|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
niespodziewany kolor na wlosach, jak to mozliwe?
Witam wszystkie wizazystki
Mam tu taka dosc nietypowa zagadke. Otuz wczoraj poszlam do mojej STALEJ fryzjerki, po dosc dlugim urlopie bylam na wakacjach i wlosy mi sie bardzo rozjasnily od slonca do tego wyplukaly ze mialam taki rudawo-ceglasty kolor. kolor mi si ebardzo spodobal wiec udalam sie do niej zeby zrobila mi wlasnie jakis miedziany kolor. Wszystko super wybralysmy ten kolor poloyzlysmy na wlosy, ona umyla a tu sie okazalo ze mam brazowe, i nie nie nie jakies jasne brazowe z przeblyskiem miedzi tylko ciemno ciemno brazowe wrecz kasztanowe z miedzianymi odrostami .Jak to jest mozliwe? I co ja powinnam robic, ona mi probowala weprzec ze to nie jej wina no i faktycznie widzialam co kladla. ale od czego tak moglo sie stac? Ja mialam wczesniej czerwone wlosy, potem polozony na to braz. ale ten braz wyblakl do naprawde jasnego rudego do tego mialam duze odrosty. Ja nie wiem co mam teraz zrobic, tak mi sie marzyl rude. zmylam dzis wlosy szamponem przeciwlupiezowyma le to chyba ne byl dobry pomysl bo odrosty zrobily se jeszcze jasniejsze, a sam wlos wciaz czarny;] Ktos mial podobna sytuacje? czy ktos wie co moglo na to wplynac? Dziekuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: niespodziewany kolor na wlosach, jak to mozliwe?
a jaki numer farby kładła fryzjerka?
rozjaśnione włosy mogą złapac nawet o 2 tony ciemniej, a wiec jak połozysz jasny brąz to moze wyjsc nawet czarny, a bardzo jasny brąz (w tym wypadku miedziany) jak bardzo ciemny brąz z refleksem. powinno sie wypłukac po kilku myciach do wybranego odcienia.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: niespodziewany kolor na wlosach, jak to mozliwe?
chyba 8/74 ..
nie znam sie na tym ale tak cos mi sie kojarzy. No mam nadzieje ze tak bedzie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:41.