|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Estee Lauder IDEALIST szukam - oddam wieleSZUKAM ESTEE LAUDER IDEALIST serum 30ml lub 50 ml - najchętniej nowe lub wypróbowane. W zamian jestem skłonna oddac wiele ![]() do 8 marca nie mam netu w domu, więc okazjonalnie zaglądam Kanebo podkład SENSAI nowy - 3 razy wypróbowany, kupiony w poniedziałek w Dauglasie Clarins Generation 6 serum - nowe, 2x15 ml Estee Lauder - night repair, 15 ml - kilka razy użyte Estee Lauder krem nawilżający tonujący , kilka razy użyty, otworzony 2 tyg. temu Poza tym: Givenchy Prissmisime Poetique Blues jesień/zima 2009 praktycznie nowe, w kartoniku, packi nieużywane, pędzelek także, pochodzą z wymianki (od Viki). Ona ich nie używała, a ja raz przetestowałam - jednak nie dla mnie, zbyt lśniące. Będę wybredna (wiele rzeczy kupiłam ostatnio, a i za te cienie oddałam Aliena)... Najchętniej za super bazę pod makijaż, albo za Bare podkład mineralny - w łiszach proszę czytac ![]() LOREAL SHINE BLONDE - szampon w opakowaniu 500 ml z pompką - nadający cię do jasnych blondów, uspokaja żółc ![]() ![]() Gingerbread - Holiday Limited Edition Water Perfume by CB I Hate Perfume perfumki pochodzą ze wspólnych zakupów siostry, w szklanym atomizerze - ok. 30 ml. Perfumy te były sprzedawane na Luckyscent tylko do konca grudnia, jest ich ograniczona ilosc. Gingerbread - Holiday Limited Edition Notes (nuty zapachowe na luckyscent.com) Chinese Ginger Root, Indonesian Fresh Ginger, Nutmeg, Cinnamon, Alspice, Mace, Benzoin & Tahitian Vanilla Absolute Hiroko Koshino-nisza jakas niedostepna, pochodzi z wymianki, zupełnie nie moje, flacha nieprzezroczysta moze 10-15ml Lalique Perfum czy jakoś tak, nie moje. Oryginalna flaszka - myślę że ok 20-25 ml zostało
Miracle Lancome (połowa ze 100 ml) - sheer legere - lubię bardzo i już raz się rozstawałam więc za coś co mnie powali
wymienię: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post29686808 Edytowane przez dagwoj Czas edycji: 2010-03-05 o 15:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Estee Lauder IDEALIST szukam - oddam wiele
nikt nie ma????
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:59.