliczny, ale mam pół próbki tylko.
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Czy Obsession jest w oryginalnym flakonie? Czy to odlewka? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Hej, to jak z tą Ziają Pro? Problem bym miała z opakowaniami, ale mam pudełeczko po leku mieści się tam ok 60ml i 2 małe np na krem po 20ml, chyba, ze wolałabyś do swoich opakowań.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.