![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() Typowy męski problem
Jestem na 3 roku studiów
Znam moją dziewczyne od 1 gimnazjum A spotykamy się od początku 2 gim Od kilku tygodni My , a bardziej ona chciała by to zrobić ten pierwszy raz ![]() Rozmawialiśmy pare miesiecy temu , i wyszlo na to , że zrobimy to kiedy będziemy gotowi. I teraz nastał ten magiczny moment. Oczywiście to nie będzie tak "Ewa chodź zrobimy to " ;p Ale to nie oto chodzi. Jest typowy męski problem. Jakiej wielkości członek wystarczy do zaspokojenia kobiety? No wiem,wiem że to było poruszane. Że tu się umiejętności liczą. Ale z drugiej strony 1 raz (ja jestem prawiczkiem a ona dziewicą ( chyba ![]() Tylko zostałem tak wychowany (to jest nie bezpośrednio ![]() Że okazanie miłości to już raczej jest się z kimś do końca życia ![]() I wiem że to jest ta jedyna , podoba mi się intelektualnie , praktycznie , optycznie itd. Oczywiście praktyk seksualnych nie mam żadnych chyba że z moimi kochankami (Kasią i Basią) ![]() Więc pytam się ponownie: jaki jest minimalnie wystarczający , jaki średni , a jakiej wielkości mają wasi chłopcy/narzeczeni/małżonkowie Na początku kiedy tym zacząłem się interesować czyli 14-15 lat. Myślałem że jest normalnej wielkości, Ale moi koledzy teraz w większości mają to za sobą. I ten temat jest często poruszany. I z ich opowieści wynika że mój jest co najmniej mały , wiem że większość to bujda , lecz może coś w tym jest. I napewno jakiś ślad w męskiej dumie jest ![]() No troche się rozpisałem Pozdrawiam P.S : I 2 pytanie troche offtopic: Co oznacza skrót TŻ. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Typowy męski problem
TŻ- towarzysz życia
A co do wielkosci penisa- to co to ma oznaczac, ze jak jest dlugi to super, a jak maly to dziewczyna zrywa z chlopakiem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w ogóle co to ma być z tymi kochankami?! ![]() skrót TŻ - Towarzysz Życia.
Szczęśliwa od 05.08.2007 ![]() ![]() lexie Generalnie termin wzrokowiec tyczy się tego, że dana osoba się najłatwiej uczy, zapamiętuje materiał wizualny, a nie tego, że musi się patrzeć na gołe panie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Z tym że nie wiem to miał być żarcik sytuacyjny , a kasia i basia to moja lewa i prawa ręka ; )
A co do wielkości to nie chodzi mi że duży - super mały-płacz tylko Jakoby upewnienie się że wszystko z nim ok. I najważniejsze : Nie chcę zawieść mojej dziewczyny ;( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie przejmuj się wielkością, nie zaprzątaj tym głowy bo wtedy będzie niewypał. Po prostu kieruj się intuicją i będziesz wiedział, że nie wielkość ma znaczenie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a co do Twojego pytania to popieram wypowiedź poniżej. Cytat:
swoją drogą, piszesz, że jesteś z nią od 2 kl gim., jesteś na 3 roku studiów, to nie wiesz czy ona jest dziewicą? czy to też żarcik? ![]()
Szczęśliwa od 05.08.2007 ![]() ![]() lexie Generalnie termin wzrokowiec tyczy się tego, że dana osoba się najłatwiej uczy, zapamiętuje materiał wizualny, a nie tego, że musi się patrzeć na gołe panie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Zakorzenienie
|
Ponoc juz 10cm jest w stanie zadowolic kobiete. Srednia europejska to 12 czy 14 cm... a wyniki kolegow to ja bym traktowala z przymrozeniem oka... Przeca prawie kazdy samiec, chce byc tym najnajnajnajsamczym samcem, najlepiej samcem alpha.
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
U nas ona się zwie Renia Rączkowska
![]()
Edytowane przez Diablica z Tasmanii Czas edycji: 2010-03-11 o 17:36 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ach, to jest chyba "problem" pokolen samcow... Chyba kazdy facet przed swoim 1 razm ma takie obawy... Slyszalam kiedys ze pochwa ma okolo 9 cm, wiec wiesz... A Ty niby ile masz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Jestem pewny na 99,99999%
a ten 0,00001% bo nie sprawdzałem ![]() A do tematu : Może podacie jakieś liczby? edit: DO lily Bez przesady 9 mam ![]() Teraz wyjde na durnia: Na ogromnego durnia Na wielkiego durnia Ale w filmach +18 Gościu ma około 25 a whcodzi do końca . Penisa da się powiększyć , a pochwe? Edytowane przez Kuba_On Czas edycji: 2010-03-11 o 17:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Nie robcie off-topu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Zakorzenienie
|
Pochwa sie rozciaga
![]() A w kamerze wszystko jest wiesze ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Autorze watku- to zdradz ile masz cm, a wedy Ci powiemy czy masz malego... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
z/w a powiedzcie na ilu kończy się obciach
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Koleś, jesteś na 3 roku studiów gimnazjalnych, czy jak? Bo Twoje pytania to żenada godna 14-latka.
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Od 25cm
![]() Cytat:
![]() A tak serio to naprawdę nie wiem skąd wzięło się to przekonanie, że jeśli facet ma małego penisa to nie jest w stanie zaspokoić partnerki. Z tego, co zaobserwowałam (przynajmniej tutaj, na wizażu) prawie każda z dziewcząt mówi, że wielkość nie ma dla niej znaczenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
Po pierwsze : To od kiedy jesteśmy na Ty lub per koleś?
Po drugie: Nie wiem od kiedy niepewność w sprawach intymnych jest żenadą. Po trzecie: Znam paru bardzo dojrzałych 14 latków. Po czwarte: 12,2 cm Do anethki mówie ponownie , że bardzo ją kocham, nie chce jej zawieść , może jestem głupi , i nigdy na własnej skórze nie dowiedziałem się tego że wielkość nie ma znaczenia Romziary według wieku: 19 i więcej 14,75 18 lat 14,75 17 lat 14,5 16 lat 14,25 15 lat 14 14 lat 13,5 13 lat 12,50 12 lat 10 11 lat 8,5 Czyli mam mniejszego od 13 latka? Troche dziwna tabela , pozatym od 15 do 18 0,75 cm? Ja jak miałem 13 lat to miałem około 7-8 Edytowane przez Kuba_On Czas edycji: 2010-03-11 o 18:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=Kuba_On;17805444]Po pierwsze : To od kiedy jesteśmy na Ty lub per koleś?
Po drugie: Nie wiem od kiedy niepewność w sprawach intymnych jest żenadą. Po trzecie: Znam paru bardzo dojrzałych 14 latków. Po czwarte: 12,2 cm co do tych 12,2 to w spoczynku? trochę z tą dziewczyną jjesteś więc chyba wcześniej się pieściliście, prawda? zatem nie powinno być problemu, że ją zawiedziesz, no i pamiętaj że kobieta też się uczy orgazmu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
No ale o co Ci chodzi?
Jak Ci napiszemy, że masz za małego, to nie pójdziesz z nią do łóżka, bo stado obcych kobiet Ci powiedziało, że masz za małego? Sam mówisz, że uważasz seks za akt miłości itd, więc co się tak spinasz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Hm, wydaje mi się, że Twoja dziewczyna jest świadoma tego, że na początku nie będzie miała serii orgazmów, a Wasz pierwszy raz niekoniecznie musi być udany.
Naprawdę centymetr czy dwa w tą czy w tą nie robi różnicy ![]() ![]() Edytowane przez Anethka Czas edycji: 2010-03-11 o 18:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
<face-palm>
Dotka90 A poco jest to forum jakieś stado obcych bab ocenia twoje życie intymne A co do pieszczot to narazie ja się więcej angażowałem ale do niczego nie doszło t.j poważnego. A co do tego pierwszego razu Wy to tak piszecie jakby to miało być jutro ;/ Anetka: Nareszcie ktoś odpowiedział na temat. Edytowane przez Kuba_On Czas edycji: 2010-03-11 o 18:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Nie tylko długość się liczy, ale grubość też ![]() 12.5 cm powinno wystarczyć..no chyba że cienki jak ołówek, to wtedy ![]() P.S. jak złapię mojego TŻ to też pomierzę.. wszerz i wzdłuż anyway- POWODZENIA! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
a mnie sie wydaje ze wcale nie masz powyzej 20 lat. poza tym dopiero po ok 7 latach zwiazku przechodzicie do rzeczy? dlaczego tak pozno? (pytam z ciekawosci, serio). a poza tym to najpierw sprobuj a potem sie martw.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
BAN stały
|
Cytat:
To że ty robisz to na 2 randce to nie mój interes. Poprostu jesteśmy minimalnie odpowiedzialni , i nie jesteśmy gotowi na dziecko. "Współżyjesz - jesteś gotowy na dziecko" W sumie teraz też nie jeseśmy zbytnio gotowi. Ale 7 lat to troche dużo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
po drugie: to, że się współżyje, to nie znaczy że jest się gotowym na dziecko, w dzisiejszych czasach jest szereg zabezpieczeń, aby tego dziecka nie mieć. po trzecie: jak nie jesteście gotowi na seks to tego nie róbcie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Tez mi sie wydaje, ze masz troche mniej.
Kazda kobieta jest inna i kazdej potrzebny jest inny penis. Jedna bez problemu zaspokoi 14cm, inna bedzie potrzebowac 20cm. Pochwy tez maja swoje "wielkosci", kazda jest rozciagliwa, ale kazda kiedys sie skonczy ![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Zabezpieczenie moze nie zadzialac i co wtedy? Zawsze trzeba miec swiadomosc, ze mozna zajsc w ciaze. Dlatego wspolzyjac powinno sie byc gotowym na dziecko. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Ojej słodkie
![]() ![]() Uwierz mi,że dla Twojej dziewczyny nie jest ważna wielkość, a to że zrobicie to razem. Co do drugiego pytania to jestem zaznajomiona z budową mojego Tż,ale z linijką nigdy nie byłam i nie mierzyłam ![]() ![]()
![]() |
#30 | |
BAN stały
|
Cytat:
pod trzydzieste: NO dobra ale jest szansa na "wpadke" i nie pisz że są tabletki po , bo jak ktoś ma pecha to one tez nie zadziałają. po 1000500100900 : to czemu kilka zdań wcześniej napisałaś , że "czemu jeszcze tego nie zrobiliście"? kroooooooooooolewna: No dzięki może niedługo powiem jak było ![]() Edytowane przez Kuba_On Czas edycji: 2010-03-11 o 19:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:04.