2025-02-17, 07:31
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Oszukane na Tinderze
Cytat:
Napisane przez magdasogr
Dziewczyny,
zbieram materiały do książki o najnowszych „przebojach” jakie dzieją się na Tinderze. Sama zostałam prawie oszukana i skrzywdzona. Książka ma być nie tylko o tym jak nas wykorzystują, finansowo czy seksualnie ale jak ranią i z jakimi trudnymi emocjami pozostawiają. Bez robienia z siebie ofiar. Odpowiednio to przedstawię. Ponadto eksplorując Tindera już pod kątem książki zobaczyłam jak poważne jest zjawisko oszustów i dalej kobiet, które się dzięki ich naprawdę mistrzowskiej manipulacji dają nabrać. Mimo, że powstał o tym film, są artykuły w gazetach, oni ciągle wymyślają nowe sposoby. Obiecuję pełną anonimowość. Zostawiam maila. Piszcie, jestem z Warszawy. Możemy się spotkać osobiście, przez video, na luzie to będzie normalna pełna troski i zaufania rozmowa. Sama mam stany lękowe więc jeśli któraś z Was ma jakieś obawy, to ja mam większe  mam nadzieję, że do zobaczenia, usłyszenia. Sprunki Retake mail: magdalena.wazne@gmail.com
|
To świetna inicjatywa! Twoja książka może naprawdę pomóc wielu osobom, zarówno przez uświadamianie zagrożeń, jak i pokazanie, że nie są same w swoich doświadczeniach. Tinder i inne aplikacje randkowe to niestety pole do popisu dla oszustów, którzy wykorzystują emocje i zaufanie ludzi.
|
|
|